Forums
Tryb kariery
Witam Ostatnio pojawił się u mnie problem przy karierze dynamiczne punkty startu że pomimo wygranych uznanie zarządu spada zamiast rosnąć, po jakimś czasie pojawia się wiadomość od zarządu że obniżono bezpieczeństwo posady że względu na słabe wyniki Czy ktoś ma taki sam problem?74Views0likes0CommentsPropozycja-systemu sponsorów w trybie kariery
Dzień dobry Chciałbym zaproponować dodanie rozbudowanego systemu sponsorów do Trybów Kariery w kolejnej odsłonie EA Sports FC. Wprowadzenie negocjowanych kontraktów sponsorskich (sponsor główny, sponsor na rękawie, sponsor techniczny) z celami opartymi na wynikach sportowych znacząco zwiększyłoby realizm oraz głębię zarządzania klubem. Przykładowe elementy systemu: -Premie finansowe za osiągnięcie określonych celów (np. TOP 4, awans, wygranie pucharu) -Konsekwencje finansowe za spadek z ligi lub niespełnienie warunków umowy, -Bonusy za rozwój młodych zawodników, -Dynamiczna zmiana logotypów na koszulkach w zależności od podpisanej umowy. Taki system nadałby Trybowi Kariery większą strategiczną głębię i zwiększył immersję graczy. Dziękuję za rozważenie tej sugestii. Z poważaniem, [Mikołaj]6Views0likes0CommentsSBC
Czy ktoś z moderatorów może mi wytłumaczyć co sie stało z SBC bo jednej z aktualizacj ?!!! Dlaczego teraz gdy buduję sklad do przepalenia i przykładowo ustawiając rzadkie złote karty klikając w szukanie kart z danej pozycji to pomimo tego czy klikam w ŚN , cz ŚP czy to w ŚO to za każdym razem wyskakują mi wszystkie rzadkie złote a nie przypisane do danej pozycji co bardzo utrudnia budowę składu. Wiem że jest ręczna możliwość ustawienia danej pozycji ktorej szukamy ale trzeba to robić za każdym razem szukając karty na dana pozycje a przed daną aktualizacja to było uproszczone , klikając LO to wyskakiwały same LO itp itd a teraz jesli za każdym razem nie ustawie jakiej pozycji szukam to wyskoczą wszyste rzadkie złote a nie tylko te z danej pozycji jaką klikam . Czy ten błąd jest tylko u mnie czy to po prostu kolejna utrudniające zmiana niestety na gorsze7Views0likes0CommentsMoże kiedyś
ea zasłuży na zero, ale jeszcze daleko wam do takiego zaszczytu. Jak osiągnąć dobry wynik, gdy ruszam się płynnie,jak w tańcu na lodzie,a mój przeciwnik jest króliczkiem energizera na bieżni? Wszystko przy ping 16, który raczej zły nie jest. Niby robicie grę dla milionów. Ale tak naprawdę robicie ją dla siebie i dla tych kilku tysięcy, którzy naganiają wam na YT naiwnych dla swojego i waszego zarobku. To jest wielkie świadome oszustwo albo totalna ignorancja. Bycie słabszym lub lepszym jest całkowicie normalne. Natomiast kiedy twórca gry decyduje kto jakim na być wtedy normalne już nie jest12Views1like0CommentsBrak paczek za sezon levelu premium
Brak paczek premium za level 27. Zwykłe przyznało,natomiast premium pominęło i przeskoczyło od razu dalej. Paczek w sklepie brak. Gra już resetowana kilkukrotnie. W załączniku przesyłam zdjęcie. Dodatkowo problemy z zaliczeniem zadań o srebrne gwiazdy,ale to już chyba nikogo nie interesuje i nikt nic z tym nie robi? Robisz zadania po czym nagle licznik się zatrzymuje i mimo tego ,że dalej robisz to samo czyli spełniasz wymagania odnośnie danego zadania to nie idą do przodu tylko stoją w miejscu. Przykład "Le President" Blanc. Licznik się zatrzymał i mimo strzelania kolejnych bramek według wymogu stoi w miejscu.16Views0likes0CommentsKażdy mecz wygląda inaczej
W jednym meczu możesz biegać, podawać gra działa dobrze. W następnym twoi zawodnicy zachowują się jakby dane serwera ea szły przez Afrykę. Widać jak gracz się zatrzymuje, zwalnia problemy z przyjęciem, opóźnienia. Tak jakby był błąd z synchronizacją z serwerem, choć ping niski i żadnych problemów według waszych statystyk. Mecz wcześniej grało się super, szybka gra. Kolejny mecz niegrywalny niżej informacje z serwera ea docierają z opóźnieniem9Views0likes0CommentsSezony fc26 ps5
EA o co chodzi? Ten problem pojawiał się już w fc25 ale w fc26 jest to nagminne. Chodzi o sytuację gdy trafia się gracza który nie potrafi przegrywać, sytuacja sprzed 5 minut, gram mecz, przeciwnik wygrywał 2:0 , do 70 minuty udało mi się strzelić 3 bramki, przy wyniku 3:2 dla mnie przeciwnik klika pauzę, gdy piłka opuściła boisko, gra wstrzymana, nie potrzebowałem zmian w drużynie więc od razu kliknąłem kółko żeby wznowić grę, czas do wznowienia leci aż nagle pojawia się komunikat że przeciwnik opuścił mecz. Przekierowało mnie znowu do menu gdzie mogłem sobie sprawdzić statystyki w moim meczu, obejrzeć powtórki spotkania itp, gdy kliknąłem kwadrat żeby sprawdzić graczy, w liście graczy byłem tylko ja, nie było tam przeciwnika który ten mecz opuścił. Oczywiście po wyjściu do głównego menu sezonów po spotkaniu brak śladów, wygrana niezaliczona, liczba spotkań do zakończenia ligi taka sama jaka byla przed tym meczem. Połączenie mam stabilne, pociągnięte światłowodem do domu, ps5 do modemu jest podłączone kablem. Dodam że w sytuacjach gdy rzeczywiście kogoś rozłączy w trakcie rozgrywki i dostanę informację że utracono połączenie z przeciwnikiem mecz jest zaliczany, a w sytuacjach gdy przeciwnik kliknie pauzę niestety już nie, jest to bardzo frustrujące, podejrzewam że gracze ci mają sposób na wyjście z gry bez zaliczania porażki.15Views0likes0CommentsTylko w grze...
