Forums
Wyrzuca z ultimate team ps5
Problem jest taki ze mam 6/7 meczy zeby ukończyć grupę gauntlet i co wygrana albo przegrana po meczu wyrzuca mnie z ultimate team resety internetu konsoli wifi wszystko zrobione nawet na internecie z telefonu tez wyrzuca w rivals meczach towarzyskich squad battles tego błędu nie ma6Views0likes0CommentsProblem: EA Sports FC 26 – slow motion / ścinki podczas meczu (PC)
Sprzęt: - CPU: Intel i5-13500H - GPU: RTX 3050 4GB Laptop - RAM: 16 GB - Dysk: SSD NVMe - Monitor: zewnętrzny przez HDMI (60 Hz) Objawy: - gra działa normalnie przez chwilę - potem pojawia się „slow motion” (spowolnienie gry) - po wciśnięciu pauzy działa płynnie przez kilka sekund - potem znowu to samo - w menu jest OK, problem głównie w meczu Co próbowałem: - ustawienie GPU na wysoką wydajność (RTX zamiast Intel) - reinstall sterowników NVIDIA (clean install, wersja 595.97) - ustawienia w NVIDIA Panel (max performance, low latency itp.) - Process Lasso (wyłączenie E-cores / CPU affinity) - zmiana DirectX 12 → DX11 - różne ustawienia grafiki (low / medium / high) - fullscreen vs okno - czyszczenie systemu i miejsca na dysku - zmiana ustawień pamięci wirtualnej - restart shaderów - brak aplikacji w tle Dodatkowe info: - temperatury OK (~70°C GPU) - inne gry (np. NBA 2K26) działają idealnie - problem pojawił się nagle, wcześniej działało dobrze Czy ktoś miał podobny problem i znalazł rozwiązanie?27Views0likes2CommentsTypowe
Walenie głupa, jakby ktoś miał focha, że przegrywa. A myślę wszystkim ręce opadają i krew się gotuje z innych powodów. Te nienaturalnie lecące piłki, odbiory, przechodzenie jak przez ducha. A niektóre rykoszety naprawdę mają znamiona cudu. Po nich praktycznie zawsze mój przeciwnik ma gotową kontrę. Żeby było śmieszniej to cała obrona ustawiona nisko plus wszyscy jako obrońcy nie są w obronie obecni! W rivals jakoś można czasem nadrobić. Ale mistrzostwa i turnieje do zapomnienia10Views1like0CommentsNie dostałem żadnej nagrody za oglądanie finału fc pro 26 bundesliga
Wczoraj obejrzałem ten finał jak i dzisiejszy bundesligi fc 26 na youtubie, bo wymaga połączenie pomiędzy kontem youtube and kontem ea, ale niestety nie otrzymałem żadnej nagrody, a potem wszedłem sprawdzić na ultimate team, czy faktycznie dostałem, jednak (jeszcze) żadnych nagród nie otrzymałem. Czy mam jakikolwiek szansę na nagrodę, o ile w ogóle będzie to możliwe ?41Views0likes3CommentsUltimate Team - wysoki ping (100-150+)
Cześć, od kilku tygodni, w trybie Ultimate Team mam ping na poziomie 100-150 wzwyż. W innych grach nie mam żadnego problemu. Resetowałem ustawienia sieciowe. Na PC korzystam poprzez kabel LAN. Próbowałem różnych wskazówek z pootwieranych już wątków i cały czas nie wiem co może stanowić problem. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.15Views0likes2CommentsNerwy odpadają, jest żenada
Piłka odbija się od powietrza i zmienia kierunek. Jakiś zawodnik dwa razy dotyka piłkę nie będąc przy niej. Wiatr zapewne przenosi piłkę nad poprzeczkę choć pół metra wcześniej jest widoczna w okienku. Klnać wyzywać was,po co? Trzeba mieć gram honoru by się przejąć. EA nie ma honoru,zasad,wstydu ani refleksji. Wy zwyczajnie jesteście nastawieni na dojenie frajerów i reszta wam wisi. Tak po ludzku tworzycie bardzo ohydny team zwyczajnych śliskich manipulantów. Wasze błędy w tydzień by licealista naprawił. Ale do tego trzeba chęci. Wy jej nie macie bo błędy są zamieszczone nie przypadkiem25Views2likes3CommentsProblem z wejściem do UT
