Forums
FC 27 Career Mode – Please Increase the Bench Limit to 12–15 Players
Please increase the technical limit for substitutes on the bench in Career Mode from 9 to at least 12 or 15 players. The current 9-player limit does not accurately reflect real football. Different competitions have different rules regarding the number of substitutes allowed on the matchday bench, but the game cannot properly represent this if the technical limit is capped at 9. My suggestion Ideally, the number of substitutes should automatically follow the rules of the competition: Premier League → according to Premier League rules La Liga → according to La Liga rules UEFA competitions → according to UEFA rules Other leagues → according to their real-world regulations Even better, add a Career Mode setting: Number of substitutes: Competition rules 7 9 12 15 This would allow both realism and player customization. If competition-specific rules are too complicated At the very least, please increase the technical limit from 9 to 12 or 15. The game already needs to support different squad and competition rules, so a hard maximum of 9 unnecessarily limits Career Mode. A higher technical limit would also allow EA to implement different bench sizes in the future without having to redesign the system again. This would improve: realism squad management tactical options Create a Club Career Mode immersion Please consider increasing the maximum bench size beyond 9 in FC 27, ideally to 12–15 players, and allowing the number to follow competition rules or be customized by the player. In my opinion, the best option would be to introduce a set number of substitutes, as is the case in real-life competitions, whilst allowing players to customise their substitutes’ bench to their own preferences. However, if you are not considering allowing players to customise the substitutes’ bench as they see fit, please introduce a fixed number of players on the substitutes’ bench – at least 12, and ideally 15 (as is the case at the World Cup or in Serie A). Thank you!22Views0likes0CommentsJak zrobić petycję? EA DO WY_EBA_IA
Przepraszam bardzo, EA... nie... nie nie nie, to EA powinno przeprosić za każdy błąd, który powoduje. Ostatnio kupiłem, oczywiście że za 17zł FC 26. gra działała bez zarzutu, do dziś. Włączam grę, fajnie zaraz znów się zacznę denerwować sobie myślę, i miałem rację, lecz nie z powodu tego diabła jakim jest ta gra, tylko z powodu tej zajebanej firmy. Czemu... firma, ogromna firma trzeba nakreślić, nie umie ogarnąć serwerów. Od kiedy pamiętam serwery EA w każdej grze nie działały, za każdym razem szybka gierka z kolegą zamieniała się w 2 godziny walki z serwerami EA i połączeniem się po prostu to zespołu. Starwarsy battle fildy itp. Dziś od EA dostałem powiadomienie, Nie masz bezpiecznego rozruchu, dowiedz się tutaj. Sprawdziłem, próbowałem, mam dosyć, nie dość, że poradnik jak to zrobić zakłada że już masz to włączone, co jest absurdalne, to jeszcze sam proces włączenia tego wymaga zresetowania komputera, zamknięcie wszystkiego, zapisanie, napierniczanie tego przyciusku od biosu, po to by potem bawić się w jakiegoś jebanego hackera w biosie. Przepraszam bardzo, ale korporacja, która wymaga tyle forsy za soje gry, 300 zł za orginał z steama lub innych platform, to żart, że taka firma nie umie SAMA ogarnąć takiej sprawy, lub antycheata takiego, który nie będzie wymagał "hackowania" swojego kompa. W dodatku, antycheat jest raczej po to by grać online, prawda? No otóż nie. Według EA nawet jak chcesz grać offline, też musisz go mieć, a jeśli nie, to nawet nie pozwoli ci włączyć gry. Próbowałem, jest ta opcja " rozłącz się z serwerami"... no rozłącza, i wywala cię do menu gry. Jak próbowałem się połączyć z tymi serwerami.. XD boże powiadomienie, nie można uzyskać połączenia z serwerem XD, **bleep**. EA niech was kupi valve, to świat się stanie w tedy piękniejszy. No nawet teraz próbuję się rozłączyć w trakcie wczytywania waszego serwera, nie mogę wywala do menu. A jak chce się połączyć "błąd". No aż się chce odjebać.1View0likes1CommentH2h
