Forums
Featured Places
KARIERA KONTRAKTY - PRZEDŁUŻANIE
Nie można przedłużyć/zmienić wysokości zarobków kontraktu zawodnikom w karierze. Jak np zawodnik ma jeszcze rok ważny kontrakt, to w połowie sezonu zostaje mu 6 miesięcy i nic. Wyskakuje info, że zawodnik nie chce jeszcze negocjować kontraktu (mimo gry non stop w pierwszym składzie i moralne na zielono) jednocześnie pojawia się zainteresowanie innego klubu, który podpisuje z nim kontrakt :) Tak oto w zespole mamy zawodnika już podkupionego, z którym nie mieliśmy szansy w ogóle porozmawiać o nowym kontrakcie. Dla mnie ten błąd absolutnie dyskwalifikuje tę grę. Dramat totalny. 300zł wydane w błoto. Gra wystawiona na sprzedaż. Naprawcie to w końcu.1View0likes0CommentsZacinanie się ea sports fc 26 w drugiej połowie meczu
Witam, kiedy rozegram 45 minut meczu i zaczynam 2 połowe to gra zaczyna się zacinać. W pierwszej połowie chodzi normalnie płynnie. Sterowniki aktualne, aktualizacje porobione. Przypuszczam że może być to błąd ze strony ea ale może wie ktoś jak to zneutralizować? Win 11 Lenovo Ideapad Gaming 3 Amd Ryzen 5600H Geforce RTX 3050 16 GB RAM10Views0likes0CommentsFC 26 Pozytywna decyzja odwołania ale nadal brak dostępu do gry.
Witam Złożyłem odwołanie dotyczące bana na moim koncie. Po wysłaniu odwołania zespół ToS przeanalizował moją sprawę i o godzinie 4:14 rano 11 października odpowiedział na moje zgłoszenie, informując, że poinformują mnie o decyzji tak szybko, jak to możliwe. Następnie, o 5:19 rano tego samego dnia, status zmienił się na „Overturn”, a blokada zniknęła z zakladki „Penalty History”. Jednak nadal nie mogę grać w grę. Po kontakcie z pomocą techniczną (Live Chat) otrzymałem informację, że powinienem złożyć kolejne odwołanie, aby przyspieszyć proces i umożliwić zespołowi ToS dokończenie zdejmowania blokady z mojego konta. Tak też zrobiłem 14 października złożylem kolejne odwołanie i one z kolei ma status "Oczekiwanie na studio" Dziś (18 października o 5:19 rano) status zmienił się z „Overturn” na „Closed”, ale nadal nie mogę grać i nie otrzymałem żadnego e-maila od zespołu ToS. Po ponownym kontakcie z pomocą EA agent poinformował mnie, że blokada na moim koncie wciąż jest aktywna. Nie wiem, co mam zrobić — czy powinienem wysłać kolejne odwołanie (3), czy po prostu poczekać jeszcze kilka dni i blokada sama zniknie z mojego konta? Z tego, co wiem, status „Overturned” oraz usunięcie blokady z mojej strony „Penalty History” oznaczają, że moje odwołanie zostało rozpatrzone pozytywnie, a ban został cofnięty. Mimo to nadal nie mogę uzyskać dostępu do EA SPORTS FC 26 ani aplikacji Companion, mimo że moje konto powinno być już odblokowane.9Views0likes0Commentsbrak mozliwosci wystawiania kart na rynku
Witam, mam problem z rynkiem poniewaz gdy chce wystawic karte to wyswietla sie koomunikat abym wrocil za 24h i sprobowal ponownie i mam tak juz od paru dni. Nie wydaje mi sie abym dostal bana poniewaz nie robilem zadnych podejrzanych rzeczy typu kupowanie coinsow itp. Czy ktos ma ten sam problem? Dodam rowniez ze mam mozliwosc kupowania kart lecz sprzedawania juz nie.3Views0likes0CommentsGra nie zapisuje ustawień
Po odpaleniu gry automatycznie ustawia mi 30 fps mimo tego że za każdym razem ustawiam 165 fps. Mam 185 hz a na tych 30 fpsach zacina mi gre. Nawet jak zmienie na te 165 fps na początku jak odpalam gre to i tak mi później zacina. Wcześniej nie miałem tego problemu bo zapisywało mi te ustawienia. Co robić???5Views0likes0CommentsProblem z płynnością EA FC 26 na PC
