Forums
Tryb kariery
Witam Ostatnio pojawił się u mnie problem przy karierze dynamiczne punkty startu że pomimo wygranych uznanie zarządu spada zamiast rosnąć, po jakimś czasie pojawia się wiadomość od zarządu że obniżono bezpieczeństwo posady że względu na słabe wyniki Czy ktoś ma taki sam problem?9Views0likes0CommentsPropozycja-systemu sponsorów w trybie kariery
Dzień dobry Chciałbym zaproponować dodanie rozbudowanego systemu sponsorów do Trybów Kariery w kolejnej odsłonie EA Sports FC. Wprowadzenie negocjowanych kontraktów sponsorskich (sponsor główny, sponsor na rękawie, sponsor techniczny) z celami opartymi na wynikach sportowych znacząco zwiększyłoby realizm oraz głębię zarządzania klubem. Przykładowe elementy systemu: -Premie finansowe za osiągnięcie określonych celów (np. TOP 4, awans, wygranie pucharu) -Konsekwencje finansowe za spadek z ligi lub niespełnienie warunków umowy, -Bonusy za rozwój młodych zawodników, -Dynamiczna zmiana logotypów na koszulkach w zależności od podpisanej umowy. Taki system nadałby Trybowi Kariery większą strategiczną głębię i zwiększył immersję graczy. Dziękuję za rozważenie tej sugestii. Z poważaniem, [Mikołaj]6Views0likes0CommentsSBC
Czy ktoś z moderatorów może mi wytłumaczyć co sie stało z SBC bo jednej z aktualizacj ?!!! Dlaczego teraz gdy buduję sklad do przepalenia i przykładowo ustawiając rzadkie złote karty klikając w szukanie kart z danej pozycji to pomimo tego czy klikam w ŚN , cz ŚP czy to w ŚO to za każdym razem wyskakują mi wszystkie rzadkie złote a nie przypisane do danej pozycji co bardzo utrudnia budowę składu. Wiem że jest ręczna możliwość ustawienia danej pozycji ktorej szukamy ale trzeba to robić za każdym razem szukając karty na dana pozycje a przed daną aktualizacja to było uproszczone , klikając LO to wyskakiwały same LO itp itd a teraz jesli za każdym razem nie ustawie jakiej pozycji szukam to wyskoczą wszyste rzadkie złote a nie tylko te z danej pozycji jaką klikam . Czy ten błąd jest tylko u mnie czy to po prostu kolejna utrudniające zmiana niestety na gorsze6Views0likes0CommentsBrak możliwość dokończenia tokenów
Wczoraj w godzinach 17-18 chciałem dokończyć robienie tokenów. W Squad Battles zostały mi 3 mecze do wygrania, a w online 2 (skład Premier League). Rozegrałem i wygrałem wszystkie te mecze, lecz po każdym meczu (nie w trakcie) ale już po kliknięciu "dalej" rozłączało mnie z UT. Wyniki się nie zapisywały przez co nie mogłem dokończyć zadań. O 19 skończył się czas i tokeny przepadły. (ps5)10Views0likes1CommentAnticheat FC26 STEAM
Pierwszy raz udało mi się uruchomić grę, za kolejnymi próbami odpalenia po minucie wyłącza się gra z komunikatem: "EA AntiCheat wykrywa niezgodność sterownika (c\program files (x86)\msi\dragon center\winio64.sys)- zaktualizuj lub wyłącz i uruchom ponownie. (119). Problem polega na tym, że dragon center musi być uruchomiony, steruje tam wydajnością wentylatorów i procesora, obserwuję temperatury gpu i cpu, laptop msi leopard gp75.11Views0likes1CommentPołączenie
Nic nowego w tą grę nie da się grać . Od kilku dni co chwilę wyżuca z meczu . Brak połączenia . Które jest cały czas . Ale i tak z tym nic nie zrobią . Dla nich liczy się kasa . Co iwent nowe karty po 40-50 nowych . A serwerów nie mogą naprawić . Nie wspominając o rozgrywce . Żenada płacisz kasę chcesz sobie wieczorem pograć ale po pierwszym meczu już się odechciewa.28Views0likes1CommentMoże kiedyś
ea zasłuży na zero, ale jeszcze daleko wam do takiego zaszczytu. Jak osiągnąć dobry wynik, gdy ruszam się płynnie,jak w tańcu na lodzie,a mój przeciwnik jest króliczkiem energizera na bieżni? Wszystko przy ping 16, który raczej zły nie jest. Niby robicie grę dla milionów. Ale tak naprawdę robicie ją dla siebie i dla tych kilku tysięcy, którzy naganiają wam na YT naiwnych dla swojego i waszego zarobku. To jest wielkie świadome oszustwo albo totalna ignorancja. Bycie słabszym lub lepszym jest całkowicie normalne. Natomiast kiedy twórca gry decyduje kto jakim na być wtedy normalne już nie jest12Views1like0CommentsProblemy z wejściem do trybu Ultimate Team.
Problem zaczął się od tego że nie mogłem po skończonych meczach w trybie gauntlet wyrzucało mnie z ultimate team i nie zaliczało wyzwań. Teraz nie mogę wejść do Ultimate Team i pokazuje mi się komunikat ,, W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe. Wrócisz teraz do głównego menu. ,, Nie zadziałał restart konsoli i re-instal gry.Solved83Views0likes8CommentsCrashe gry
Gra EA SPORTS FC 26 crashuje natychmiast po uruchomieniu. Po kliknięciu „Graj” pojawia się logo EA, następnie uruchamia się Javelin AntiCheat, okno znika i gra się wyłącza bez komunikatu o błędzie. Próbowałem już: Reinstalacji gry Naprawy bibliotek .NET i Visual C++ 2015–2022 Aktualizacji sterowników NVIDIA (Game Ready) Czyszczenia cache i folderów gry Folder zapisów w Dokumentach nie istnieje, więc gra nie zdążyła stworzyć save’ów. Crash występuje za każdym razem, niezależnie od tego, czy EA App działa jako administrator, czy nie. Proszę o wsparcie w rozwiązaniu problemu, ponieważ gra nie uruchamia się wcale.59Views0likes6CommentsSpadki w gameplay do 10 fps
Po 4 miesiącach niestety nic się nie zmieniło, a dzisiaj jest jeszcze gorzej. Nie pomaga wyjście z meczy i z fut (wcześniej u mnie pomagało). Menu teraz nie laguje i scenki w meczu różniej jedynie sam gameplay co jest dziwne. GPU zużycie 99% GeForce RTX 3050. Nie jestem w stanie ukończyć żadnego meczu, jeśli ktoś zna rozwiązanie lub ma podobnie proszę o pomoc. Była ankieta masę czasu temu i nikt nie podjął żadnych kroków w tej kwestii.EA_KalinaEA_Kuba49Views1like5Comments
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.