Dzień dobry, po zmianie telefonu na Motorola Edge 50 Neo (procesor MediaTek Dimensity 7300, Android 14) nie mogę grać meczów H2H. Każdy mecz ładuje się do 100%, po czym natychmiast wyskakuje błąd sieciowy Network Problem (Chery) 0x0200010F. Problem nie występuje na innych urządzeniach i sieciach, resetowanie połączenia i VPN nie pomagają. To błąd kompatybilności gry z tym procesorem.”11Views0likes0Comments- 13Views0likes0Comments
Fc 27 BETA
Dzień dobry. Otrzymałem zaproszenie do zamkniętej bety FC 27, w którym wyraźnie zaznaczono: „Platformy, na których możesz grać: PlayStation 5 i PlayStation 4”. Posiadam jedynie konsolę PS4. Jednak gdy realizuję kod na PS4, system PlayStation rozpoznaje go jako „EA SPORTS FC 27 Closed Beta PS5”. Czy mogliby Państwo sprawdzić moje zaproszenie i przyznać mi dostęp do wersji na PS4? Mogę przesłać zrzuty ekranu przedstawiające wiadomość z zaproszeniem oraz ekran realizacji kodu w systemie PlayStation.25Views0likes2CommentsPrzerwa techniczna i wywalenie w trakcie meczu
W trakcie wyrównanego meczu gdzie szła bramka za bramkę przy wyniku 4:4 i podajrze 60 któraś minuta podczas akcji wywaliło mnie z meczu . Połączenie było ok a przez dobre 20 minut nie mogłem się zalogować do ultimate team bo pisało że serwery są nie dostępne po czym gdy mi się już udało zalogować to dostałem ostrzeżenie o rozłączeniu i oczywiście porażka . Fc26 to na prawdę coraz większe **bleep** aż się odechciewa czekania na 27 bo pewnie będzie jeszcze gorzej zamiast dać jakąś kartę / żetony w ramach przeprosin za usterkę z waszej winy to psujecie graczom statystyki wlepiając im porażkę . Żenada21Views1like3CommentsTa firma to żart
Siemanko, naprawdę ta firma to jest jakiś nieśmieszny żart, nawet nie wiem od czego zacząć, hmm może od tego że trzeba ta gre resetować co chwilę bo menu się wiesza cały czas... dzisiaj odebrałem nagrody za dr i oczywiście żetony poszły się... ponieważ limit wykorzystany(te limity to też jest jakaś paranoja, limity na mecze, na żetony, a mamy koniec gry... już nawet pomijając koniec gry, kupujesz grę i masz limity no ja pie.... XDDED) no i oczywiście żadnej informacji czy przejdą na następną pulę czy przepadną, nic bo po co, przecież lepiej denerwować graczy a jeszcze te pachołki zrobili koniec zadań związanych z żetonami o tej samej porze co odnowienie się nowego limitu, więc jak niechcący nawet zrobiłeś zadanie i chciałbyś odebrać nawet po resecie to nie możesz bo rowno w tym samym czasie się resetują żetony i kończą zadania xDDDD przecież to jest jakaś paranoja i pewnie rekompensaty nie będzie bo po co, lepiej dać w umierającej już edycji wszędzie limity i paczki wszystkie niewymienne bo przecież praktycznie wszystko w tej grze jest niewymienne... nawet za jakies glupie zadania zrobione przypadkiem dostaje się najgorsza złota paczkę i oczywiscie niewymienna, jak glupie i proste zadanie to okay slabs paczka ale chociaż wymienna... i tak że nich nic nie leci, przecież cały rok nic nie trafiłem z tej z podglądem... wszystko niemienne żeby się czasem z dobrobytu nie poprzewracalo... Ta gra jest tak zepsuta, ale to tak zepsuta że to przeklenstw na to by braklo, na każdym kroku jak w to gram mam wrażenie że gra robi mi na złość, a to już jest