Mam problem z płynnością ea fc 26 na pc. Czasami gdy odpale gre, działa ona bez problemu w 60 fpsach, a czasami po odpaleniu menu działa płynnie, natomiast po odpaleniu meczu zaczyna strasznie się zacinać, po wyjściu z meczu w menu również występują lagi. Dopiero czasami po wielu próbach odpalenia gry i testowego meczu na bota, jeśli nie gra nie laguje to mogę spokojnie pograć. Mam ustawienia wszystkie na niskie, wyłączony vsync i inne opcje typu dynamiczne skalowanie czy dynamiczne pasma włosów, samo skalowanie ustawione na 90, rozdzielczość próbowałem zarówno 1920x1080, 1600x900 jak i 1280x720 i w każdej występuje ten sam problem, w panelu nvidia wszystkie ustawienia pod kątem wydajności, wyłączony geforce experience, nie mam żadnych działających programów w tle. Gram na laptopie Asus TUF A15, więc też zawsze upewniam się że używam karty nvidia (w panelu również mam ustawione domyślne używanie RTX-a). Próbowałem również skorzystać z tipa, który mówi o wyłączeniu usługi gameinput ale nie pomogło. Wiem, że mój sprzęt raczej spełnia minimalne a nie zalecane wymagania, ale wystarczy mi w miare płynna gra (celuje chociaż w te 40-60fps) na najniższych detalach. Dodam, że z EA FC 25, która miała identyczne wymagania, nie miałem żadnych problemu z płynnością. Mój komputer: -Ryzen 7535HS -RTX 3050 4gb -16 gb RAM -dysk SSD 1TB (400gb wolnego miejsca) -Windows 11 na bieżąco aktualizowany -zawsze gram na laptopie podłączonym do zasilania -do komputera podłączone są myszka roccatt burst, klawiatura kfa stealth03 i kontroler od xboxa firmy powerA -gram na monitorze xiaomi g27i81Views0likes3CommentsBrak zawartości w paczce P. niezbędnika Przeład. ocen (tydz.1)
Witam, dziś otworzyłem kilka( nie pamiętam czy było ich 7 czy więcej) paczek przed godziną 19 i nie było w niej pełen zawartości. Brakowało piłkarzy do wyboru na wypożyczenie.Paczki były otwarte na platformie XBOX. Zwracam się z prośbą o refundację. Pozdrawiam9Views0likes0CommentsRozpatrywanie odwołania nawiązującego do zablokowanego rynku transferowego.
Cześć, Jakiś czas temu miałem włamanie na konto fc 26. Zostało mi ukradzione x monet i sprzedani prawie wszyscy piłkarze wymienni. Case został rozpatrzony pozytywnie przez support i monety zostały zwrócone. Została tylko kwestia zablokowanego rynku przez "przesyłanie" monet między kontami. Utworzyłem nowy case nawiązujący do blokady. Czekam już kilka dni i zero odzewu. Czy ktoś wie ile im to zajmuje i czy da się to jakoś przyspieszyć, bo nie wiem czy jest sens przedłużania subskrypcji EA play?10Views0likes0CommentsGra zawiesza się przy uruchamianiu (czarny ekran) - zbieramy dane od graczy PC
Hej wszystkim, próbujemy zebrać więcej informacji, aby zbadać bardzo konkretny problem z crashem gry na PC. Dotyczy to tylko tych graczy, u których gra zawiesza się przy uruchamianiu - ekran startowy (czarny ekran z logo) nadal się pojawia, ale sam komputer się nie zawiesza ani nie restartuje. Jeśli ten problem dotyczy Ciebie, napisz proszę, jakich urządzeń używasz – chodzi o głośniki, klawiaturę, myszkę oraz kontroler. Informacje te możesz zamieścić w EN części naszego forum. Dodatkowo sprawdź, czy na komputerze masz plik EZFRD64.dll. Zazwyczaj znajduje się on w folderze powiązanym ze sterownikiem wibracji USB, w lokalizacji: C:\Windows\USB_Vibration[Numer]\EZFRD64.dll Numer folderu może się różnić w zależności od użytkownika, więc po prostu zajrzyj do katalogu C:\Windows\USB_Vibration i sprawdź, czy masz tam folder zawierający ten plik. Dziękujemy za pomoc i cierpliwość – pracujemy nad tym, żeby ustalić przyczynę problemu!50Views0likes2CommentsPad co minutę się mrozi na kilka sekund i tak w kółko
od kilku tygodni podczas grania w mecze i w menu pad mrozi się na kilka sekund co minutę albo dwie i tak w kółko próbowałem wielu sposobów żeby to naprawić przez bluetooth i przez kabla i dalej to samo czasami wnerwia jak jesteś sam na sam w ostatniej minucie meczu i nagle nie możesz nic zrobić przez to nie da się grać normalnie w grę ale kilka dni temu zauważyłem że pad się mrozi bo wyskakuje komunikat "podłączono nowe urządzenie wejściowe" i przez to się mroziło spytałem się chatgpt czy da się to naprawić ponownie męczyłem się z tym dnie i dalej nie mogę tego naprawić i ten błąd występuje tylko w tej grze a nie innej PROSZE NAPRAWCIE TO ALBO NIECH KTOŚ DA ZNAĆ CZY DA SIE TO NAPRAWIĆ32Views0likes2CommentsKontrakty w karierze menadżerskiej
