Forums
Zbugowane/zablokowane dodatkowe zadanie w Rivals
Witam, od ostatniego sezonu(pod koniec) do teraz mam cały czas jedno i to samo zadanie "First half frenzy. Dziesiątki razy już strzeliłem 2 gole w 1 połowie i nie raz nie strzeliłem więc powinno się anulowac. Ale nic się niestety nie dzieje i nic z tym nie mogę. zrobić przez co nie dostaje innych zadań.11Views0likes0Comments- 6Views0likes0Comments
Usunięcie dostępu do konta (prawdopodobnie)
Witam dzisiaj w okolicach południa gdy wszedłem do FC Mobile przelogowało mnie z mojego konta 119 na moje stare konto 116. Konto wciąż istnieje (mogę siebie zaprosić po UID do znajomych) ale nie mam dostępu do tego konta przez żaden sposób powiązania (były 3) a Game Center przestał funkcjonować. Proszę o pomoc to konto jest dla mnie dość ważne.4Views0likes0CommentsProblem z zakupem
Zdecydowałem się zakupić premium pass. Po opłaceniu zamówienia blikiem, wróciłem do gry i wyskoczyła informacja o nieudanym zakupie, jednakże pieniądze z konta zeszły. Zależy mi na itemach z premium passa bo dzięki nim mógłbym odebrać Cubarsiego 121 z kończącego się eventu. Czasu do końca trwania premium passa aktualnie zostało 3 godziny. Proszę o przyznanie nagród do końca eventu, natomiast jeśli się to nie uda to zwrócenie pieniędzy, po zakończeniu eventu, wskazane nagrody już się nie przydadzą.26Views0likes2Comments96 Joan Garcia po ewolucji blokuje mnie od grania online na xbox series s
Po Tym Jak Dałem Joan'owi Garcia 96 national pride ewoulcje "No Way Through" majac go w składzie po pokazaniu składu mojego i przeciwnika wyrzuca mnie I pisze że utracono połacznie próbowałem naprawić karte poprzez quick sell recovery oraz resetowanie danych gry na xbox I inne sposoby jakie znalazłem w internecie. Prosze o naprawienie karty na moim koncie11Views0likes2CommentsNiemożliwe zaczęcie gry
Dzień Dobry, Piszę tego posta z powody niemożliwości gry w FC26 wczorajszego dnia do godizny 23 czyli 28.07.2026. nic sie nie działo natomaist dzisiaj od samego rana wyskakuje błąd z niemożliwociaą połączenia się z serwerami gry (29.07.2026). Nie można zagrać żadnego meczu nawet przeciwko SI a tym bardziej nawet meczu między dwoma osobami na jednym urządzeniu.26Views0likes2CommentsZaplanowana przerwa techniczna – 29 lipca
29 lipca przeprowadzimy zaplanowaną przerwę techniczną. W tym czasie możecie zostać rozłączeni z grą lub nie mieć dostępu do usług online. Harmonogram prac: FC 24: 07:00–12:00 UTC FC 25 i FC 26: 08:00–12:00 UTC Tworzenie nowych meczów zostanie wyłączone 30 minut przed rozpoczęciem prac technicznych dla każdej z gier. Gry objęte przerwą techniczną: EA SPORTS FC 26 EA SPORTS FC 25 EA SPORTS FC 24 Przerwa dotyczy wszystkich platform. https://x.com/EASFCDirect/status/208233069086001181522Views0likes0CommentsZaplanowana przerwa techniczna – 29 lipca
29 lipca przeprowadzimy zaplanowaną przerwę techniczną. W tym czasie możecie zostać rozłączeni z grą lub nie mieć dostępu do usług online. Harmonogram prac: FC 24: 07:00–12:00 UTC FC 25 i FC 26: 08:00–12:00 UTC Tworzenie nowych meczów zostanie wyłączone 30 minut przed rozpoczęciem prac technicznych dla każdej z gier. Gry objęte przerwą techniczną: EA SPORTS FC 26 EA SPORTS FC 25 EA SPORTS FC 24 Przerwa dotyczy wszystkich platform. https://x.com/EASFCDirect/status/20823306908600118157Views0likes0CommentsBrak zakładki the rise of la roja
Od momentu w którym pojawiło się w FC mobile informacja o preorderze fc27, nie mam możliwości odbierania nagród za tokeny zbierane podczas rozgrywki. Nie mam w ogóle tej zakładki. Jest możliwość uzyskania tych nagród? Aktualnie mam ponad 1100 a ostatnio odbierałem nagrody chyba za 720 tokenów. czy można to jakoś naprawić? Sprawdzałem na 2 urządzeniach. Z tego co widzę dużo ludzi ma ten problem. moje id 11286412887682867206Views0likes1CommentJak nagrody z EA SPORTS FC™ 26 The World’s Game przechodzą do EA SPORTS FC™ 27
Wykonuj specjalne zadania The World’s Game w EA SPORTS FC™ 26, aby zdobyć nagrody w EA SPORTS FC™ 27. Jak działają nagrody przechodzące Jak zdobywać nagrody z The World’s Game Kiedy dostanę nagrody FC 27 z The World’s Game? Często zadawane pytania dotyczące nagród przechodzących12Views0likes4CommentsNiezaliczenie meczu
Rozegrałem wlasnie mecz w squad battles, zmarnowałem na niego czas, wygrałem 9:0 na zawodowcu, na końcu po meczu wyświetliło ze "Nie mozna zaktualizować..." i wywaliło mnie do menu głównego, oczywiście wchodze, lacze sie z powrotem, a tutaj mecz przegrany 0:3, brak punktow, brak wykonania misji ktore robiłem podczas, nic, nawet nie chodzi mi o te punkty, ale czas i misje. Sytuacja zdarzyła mi sie juz drugi raz, to jest jakas tragedia i żart.8Views0likes1CommentPytanie do tych co tam siedzą
Witam pytanie do tych co tam siedzą jakie mają znaczenie aktualizacje? Co wnoszą? Jakie mają znaczenia cyfry w oweralach zawodnikonp. 99 prędkość a jest wolniejszy od obrońcy 85? Do czego służą te cyfy? To pytanie do was ea kalina czy ak ci tam malina wytłumacz to12Views0likes0Comments
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.