chore i tak nie powinno być... ta firma na każdym kroku popełnia tak karygodne błędy że to jest nie do pojęcia... zrobiłeś sbc które miało nie wyjść bo było błędem? To zostawimy ci to co trafiłeś i w ramach rekompensaty masz i zrób sobie jeszcze raz ale teraz naprawione... a może jednak nie zrobiłeś no to coz, przykro nam, w ramach rekompensaty nie dostaniesz nic, nie obchodzi nas to że to nasz błąd... to jak niekompetentna jest ta firma i jak żałosna i jakie to jest przykre że oni się już nawet nie kryją że graczy to mają daleko w... wypuszczają co roku grę która powinna być tylko aktualizacja zwłaszcza że po 2 tygodniach wywracają ja do góry nogami kolejnymi aktualizacjami i nie gramy w to co wychodzi, gramy w kilkanaście edycji w roku, to jest przerażające że w tej grze płacisz za paczkę prawdziwymi pieniędzmi, a dostajesz niewymienna zawartość... to jest chore, naprawdę to jest mogę śmiało stwierdzić najgorsza i najbardziej toksyczna firma na świecie, oni nawet wiedząc jaka jest społeczność w tej grze jak w końcu każdy myślał że przy remisie jak chłop wyjdzie w 120 dostaniesz zwycięstwo to oni zrobili jakieś chore zasady że musi wyjść przez menu, a społeczność w tej grze jest taka że oni z gniazdka konsolek potrafią wyłączyć jak do pustej bramki piłka leci... a i jeszcze znając ta społeczność ta firma potrafi dodać daba z powrotem do gry żeby ludzi przy tej grze i przy tej społeczności jeszcze bardziej z równowagi wyprowadzac, przecież to musi być specjalnie robione bo to nie ma innego wyjaśnienia, to jest naprawdę chore, straszne i żałosne... Dziękuję i pozdrawiam, niech ktoś w końcu wypuści grę piłkarska bo w ten hokej od kilku lat to się grać nie da....20Views1like2CommentsFC 26 Aktualizacja 1.6.6
Gra EA SPORTS FC 26 w wersji 1.6.6 jest już dostępna i zawiera poniższe aktualizacje. Kluby Rozwiązano następujące problemy: – Rozwiązano problem, który mógł występować przy próbie rozegrania meczu w trybie online. Ogólne, dźwięk i grafika: Rozwiązano następujące problemy: – Rozwiązano problem ze stabilnością, który mógł występować. Chcesz bezpośrednio podzielić się z nami swoją opinią o EA SPORTS FC 26? Odwiedź https://go.ea.com/fc26pfp i daj znać, co myślisz o grze. Zajmie to tylko kilka minut. Dziękujemy wszystkim przesyłającym nam swoje uwagi. Przez cały sezon EA SPORTS FC 26 będziemy przekazywać kolejne informacje i aktualizacje, gdy tylko się pojawią. Jeśli chcesz być zawsze na bieżąco, obserwuj konto @EASFCDIRECT na X oraz WhatsAppie, zaglądaj na stronę EA SPORTS FC Tracker, a także dołącz do kanału EA SPORTS FC na Discordzie. – Zespół EA SPORTS FC"8Views0likes0Comments- 14Views0likes1Comment
- 9Views0likes1Comment
PROBLEM Z POBRANIEM BETY EAFC 27 ZARAZ PO WPISANIU KODU Z EMAILA
Witam otrzymałem dostep do zamknietej bety EAFC 27 ale po jej wpisaniu pisze ze produkt został odebrany lecz nie widze go w bibliotece aby pobrać, gra jest dsotepna dla kazdego kraju w europie czy tylko w wybranych?Solved18Views0likes2CommentsJak grać w zamkniętą wersję beta EA SPORTS FC™ 27
Wszystko, co musisz wiedzieć o zamkniętych beta testach EA SPORTS FC™ 27, w tym jak uzyskać do nich dostęp, zrealizować kod i przekazać opinię. Informacje o zamkniętych beta testach Jak to działa Zasady zamkniętych beta testów Zgłoś błedy i przekaż swoje uwagi38Views0likes4CommentsWersja pudełkowa(box) na PC
Witam, czy kupując grę FC 27 na PC w wersji box czyli pudełko z kluczem w środku na stronie typu media expert, rtv itp będę mógl grę aktywować na EA APP czy tylko na platformie Steam? Odpowiadając na wasze pytania - kolekcjonuje pudełka począwszy od fify 2000 i aż tak do aktualnej. Zależy mi aby mieć do pudełko na półce a jednocześnie chciałbym gra na platformie EA a nie Steam. Licze na szybko odpowiedź od was.17Views0likes4CommentsPrzełaczanie
