Recent Content
Gra się crashuje, błąd CE-108255-1
Witam. Przychodzę z problemem, który mam od dobrego miesiąca. Za każdym razem gdy wchodzę w zakładkę kosmetyczne ewolucje i najeżdżam na ewolucje o nazwie „srebrny herb TOTY” - gra się crashuje i wyskakuje błąd CE-108255-1. Często również dzieje się tak samo w czasie meczu bezpośrednio po stracie bramki. Liczę na pomoc.3Views0likes0CommentsThe CAM/CDM pick for the Immortals Evo
So i was actually having fun with the game since i picked a midfielder that i really liked into the immortals 88 evo , but when i claimed the CAM/CDM pick from the objectives , instead of the normal names of the options i had "Academyslot177" and "Academyslot178" to pick from. I was confused but decided that i will pick the first option, since it clearly says CAM/CDM , CAM being the first one in the order and also the one i wanted. I guessed wrong and got the CDM one. I know that no matter how many times i ask, there is no way i get the CAM evo now (it would be nice though) , but can i atleast know how to fix the "academyslot" description appearing instead of the proper name?8Views0likes0CommentsBłąd w odbiorze nagrody sezonowej
Witam czy jest jakakolwiek szansa na zmianę nagrody sezonowej, jeśli tak to gdzie mogę to napisać chciałem szybko odebrać i przez pomyłkę i z pośpiechu zaznaczyłem Al Owariana zamiast paczki...MondrusPlace FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaRising Newcomer8Views0likes1CommentFC 25 NA PC JEST NIEGRYWALNA
Gra po ostatniej kwietniowej aktualizacji jest niegrywalna. Nieustanne ścinanie, lagi podczas meczu powodują że nie da się w to grać. (Menu działa normalnie - oczywiście sprzedawanie paczek musi chodzić znakomicie).Gdy była jeszcze możliwość zastąpienia plików anti cheat tymi starszymi(np. z 10.01) to gra chodziła w porządku. Teraz z nieznanych powodów pliki za każdym razem zastępują się tymi najnowszymi i to one powodują to zacinanie. Rozwiązaliście problem, następnie spowodowaliście go z powrotem.Brawo. Proszę naprawić problem albo zwrócić mi pieniądze za uszkodzony produkt.NOWDAMPlace FC 25 Zgłaszanie błędówFC 25 Zgłaszanie błędówSeasoned Newcomer5Views0likes0CommentsPodania , Podania , Podania ...
Witam Po aktualizacji parę dni temu , zastanawiałem się czy nie poprzestawiały mi się ustawienia . Zwróciliście uwagę na to ze podajecie do zawodnika a piłka leci w inna stronę , albo jest tak nie celne podanie , jak byście grali na ręcznych podaniach bez asysty ? Kolejna sprawa zachowanie zawodników , raz ze mam wrażenie ze przeciwnik ma zawsze szybszych , dwa ze jakoś dziwnie się zachowują , obrońcy dają się przepychać małym napastnika . Pomocnicy nie wracają na swoje pozycje . Piłkarskie jaja się robią , no i bramkarze to referat można napisać, Wyrzucają piłkę do przeciwnika , a noga podają do napastników zamiast do obrońcy :) pomijam już fakt ze zaczęli wpuszczać szmaty koncertowo .caa5dd013d896769Place FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaSeasoned Newcomer11Views1like1CommentWywalanie podczas zmiany na innych zawodników podczas rush
Witam Ciągle wywala mnie już od 2 miesięcy a teraz już całkiem nie mogę zmienić na innych zawodników podczas rush czy jak robię ewolucję żeby dac go do składu i wywala mnie z gry całkowicie i jest teraz co raz gorzej co mam z tym zrobić , zgłaszałem ile razy i zadnej poprawy ...(Ps5)29Views0likes7CommentsBłąd z ewolucją kosmetyczną Urodzinową
Witam, wykupiłem za FP kosmetyczną ewolucję urodzinową FUT. Rozegrałem jeden mecz, wszedłem w zakładkę ewolucje, by ją odebrać i nie było takiej opcji. Ona po prostu zniknęła. Ewolucja zakończyła się, gdyż przy karcie piłkarza zniknęła zielona ikonka ewolucji, ale nie otrzymałem kosmetycznej zmiany. Piłkarzowi pozostał wygląd karty ewolucji w toku (ten zielony). Da się to jakoś naprawić?19Views0likes1CommentPs 5, Kariera, skauting
