Forums
Recent Content
Problem z połączeniem ea sports 25
Od 3 miesięcy nie mogę połączyć się z grą gdy wchodze do ea app włączam fc 25 przechodze do ekranu startowego gdzie jest napisane ea pasek ładuje sie prawie do końca po czym przechodzę do ea app i gra sie nie włącza . Próbowałem wszystkiego od naprawiania po reinstall usuwanie plików ktore miały rzekomo pomóc nawet chatgpt nie pomógł.Mój komputer ma odpowiednie preferencje które sa potrzebne do gry . Zapłaciłem za grę 400 zł żeby nie działała ona przez ponad 3 miesiące prosze o szybką pomoc7Views0likes0CommentsBrudna gra
Ten syf przekracza wszystkie limity. Bramkarz rzuca się nad wolno turlajaca piłka. Obrońca z łatwością może ją przejąć ale nie może przyspieszyć i ta wpada do bramki. Piłka sama od siebie przyspiesza bez udziału piłkarzy by nie dało się jej przejąć. Osrany menel na więcej honoru i moralności niż ea.Karaluchy przy ea to motylki14Views0likes2CommentsPermanenty ban za co, nie wiem?
Mieliście kiedyś takie uczucie, że gracie w tą grę od fify 11 z każdym rokiem co raz bardziej zawiedzionym. Aż w końcu przestajecie już czegokolwiek oczekiwać. Zaczynacie zastanawiać się, czy w ogóle kupować następna generacje? Niestety ja tak miałem. Nigdy nie kupowałem zawodników ze stron, nie używałem cheatów, ani nie sprzedawałem consów. A i tak nadszedł ten dzień w którym producent z którego jesteście nie zadowoleni. Sam tobie pokazuje, że już od ciebie nie chce pieniędzy za kupno nastepnej gry i daje tobie Permanentnego bana bez jakichkolwiek ostrzeżeń. Dziękuję EA, że tak dbacie o graczy. Osoby, które cheatują mogą spać spokojnie, bo zajmujecie się osobami, które kupują co roku wasz produkt i dajecie bana, by dwa razy przemyślały tę decyzji. Edit: Jak to musi być idiotyczny algorytm banowania graczy skoro po paru godzinach dostałem wiadomość, że jednak mogę grać. Niestety niesmak tej sytuacji pozostał.cookavskyPlace FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer47Views0likes1CommentProblem z uruchomieniem FC 25
Witam, problem polega na tym, iż była dzisiaj aktualizacja, która normalnie sie pobrala, nastepnie probuje odpalić gre przez steam, i wyskakuje ładowanie pt "walidowanie" po załadowaniu tego dalej nic sie nie dzieje, probujac odpalic kolejny raz jest dalej to samo27Views0likes0CommentsBrak sterowania klawiatura + mysz w trybie online
Zastanawia mnie brak tej funkcji jako iż jestem 1 ręki, wyrównało by to grę dla osób podobnych jak ja przeciwko normalnym graczom, Szczególnym przykładem jest poruszanie się zawodnikami oraz strzały na bramkę. W przypadku poruszania się dostępne są tylko 8 kierunków które drastycznie się zmieniają przez co zawodnik traci dynamikę a w przypadku strzałów trzeba liczyć na szczęście oraz błąd bramkarza. Dlatego pytam czemu nie ma sterowania klawiatura + mysz na online pomimo tej funkcji w grze6Views0likes0CommentsFc25
Problem polega na tym że sędzia odgwizduje koniec meczu a u mnie słychać gwizdek długo po już zakończonym meczu. Dwa po wykonaniu dryblingu piłkarz nie dobiega do piłki na spidzie rywal dobiega normalnie do piłki i zawsze jest szybszy . Trzy brak reakcji bramkarza na strzał przeciwnika.Brak reakcji piłkarzy na strzały z L1. Z mojej strony to wszystko bardzo bym prosił o naprawę tych błędówPedroPedro85Place FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer21Views0likes1CommentBłąd uruchomienia EA sports FC 25 na steam:zbyt wiele komputerów