Zakupiłem nowego pada bo stary mi sie zepsul, i pare dni pierwszych bylo dobrze lecz od jakiegos czas mam tak gdzie pad mi randomowo wibruje i tylko w fifie bo jak przelacze na przeglądarke to jest wszystko dobrze, a najgorszy problem jest taki,gdy mam rożny lub wolny lub karny zmienia mi samo postac wykonywania tego rzutu i tak pare razy z rzedu10Views0likes3CommentsBłąd od strony Ea Sports fc mobile 26
Dzień dobry. Chcę zgłosić błąd występujący w grze FC Mobile 26! Zauważyłem w ostatnim czasie błąd w Vs'attack gdy następuje koniec czasu i jest wynik 11-11 itp nagle po końcu czasu 11-12 itp I to jest niesprawiedliwe... Bo gracz nie ma na to żadnego wpływu... A gra przyznaje dodatkowego Gola jednemu albo drugiemu graczowi po zakończonym czasie! Proszę o naprawienie błędu! Lub dołożenia wszelkich starań by w następnej edycji FC Mobile 27! Tego problemu nie było. A jeszcze lepszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie Ultimate Team. Dziękuję.11Views0likes1Commentpatologia
W ten weekend rozegrałem ligę weekendową i zauważyłem bardzo poważne problemy z działaniem gry. Pierwsze mecze w piątek i sobotę były poprawne, natomiast w niedzielę gra zachowywała się w sposób całkowicie nieprzewidywalny i nielogiczny. Błędy interfejsu i ustawień gry Gra samodzielnie zmieniła moje ustawienia strzelania na manualne. Kolor linii boiska zmienił się z białych na różowe (mecz u mnie). Gra wymusiła czarną piłkę, mimo że mam ustawioną białą (również mecz u mnie). Problemy z gameplayem Wyraźne opóźnienia wszystkich akcji: podań, strzałów, przełączeń zawodników. Gra wybierała nie tego zawodnika, którego wskazywałem — np. zamiast wypuścić pomocnika, gra wypuszczała obrońcę. Obrońcy wchodzili w pole karne mimo wytycznych, aby trzymali pozycję. Zawodnicy przewracali się o siebie, tracili siłę, nie reagowali na sytuacje boiskowe. Zawodnicy z ocenami 96–97 przegrywali pojedynki fizyczne i główkowe z dużo słabszymi rywalami, jakby playstyle przestały działać. Bramkarz przeciwnika miał „mecz życia”, a moje strzały kończyły na słupkach mimo topowych napastników. Najpoważniejszy błąd Wykonałem długie podanie do prawego obrońcy (ocena 97). Gra: nie przełączyła mnie na niego, manualnie również nie pozwoliła mi się przełączyć, zawodnik zaczął uciekać od piłki, przeciwnik przejął piłkę i strzelił bramkę na 1:1. Po tej akcji wyszedłem z gry — walczyłem z błędami gry, a nie z przeciwnikiem. To nie jest problem Internetu ani sprzętu Dla jasności: gram na światłowodzie 1000/1000 Mb/s (Inea) oraz na routerze klasy prosumenckiej, który zapewnia stabilny, deterministyczny tor ruchu i bardzo niski jitter. Router GLOVARY R.25.4.2 — skrócona specyfikacja Platforma x86, chłodzenie pasywne CPU: Intel i3‑N305 (8 rdzeni) RAM: 32 GB DDR5 NIC: 6 × Intel I226‑V 2.5GbE Zaawansowany QoS: CAKE + IFB, diffserv4, DSCP EF dla konsoli Jitter lokalny: 0.02–0.10 ms 0% strat w testach kontrolnych Firewall nftables, dnsmasq, izolacja ruchu konsoli Kernel Linux 6.8, CPU performance, izolacja rdzeni Audyt systemu: 22 PASS, 0 WARN, 0 FAIL Moja infrastruktura działa perfekcyjnie — problem leży po stronie gry. Podsumowanie Jest sierpień, gra ma prawie rok, a błędy gameplayu, opóźnienia i nieprzewidywalne zachowania zawodników nadal występują. Proszę o przekazanie zgłoszenia do zespołu odpowiedzialnego za gameplay i stabilność meczu. W obecnym stanie gra potrafi być nie grywalna, niezależnie od jakości sprzętu czy Internetu.11Views0likes0Comments
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.