Po najnowszej aktualizacji 05.04.2025r. w mojej karierze managera mam problem z odczytaniem listy potencjalnych kandydatów do akademii juniorów. Wysłałem dwóch skautów, odczytałem jedna listę z której kazdego kandydata przyjąłem lub odrzuciłem, czyli lista została pusta. Próbowałem wtedy przejść do kolejnego skauta, a po włączeniu jego listy raport jest pusty. Nie działa odświeżenie, ponowne uruchomienie itd.Baziu15Place FC 25 Zgłaszanie błędówFC 25 Zgłaszanie błędówRising Newcomer4Views0likes1CommentProblemy przez ewolucje
Witam, mam problem z fc 25 mianowicie ewolucje mi totalnie popsuły gre, kiedy wchodzę w zakładkę ewolucje wywala mnie z gry, kiedy odbiorę poziom ewolucji np 2 z 3 i zagram mecz wywala mnie z meczu a czasami nawet bez powodu, zrobiłem ewolucje mendyego i nie mogłem wejść w skład póki na aplikacji companion nie usunąłem go ze składu. Gram na ps59Views0likes0CommentsMigający ekran jak sie wchodzi do gry
Jak wchodzę do EA FC 25 najpierw pokazuje się ekran normalnie jakby było dobrze klikam enter nagle zaczyna migać ekran i słychać dźwięk Ea sports. Po chwili ekran przestaje migać i zostaje na jednym kolorze, tak się dzieje od poniedziałku jak były problemy z serwerami. Po próbach odinstalowania gry i zainstalowania gry na nowo nadal jest tak samo. Aktualizowałem sterowniki karty graficznej i nadal jest tak samo. Film z uruchomiania grySolvedDawidoR20Place FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer27Views0likes1CommentWyrzucanie z gry podczas zmieniania zawodników w rush lub innych rozgrywkach
Witam Wciąż mam ten sam błąd od 2 miesięcy teraz już wcale nie mogę rush zagrać czyli zmienić zawodników na innych automatycznie wywala mnie z gry do pulpitu i na nowo muszę włączać i cały czas tak mam tylko 5 zawodników do wyboru a gdy chce zmienić na kogoś innego wywala mnie ... Tak samo jest jak gram chce robić ewolucję i chce dać tego zawodnika do składu też mnie wyrzuca i nie mogę nic zrobić zgłaszam wciąż błędy i nic żadnej poprawy ...7Views0likes1CommentRękawice
W karierze menadżera na PS5 jak chce edytować zawodnika to nie mogę zrobić braku rękawic. Za każdym razem każdy zawodnik ma założone czarne rękawice. Mogę zmienić kolory rękawiczek, ale jak chce zrobić brak rękawiczek to i tak po zapisaniu edycji zawodnik ma założone czarne rękawiczki. Miał ktoś tak? Jak naprawić albo obejść ten błąd?11Views0likes0CommentsUtracono połączenie z przeciwnikiem lub czarny ekran RIVALS
Witam, przestudiowałem już wszystkie wątki forum ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Mam problem z trybem RIVALS. Za żadne skarby nie idzie zagrać z nikim ponieważ gra po wyborze strojów wywala komunikat "utracono polaczenie z przeciwnikiem" lub po prostu mam czarny ekran i wisi a muzyka w tle nadal gra. Sprawdziłem router, porty, wszelkie sterowniki, ustawienia NVIDIA, usuwanie profilu, usuwanie folderu EA FC 25 z plikami konfiguracyjnymi. Wytestowałem nawet wszystkie ustawienia graficzne gry, wyłączyłem wszystkie aplikacje w tle. Nic kompletnie nie pomaga... Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?26Views0likes1Commentproblem z zadaniem "zmiana ustawienia" w zakładce "podstawy ultimate team"
Nie jestem w stanie zrobić zadania o nazwie "zmiana ustawienia" w zakładce "podstawy ultimate team", zadanie polega na zmianie ustawienia swojego zespołu, próbowałem już wszystkiego, zmieniałem formację, zmieniałem ustawienia taktyczne, zmieniałem przypisane role zawodników, nawet zmieniałem kapitana zespołu, wykonawców rzutów wolnych, zrobiłem wszystko co jest tylko możliwe a zadanie dalej jest nie wykonane, chciałbym prosić zatem o pomoc jak wykonać to zadanie.6Views0likes1Comment