Dzień dobry. Od jakiegoś czasu mam poważny problem z uruchomieniem EA SPORTS FC 25 na platformie Steam. Podczas próby włączenia gry pojawia się komunikat "Zbyt wiele komputerów uzyskało dostęp do tej wersji konta EA. Spróbuj ponownie później." Chciałbym wyjaśnić, że korzystam tylko z jednego komputera. Nikt inny nie ma dostępu do mojego konta EA ani Steam. Nie wprowadzałem żadnych zmian w sprzęcie ani sieci. Grę zakupiłem jako klucz aktywacyjny na G2A i aktywowałem ją na moim koncie Steam. Zgłaszałem już problem do pomocy technicznej EA. Otrzymałem informację, że sprawa została przekazana dalej, ale poproszono mnie również o zgłoszenie tego na forum w celu uzyskania wsparcia od zespołu wyższego poziomu. Proszę o sprawdzenie statusu mojej licencji i urządzenia ponieważ system błędnie identyfikuje moje konto jako używane na wielu komputerach. Bardzo proszę o trwałe rozwiązanie tej sytuacji. Z góry dziękuję za pomoc.12Views0likes0CommentsTemat
Można tu podawać przykłady w nieskończoność. EA i tak nie zwraca na to uwagi. Najwyżej strażnicy ich wielkości założą bana. Istotą problemu jest SI. Dostając amatora nie wygra się z zawodowcem. Nawet obserwator dostrzeże różnice. Z jednej strony jakby każdy zawodnik osobno kontrolowany,a z drugiej chaos jak ćmy pod lampą. Przyjemnością na być gra, nie tylko wygrywanie. A na to niestety nie można liczyć11Views0likes0CommentsBłąd " Brak dostępnych opcji"
Witam serdecznie. Mam problem z grami fc 24 i 25. Otóż, gdy wchodzę w opcje gry sezony wyskakuje mi komunikat " Brak dostępnych opcji ". Nie gram w UT, tylko w sezony. Czy ktoś bylby wstanie mi pomóc? Z góry dziękuję za odpowiedź. P. S. Czy to mozliwe, że dostałem bana od EA? Żaden email mi od nich nie przyszedł26Views0likes4CommentsTo nie tak
Panuje opinia, że zmiana formacji w trakcie meczu wiele zmienia. Zgoda, ale to dotyczy naprawdę dobrych graczy. Gdy ktoś robi te same błędy,to robi je niezależnie od ustawień drużyny. Dlatego nic mnie nie przekona, że ktoś komuś nagle nie zaczyna pomagać. Nikt w tym samym meczu nie gra nagle pięć razy lepiej. Same długie piłki, ogromna ilość niecelnych podań,obrona atakuje na raz i... Nagle gram z jakimś pro. 5min wcześniej podaję gdzie chcę, zawodnicy wychodzą na zamierzone pozycję. Ogólnie gram to,co potrafię. To wszystko w sekundę się zmienia. Piłkarze mają energię, nie ma kontuzji. Ale już nie umieją celnie podać,a biegają jakby im dodano po 20lat. Gdzie w tym wszystkim jest fair Play?7Views0likes0CommentsGrałem na EA APP a teraz chciałbym na STEAM
Cześć, Przychodzę z zapytaniem. Grałem w Fife od wersji 18 na Origin potem na EA App aż do ea25. Chciałbym teraz przerzucić się na STEAM, ale pytanie czy jak kupię na steam, połączę konto to będę miał to samo konto co na EA APP (FUT) oraz np wykonam zadania w ea25 pre-season, zakupię ea26 na steam czy dostanę te nagrody czy nie liczy sie oraz przeniesienie FC POINTS. Jak to wygląda?capitol10Place FC 26 Dyskusja ogólnaFC 26 Dyskusja ogólnaSeasoned Newcomer10Views0likes1Comment
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.Latest Activity: 31 minutes ago