Forums
Nie mam punktów za wygrany mecz - Sezony
Kolejny raz wygrywam mecz i przeciwnik się rozłącza, co skutkuje brakiem punktów¡!!!!! To jest żenujące ostatnio miałem tak 3 razy z rzędu wygrywam 3:0 i boom, bez punktów, dopiero jak przegrałem, to oczywiście straciłem punkty!!!! Jak ja mam w to grać, ja celowo teraz teraz nie strzelam bramek, żeby wygrać, tj. patologia w tej grze. To trwa od dłuższego czasu! Nie możecie poprawić algorytmów, że jak ktoś prowadzi 6:0 i następuje rozłączenie w 80 minucie, to raczej nie on przerwał grę.... Ja już tracę cierpliwość do tej cholernej gry!!!! Ja chcę się cieszyć grą, a ostatnio to mam same nerwy i rzucam padem ze wściekłości!!! Naprawcie to w końcu !!!!1View0likes0CommentsProblem: EA Sports FC 26 – slow motion / ścinki podczas meczu (PC)
Sprzęt: - CPU: Intel i5-13500H - GPU: RTX 3050 4GB Laptop - RAM: 16 GB - Dysk: SSD NVMe - Monitor: zewnętrzny przez HDMI (60 Hz) Objawy: - gra działa normalnie przez chwilę - potem pojawia się „slow motion” (spowolnienie gry) - po wciśnięciu pauzy działa płynnie przez kilka sekund - potem znowu to samo - w menu jest OK, problem głównie w meczu Co próbowałem: - ustawienie GPU na wysoką wydajność (RTX zamiast Intel) - reinstall sterowników NVIDIA (clean install, wersja 595.97) - ustawienia w NVIDIA Panel (max performance, low latency itp.) - Process Lasso (wyłączenie E-cores / CPU affinity) - zmiana DirectX 12 → DX11 - różne ustawienia grafiki (low / medium / high) - fullscreen vs okno - czyszczenie systemu i miejsca na dysku - zmiana ustawień pamięci wirtualnej - restart shaderów - brak aplikacji w tle Dodatkowe info: - temperatury OK (~70°C GPU) - inne gry (np. NBA 2K26) działają idealnie - problem pojawił się nagle, wcześniej działało dobrze Czy ktoś miał podobny problem i znalazł rozwiązanie?58Views0likes6CommentsDziałanie gamepada podczas gry Fut champions
Witam w fut champions natrafiłem na gry gdzie mój pad przestał działać i pisze ze nie uczestniczę w grze i tak straciłem dwa winy zmiana pada podczas meczu też nie zadziałała. Żądam wyjaśnienia o co biega jak nie to proszę zwrócić mi dwa mecze lub odpowiednia rekompensata powinna podziałać. Jeżeli do mojej prośby nie przystawicie to ja zgłosze komu trzeba a mam dobre znajomości2Views0likes0CommentsBlokada rynku transferowego
Ostatnio chcialem zlozyc odwolanie do decyzji o nalozenie blokady rynku transferowego na moje konto, do ktorego nadal nie mam dostepu lecz wchodzac w historie kar ea nie mam takiej opcji poniewaz nie mam nic w histori kar, czy ktos wie czy kara z konta znika po jakims czasie z strony internetowej (byla to moja pierwsza kara ogolnie) i czy moge jeszcze jakos zlozyc odwolanie? Dziekuje za poswiecenie czasu na przeczytanie moich wypocin Pozdrawiam.Solved74Views0likes5CommentsProblem z wejściem do UT
Od wczorajszego dnia, kiedy wchodzę w tryb UT wyskakuje mi ten komunikat. Odinstalowałem i ponownie zainstalowałem gre. Zrobiłem też restart routera. I nic dalej wyskakuje to samo. Proszę o pomoc w naprawie bądź informacje co spowodowało ten komunikat.78Views0likes4CommentsZadanie sezonowe Człowiek pocisk - nie wchodzą kolejne punkty zadania
Dobry wieczór. Jak w tytule nie zaliczane są kolejne punkty w zadaniu ( 25 /35 możliwych) pomimo że warunki są spełnione i podczas meczu widać że kolejny punkt został przyznany to po skończonym meczu widnieje komunikat o braku zgodności z serwerami i punkty zostaną przyznane jak się EA widzi... To już kolejny dzień te zadanie nie wchodzi. Reszta zadań się aktualizuje. Coś chyba nie tak ? Albo EA robi to specjalnie39Views0likes2CommentsBrak otrzymania ewolucji za zadanie "Nie do zniszczenia"