Nie da się przedłużyć kontraktów piłkarzy w karierze menadżerskiej. Piłkarze nie chcą rozmawiać o wznowieniu kontraktów mimo że mają maksimum zadowolenia. Aktualnie gra w tym trybie jest niegrywalna. Niestety kupiłem grę tylko pod ten tryb, bo ultimate team na początku sezonu jest nudny.10Views1like1CommentOdzyskiwanie kart po szybkiej sprzedaży w EA SPORTS FC™ w Web App i Companion
W przypadku szybkiej sprzedaży lub odrzucenia karty piłkarskiej w Ultimate Team™ EAS FC możesz skorzystać z funkcji odzyskiwania kart po szybkiej sprzedaży w aplikacjach EA SPORTS FC™ Web App i Companion. Możesz ją odzyskać do 7 dni po szybkiej sprzedaży. Odzyskiwać można tylko piłkarzy. Żadnych innych kart nie można odzyskać po szybkiej sprzedaży. Jeśli usuniesz klub i założysz nowy, nie będziesz mieć możliwości odzyskania piłkarzy z poprzedniego klubu. Jeśli usuniesz swój zespół Ultimate Team™, nie będziemy mogli go przywrócić. Nie można odzyskać szybko sprzedanych kart na wypożyczeniu.8Views0likes2CommentsPoziom SI legendarny Ultimate
To co zrobiliście w tym roku z graczami, klientami w trybie kariery to najgorsze **bleep** jakie mogliście zrobić. Mija zaraz miesiąc od premiery i skupiacie się jedynie na graczach trybów ultimate. Gra na poziomie Legendarnym/ultimate to parodia symulatora piłkarskiego, wyniki są nierealistyczne komputer nie stawia żadnego oporu, nie strzela goli minimalne zwycięstwo to 5:0 6:0 gra ustawiona na połowę 3 minut. Jak jesteście takimi prostakami to już oddajcie grę komputera z poprzedniej wersji fc25 i będzie zadowolenie, bo aktualnie nie da się w to grać. Poziomy nie są zbilansowane przesuwanie suwaków też nic nie daje. Kpicie z graczy i robicie ich w h****. Pewnie dostanę bana. W tym roku mija mi 20 lecie od kiedy kupuje od was kolejną produkcję, i pierwszy raz jestem zawiedziony jak można zrobić coś tak złego w trybie gry offline. W **bleep** mam jakiegoś bana za swoje wiadomości. Zrobić taką kupę nie powstydził by się nie wiem… najlepsze jest to że tego nawet nie będzie w najbliższych aktualizacjach bo szanowne EA myśli tylko o tych którzy pompują dodatkowy hajs w trybie ultimate team i tam będą im poprawić stroje, lagi albo ekrany i będziecie się pucowali nawzajem. Banda złodziei elo9Views0likes0CommentsGdzie moge zareportowac cheatera ?
Wczoraj napotkalem nowy rodzaj cheatera. Facet zafreezowal kamere gry. Mecz toczyl sie normalnie i typ mi pakowal bramki, natomiast ja widzialem tylko te takie kamery "highlihght". Jak minela polowa, kamera sie wlaczyla spowrotem. Gosciu chyba byl afk bo zdazylem mu wpakowac kilka bramek, ale kiedy sie zorientowal, ze nie zrobilem ragequita, to znowu wylaczyl mi kamere i nastrzelal mi goli. Na koniec, kiedy skonczyl sie mecz to gra sie zafreezowala i musialem tak czy inaczej sie wylaczyc. Ciekawe jest to, ze nie widze go w "ostatnio widzianych graczach". Na szczescie zrobilem sobie video i zdazylem zlapac jego screen name : w zalacznikui video jak mi zafreezowal kamere. Oficjalnie moglem go zgloscic tylko za "obrazilwy profil" . Jak dla mnie jego egzystencja jest obraza dla swiata i starzy powinni go usunac zanim przyszedl na swiat. smiec Cziterom wiadomo co w co. pozdrawiam cieplutko, Dziarski_H3nk17Views0likes1CommentDziwna prawidłowość
To nie zdarza się raz,czy dwa ale zawsze. Dopóki przegrywam albo wygram jeden mecz jest wszystko ok. Natomiast przy serii wygranych, nagle nie potrafi znaleźć przeciwnika. A jak znajdzie,to pewnie w Portugalii lub gdzieś w Azji z pingiem 100. Nie sądzę by to działo się przypadkowo5Views0likes0Comments
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.