Od wczorajszego dnia, kiedy wchodzę w tryb UT wyskakuje mi ten komunikat. Odinstalowałem i ponownie zainstalowałem gre. Zrobiłem też restart routera. I nic dalej wyskakuje to samo. Proszę o pomoc w naprawie bądź informacje co spowodowało ten komunikat.57Views0likes2CommentsBrak otrzymania ewolucji za zadanie "Nie do zniszczenia"
Dzień dobry, Po ukończeniu powyższego zadania nie otrzymałem ewolucji, nie ma jej w sekcji "nagrody". Jest to już zdaje się kolejny przypadek gdy brakuje mi ewolucji. Gra momentami w menu wczytuje się bardzo powoli, z tego powodu podczas odbierania ewolucji wyłączyłem ją i uruchomiłem ponownie, gdyż nie chciało mi się czekać ponad minute na wczytanie. Problem z plynnością gry w menu mam od paru miesięcy jest to problematyczne, ale owy brak ewolucji to już przekroczenie granicy mojej wyrozumiałości . Proszę o szybką i rzetelną weryfikację. Ewolucja w grze nazywa się "Kluczowe chwile" i była do odblokowania w zakładce "Punkty przełomowe" Z wyrazami szacunku grenadex10 PS524Views1like1CommentGracze uciekający bo przegrywają mecz
Czy w końcu EA zrobi coś z tymi dziećmi, którzy jak przegrywają mecz rozłączają się jakby mecz się nie odbył? Gram w Fifę od początku PS3 i takiego badziewia jak FC26 to jeszcze nie było. Od około 2 tygodni nie wygrałem meczu... to znaczy nie dokończyłem wygranego meczu bo panienki rozłączają połączenie nie ponosząc konsekwencji, co gorsza ja nie mam ani punktów ani kogo zgłosić bo mecz jakby się nie odbył, więc nie mogę podać loginu takiej ... Żenada!!! Tym razem to chyba faktycznie ostatni rok jak zapłaciłem za grę by się odprężyć, a tylko się .... denerwuję na bandę gości bez honoru i nieprofesjonalistów z EA, którzy nic z tym nie robią.39Views1like5CommentsTor przeszkód#błąd
Witam, posiadam problem w grze EA FC26. W trybie gry: " Tor Przeszkód Ultimate 15" kończąc mecz nie wazne jakim wynikiem (nawet jak wyjdę z meczu) wyskakuje komunikat ze " serwery EA nie mogą aktualnie przetworzyć twojegi żądania. Spróbuj ponownie pozniej" i nie zalicza meczu ( tak jakby sie nie odbył). Mam ta sytuację od 3 dni,inne tryby działają normalnie.16Views1like1CommentNic w tym złego
Gdy jest się gorszym. Taki jest sport i esport także. Jednak gdy ktoś ma władzę by czynić kogoś gorszym wtedy to przestaje być fair. Nie trzeba przykładów które małpa z chomikiem by zobaczyły. Każdy posiadający fc ma oczy i więcej mu nie trzeba. Drogie EA może kiedyś będziecie zasługiwać na oklaski. Ale prędzej zasiedlimy Marsa38Views1like1CommentZadanie sezonowe Człowiek pocisk - nie wchodzą kolejne punkty zadania
Dobry wieczór. Jak w tytule nie zaliczane są kolejne punkty w zadaniu ( 25 /35 możliwych) pomimo że warunki są spełnione i podczas meczu widać że kolejny punkt został przyznany to po skończonym meczu widnieje komunikat o braku zgodności z serwerami i punkty zostaną przyznane jak się EA widzi... To już kolejny dzień te zadanie nie wchodzi. Reszta zadań się aktualizuje. Coś chyba nie tak ? Albo EA robi to specjalnie27Views0likes1Comment
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.