Dzień dobry, Po ukończeniu powyższego zadania nie otrzymałem ewolucji, nie ma jej w sekcji "nagrody". Jest to już zdaje się kolejny przypadek gdy brakuje mi ewolucji. Gra momentami w menu wczytuje się bardzo powoli, z tego powodu podczas odbierania ewolucji wyłączyłem ją i uruchomiłem ponownie, gdyż nie chciało mi się czekać ponad minute na wczytanie. Problem z plynnością gry w menu mam od paru miesięcy jest to problematyczne, ale owy brak ewolucji to już przekroczenie granicy mojej wyrozumiałości . Proszę o szybką i rzetelną weryfikację. Ewolucja w grze nazywa się "Kluczowe chwile" i była do odblokowania w zakładce "Punkty przełomowe" Z wyrazami szacunku grenadex10 PS537Views1like2CommentsProblemy z zawieszaniem gry EA Sports FC 26
Witam, Mam problem z grą EA Sports FC 26. Otóż gra zawiesza się chwilę po włączeniu (max. kilka minut). Nie wyskakuje żaden komunikat o jakimkolwiek błędzie - po prostu zawiesza się obraz i dźwięk, a jedynym rozwiązaniem jest reset komputera. Kupiłem grę na platformie EA już jakieś dwa miesiące temu, a jedynie dwa razy udało mi się włączyć jakikolwiek mecz. Próbowałem jakieś kilkanaście razy i za każdym razem jest to samo. Próbowałem już chyba wszystkich znalezionych w internecie rozwiązań (m.in. reinstalacja tak gry, jak i platformy, aktualizacja sterowników do najnowszych, uruchamianie jako administrator zarówny gry, jak i platformy, kombinowanie w BIOS, przeinstalowywanie AtiCheat) i nic nie pomogło. Mam laptopa ASUS TUF Gaming F15 FX506HM Procesor 11th Gen Intel Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz (2.69 GHz) Karta graficzna Nvidia GeForce RTX 3060 16 GB RAM System: Windows 11 Sprawdzałem i sprzęt teoretycznie spełnia wymagania gry, zatem gra powinna działać. Proszę o pomoc.216Views0likes22CommentsGracze uciekający bo przegrywają mecz
Czy w końcu EA zrobi coś z tymi dziećmi, którzy jak przegrywają mecz rozłączają się jakby mecz się nie odbył? Gram w Fifę od początku PS3 i takiego badziewia jak FC26 to jeszcze nie było. Od około 2 tygodni nie wygrałem meczu... to znaczy nie dokończyłem wygranego meczu bo panienki rozłączają połączenie nie ponosząc konsekwencji, co gorsza ja nie mam ani punktów ani kogo zgłosić bo mecz jakby się nie odbył, więc nie mogę podać loginu takiej ... Żenada!!! Tym razem to chyba faktycznie ostatni rok jak zapłaciłem za grę by się odprężyć, a tylko się .... denerwuję na bandę gości bez honoru i nieprofesjonalistów z EA, którzy nic z tym nie robią.57Views1like6CommentsGra wyłącza się w środku meczu bez żadnego powodu i żadnego komunikatu
Kupiłem grę przedwczoraj i od momentu zakupienia nie mogę grać ani meczy ultimate team(poza rushem z jakiegoś powodu) oraz meczy w karierze menedżera oraz piłkarskiej. Próbowałem zmniejszać ustawienia graficzne chociaż gra działa płynnie i nie mam lagów ani pingu, zaktualizowałem sterowniki karty graficznej oraz reinstalowałem grę i nic nie podziałało. Liczę na wsparcie i pomoc w moim problemie, ponieważ widziałem, że wiele osób ma ten sam problem.449Views0likes29CommentsPrzegrzanie konsoli PS5
Witam wszystkich Potrzebuję pomocy bo moje dziecko się zapłacze.... od pewnego czasu, gdy młody gra w FC26 - konsola regularnie się przegrzewa (albo pojawia się komunikat o przegrzaniu albo się konsola wyłącza). Jest to jedyna gra na której dzieje się taka rzecz - można grać w każdą inną grę cały dzień i nie ma takich problemów. Nie pomogło odkurzenie konsoli, ani postawienie konsoli w bardziej przewiewnym miejscy czy też reinstalacja gry - nic nie pomaga.....a dziecko smutne. Czy ktoś zna temat i wie jak go rozwiązać.... Proszę pomóżcie ABAzABA58Views0likes2CommentsTor przeszkód#błąd
Witam, posiadam problem w grze EA FC26. W trybie gry: " Tor Przeszkód Ultimate 15" kończąc mecz nie wazne jakim wynikiem (nawet jak wyjdę z meczu) wyskakuje komunikat ze " serwery EA nie mogą aktualnie przetworzyć twojegi żądania. Spróbuj ponownie pozniej" i nie zalicza meczu ( tak jakby sie nie odbył). Mam ta sytuację od 3 dni,inne tryby działają normalnie.25Views1like2Comments
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.