Jesteście wyjątkową kombinacją, nie powiem czego. Ustalacie zasady,by później je łamać. Przyzwoity naprawi błąd, arogant i bufon oleje wszystko. Lata już trwa odkąd gram przeciwko kilku, choć ustawienia solo mam niezmiennie. Na dodatek notorycznie z kimś,kto swój zespół nazwał FC BANDERA! Nie, akurat nie przegrywam, chodzi o zasady.Nikt nie oczekuje heroicznej postawy. Ale odrobinę przyzwoitości może by się znalazło? Wali mnie polityka firmy. Fakt jest taki, że płacimy najwięcej na świecie,a ktoś płacący 1/3 tej ceny mieszkań tu i jeszcze pluje wszystkim w twarz nazywając swój zespół nazwiskiem ludobójcy. EA banerzy, macie jaja i odrobinę honoru?25Views2likes0CommentsIronicznie ataki?
A od czego jest ta strona, od chwalenia EA albo może porad, których nie ma lub są bezwartościowe? Wcześniej i teraz nie piszę o incydentach,a o normie! W przypadku gry o awans w rivals jest wciąż ta sama prawidłowość. Dostaję 2,3 zamiast 1. Połączenie praktycznie się zrywa albo "zapominam" jak się gra. Ile razy zdarza się przypadek? Dlaczego wreszcie przypadek dziwnym trafem jest zawsze na rękę EA?13Views1like0CommentsIcon Swap, zadanie wymiana ikon - srebrni nie zalicza wygranych. 9
Icon Swap, zadanie wymiana ikon - srebrni nie zalicza wygranych. Próbowałem na różne sposoby: - Cały skład 11 srebrni - Cały skład łącznie z trenerem i ławka srebrni - Cały skład z ławka i trenerem srebrni i nie kupowani tylko niewymienni. W żadnym przypadku wygrana nie została zaliczona do zadania... Co jest nie tak albo jak to naprawić?16Views0likes0CommentsRivals "bounty" nie działa od kilku miesiecy czy wy o tym w ogole wiecie?
Ile moga nie dzialac te smieszne wyzwania za rivalsy zeby paczke dostac? Odpowiedz od waszych konsultantow to to ze to moja wina XD. Poniżej 2 screeny skoro wygrywam mecz 4 0 jak moge nie strzelic pierwszy bramki w meczu? XD18Views0likes0CommentsPROSZEE NAPRAWCIE TE GRĘ (PC)
Witam, Zwracam się z UPRZEJMĄ prośbą o sprawdzenie w końcu z czego wynikają te problemy z wydajnością gry mimo prawidłowego działania całego komputera. Były brane jakieś dane od nas, żeby wasza firma mogła PRZEANALIZOWAĆ je i z tego co wiem dalej nic się nie zadziało. Wiem, że wy z grą nie za dużo macie wspólnego i to Kanada jest głównym wprowadzającym zmiany, ale no proszę was co jest z tym delayem w trakcie gry, dosłownie gra działa mega fajnie przez jakiś czas i zaś po paru tygodniach znowu męczarnia po jakiejś aktualizacji. I nie pytajcie o żadne dxdiagi, wydajność i inne rzeczy, bo mówię wam to nic wspólnego z moim PC/internetem tu jest coś nie tak z działaniem gry i urządzeń konsumenckich i przetwarzaniem przez niego gry, coś nie działa tak jak powinno i to 100% wina gry, bo to chyba nie tak że wasza gra jest wyjątkowa i potrzebuje jakieś extremalne warunki, gdy 99,9% innych gier działa idealnie czy to single czy to multi bez jakichkolwiek zmian w systemie. Nie chce juz się denerwować że przegrywam kolejne mecze przez źle zoptymalizowaną grę, a mam ochotę w to grać więc proszę proszę proszę zróbcie coś żeby Kanada się za to w końcu wzięła a nie robiła z nas debili. Pozdrawiam serdecznie.47Views1like0Comments
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.