Forums
Fc 26 serwery
Podczas próby połączenia z usługami online gry pojawia się komunikat informujący, że serwery EA są obecnie niedostępne. W rezultacie nie można zalogować się do usług online ani korzystać z funkcji sieciowych gry. Problem występuje mimo prawidłowego połączenia z internetem i uniemożliwia rozgrywkę online.2Views0likes0CommentsProblem z ultimate team
Witam mam problem z fc26 na PS4 mianowicie przy grze w ultimate team znajduje mi przeciwnika wybieram strój wszystko elegancko ładnie i podczas pokazywania składu przeciwnika wyskakuje komunikat że utracono połączenie z przeciwnikiem wynik wyłonimy na podstawie raportu meczowego. I tak w za każdym razem27Views0likes3CommentsCzemu reset żetonów następował w czwartek rano, a teraz w piątek wieczorem?
Uważam że przeniesienie resetu żetonów bez informowania graczy to kolejna próba wyłudzenia od nas pieniędzy, wsześniej żetony resetowały się w czwartek rano, teraz bez informacji zostało to zmienione i resetują się dopiero w piątek o 19 CET. Przez takie malwersacje, gracze chcący odebrać nagrody za Division Rivals nie mogą tego zrobić jeśli osiągneli wcześniej 1000 żetonów futties i mimo że je realnie zdobyli te żetony przepadają. Jako że kończy się już fc 26 to trzeba nas jeszcze wycisnąć żeby zamiast za zdobyte żetony kupowali paczki to każdy chciał musiał zdobyć karty kupując. W moim przekonaniu jest to jawne oszukiwanie graczy i każdy powinien dostać tyle żetonów ile faktycznie wygrał. Bez żadnych limitów. A jeśli już chcecie limity, to bądźcie na tyle uczciwi i chociaż oddajcie te żetony które były ponad limit po zresetowaniu limitów. Jestem zażenowany waszą pazernością i ciągłymi próbami wyciągnięcia pieniędzy od nas, rozumiem, że nikt nie robi gier dla zabawy, ale bądzmy szczerzy, mało na tym nie zarabiacie. I to jest też dobre, zarabiajcie, tylko uczciwie a nie oszukując.4Views0likes0CommentsProblem kod błędu 20005
Witam Gdy chce kupić cokolwiek w sklepie I wyskakuje komunikat Zakup nieudany. Przepraszamy, transakcja nie powiodła się Zaloguj się do swojego konta w sklepie z aplikacjami i spróbuj ponownie Mam powiązane konta poprzez konto ea i gry play . Jestem również zalogowany w sklepie google play jak i mam państwo ustawione to w którym się znajduje ,nie posiadam również VPN ,zakupy w sklepie przez internet działaja ale w porównaniu z aplikacją jest tego mało .Prosze o pomoc w rozwiązaniu problemu i odpowiedź .9Views0likes0CommentsFC26 nie włącza się
Witam, od jakiegoś czasu mam problem z włączeniem się gry, kiedy ma się już uruchomić, gra się nie odpala a na steam jest z powrotem ,,graj". FC26 Steam. Windows 11 build 26200.8875 EA App świeżo zainstalowana. EAAntiCheatService jest tworzona przez EAAntiCheat.Installer.exe. Po uruchomieniu FC26 usługa zostaje usunięta z systemu. Event Viewer: Service Control Manager 7023. EA Javelin Anticheat Event 1000. ExitType: 95 (267) Po awarii sc query EAAntiCheatService zwraca: OpenService FAILED 1060. Dodatkowo przeniosłem całą instalację FC26 z dysku E: na C:, a następnie zweryfikowałem spójność plików na Steam. Steam pobrał ponownie 1 plik, jednak problem nadal występuje, objawy są identyczne. Gra wcześniej działała poprawnie i mam przegrane około 60 godzin. Problem pojawił się dopiero po pewnym czasie, nie jest to problem występujący od pierwszej instalacji. Próbowałem już różnych metod i niestety nic, z góry dziękuję.45Views0likes4CommentsFC 26 Kluby
Witam. Czy ktoś ma pojęcie co dzieję się w Klubach Online ? Zmienia co wyjście zalecany region ze Wschodu na Zachód i podczas szukania meczu wyszukuje ale nie znajduje rywala i nie da się zagrać meczu. Czy to problem z serwerami czy coś może w ustawieniach. Proszę o pomoc44Views0likes1CommentNagrody za Rivals
Dlaczego drugi tydzień z rzędu pomimo osiągnięcia nagrody tygodnia i ulepszenia , robiąc wgląd jaka nagroda zostanie mi przyznana za ligę 4 bylo i jest pokazane 500 żetonów Futties plus 1 z 4 rzadkich złotych kart i 45 000 monet i drugi tydzień z rzędu dostaje 125 żetonów Futties a pozostałe nagrody faktycznie dostałem takie jak powinienem. Generalnie jest to jawne oszustwo że nie dostaje pełnej nagrody za osiągnięty cel bo szczerze mówiąc o te 125 żetonów to bym w ogóle się nie starał i miał gdzieś robić pełne zadanie Rivals. Uważam że jesli jasno jest napisane że za pełne wykonanie zadania jest 500 żetonów to jakim prawem po osiągnięciu zadania dostaje tylko 125 żetonów?9Views0likes0CommentsProblem z włączeniem gry.
Próbuje włączyć swoją grę lecz za każdym razem gra po update 1.6.5 ładuje antycheat po czym pisze uruchamianie gry i nie uruchamia się a na steam pojawia się ponownie żeby uruchomić grę Próbowałem przeinstalowania gry jak i ac ale nie pomaga nic a nic. bylbym wdzięczny za szybką pomoc.8Views0likes0CommentsProblem kod błędu 20005
Witam Gdy chce kupić przepustke, fc pointsy ,itd to zamiast ceny pojawia się symbol - I wyskakuje komunikat Zakup nieudany. Przepraszamy, transakcja nie powiodła się Zaloguj się do swojego konta w sklepie z aplikacjami i spróbuj ponownie Wiadomość od wsparcia 20005 | m8bS3pbr3M. Mam powiązane konta poprzez facebook , konto ea i gry play . Jestem również zalogowany w sklepie google play . Prosze o pomoc w rozwiązaniu problemu i odpowiedź . Nazwa w grze : NeymarJr. Dziekuje.24Views0likes2CommentsEA Sports FC 26 nie włącza się
Witam, Od 2 dni mam problem gdy chcę wejść do gry to pokazuje się uruchamianie gry zamyka się okno i wraca mnie na EA app. Próbowałem wszelakich rzeczy nic nie działa. Próbowałem reinstall anticheat, reinstall całej gry, usuwanie plików ustawień, wyłączanie antywirusa i nic. Chciałbym żeby ten problem został naprawiony, bo dużo osób go ma i nic nie może z tym zrobić.50Views0likes2Comments
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.