Forums
Działanie gamepada podczas gry Fut champions
Witam w fut champions natrafiłem na gry gdzie mój pad przestał działać i pisze ze nie uczestniczę w grze i tak straciłem dwa winy zmiana pada podczas meczu też nie zadziałała. Żądam wyjaśnienia o co biega jak nie to proszę zwrócić mi dwa mecze lub odpowiednia rekompensata powinna podziałać. Jeżeli do mojej prośby nie przystawicie to ja zgłosze komu trzeba a mam dobre znajomości1View0likes0CommentsWyrzuca z ultimate team ps5
Problem jest taki ze mam 6/7 meczy zeby ukończyć grupę gauntlet i co wygrana albo przegrana po meczu wyrzuca mnie z ultimate team resety internetu konsoli wifi wszystko zrobione nawet na internecie z telefonu tez wyrzuca w rivals meczach towarzyskich squad battles tego błędu nie ma15Views0likes0CommentsTypowe
Walenie głupa, jakby ktoś miał focha, że przegrywa. A myślę wszystkim ręce opadają i krew się gotuje z innych powodów. Te nienaturalnie lecące piłki, odbiory, przechodzenie jak przez ducha. A niektóre rykoszety naprawdę mają znamiona cudu. Po nich praktycznie zawsze mój przeciwnik ma gotową kontrę. Żeby było śmieszniej to cała obrona ustawiona nisko plus wszyscy jako obrońcy nie są w obronie obecni! W rivals jakoś można czasem nadrobić. Ale mistrzostwa i turnieje do zapomnienia23Views1like0CommentsNieprzewidywalne podania i spadki responsywności w trakcie gry
Ta gra już skończyła się jak wyszła nie da się grać czasami , chcesz podać w kierunku wyznaczonym dla ciebie a tutaj chu….j całkiem co innego , ileż można grać tak samo obrońcy chodzą jak klocki jakby to system kontrolował kto ma wygrać a kto przegrać to jest jakaś kpina my płacimy za coś co nie działało od początku gry ale to moja ostatnia gra tej firmy , siwych włosów można dostać od tej gry , nie decydujesz czasami w gra jak to powinno być , spalone z **bleep** które nie powinny mieć miejsca , wygrywasz 3:0 i dzieje się coś nie do przyjęcia twoja drużyna zaraz gra jakbyś miał 1500 kl/s co to jest czy ea pomaga słabszym graczom aby nie kończyli przygody z tym oszustwem ? Wiele osob się skarży i nic nie pomaga szkoda że nie ma dobrej konkurencji wtedy może firma doceniłaby ludzi który to kupują gra ja jedno kopyto pozdro …. Bez odbioru56Views1like0CommentsIlość godzin vs liga vs umiejętności
Jestem w 6 lidze po mniej niż 50h. Bez fc points oczywiście. Żaden wyczyn, przyznaję. Coś mnie jednak zastanawia. Gram z kimś, kto ma 300h. Jedzie klepką cały czas. Jest w każdym miejscu o każdym czasie. Żadnego sposobu, by go zatrzymać. Z taką grą dziwne, że jest tak nisko. Ale profil anonimowy. Jednak inny z którym wymieniłem kilka zdań przyznał w dość ostrych słowach, że on jest w 3 lidze. Powstaje duży problem,bo to nie był żaden puchar ani mistrzostwa. W różnej lidze na całym świecie grają drużyny z ligi w której są. Jakim więc cudem EA zestawia ze sobą zespoły, które nigdy nie powinny się spotkać na jednym poziomie gry???38Views0likes0CommentsZawartość paczek
Do osób, które nazywają się moderatorami, administratorami - jak zwał, tak zwał - mam pytanie i liczę na szczerą odpowiedź: czy aby trafić kartę eventową 93 i więcej trzeba wydać kasę na paczki w sklepie? Potwierdzacie, że w paczkach za zadania, za SB, rivalds, FCH nie ma szans na trafienie wartościowej karty, którą można było by pograć. Od godziny 19:50 otwierałem różne paczki od jakiś najsłabszych, po 14 x 83+; 2 x 86+ - w sumie około 40 paczek i w ANI JEDNEJ nie było karty eventowej, trafiłem 2 informy, 4 walkouty i reszta 84 i mniej. Zatrzęsienie kart 83. Wam naprawdę nie zależy na graczach? Napiszcie raz prawdę w imię szacunku naszego czasu. Jak nie zależy, postawcie sprawę jasno, odinstalowujmy wasz produkt i finito. We wrześniu 2025 r. pisaliście, że słuchacie graczy. W jakim zakresie? Nie pozdrawiam, gracz.37Views0likes0CommentsSetki Błędów !!!!!
Zastanawia mnie jedno : jaką trzeba mieć nieudolność żeby stworzyć takiego potwora . Grałem w wiele różnych gier , ale czegoś takiego nie widziałem . Ktoś odpowiedni powinien się zainteresować tą firmą , bo to jest jawne oszustwo i naciąganie nieświadomych ludzi na kasę . Ta gra zupełnie się do niczego nie nadaje oprócz nabijania kabzy właścicielom . Zastanawiam się również dlaczego ludzie dają się cały czas nabierać na ten chłam oraz dlaczego nikt do tej pory nie zainteresował się tym wszystkim . O ile się nie mylę to ta pseudo gra jest w Polsce najdroższa w Europie, a pewnie i na Świecie . Może znajdzie się prawdziwy fachowiec i naprawi to badziewie ? ( Choć myślę że to tylko pobożne życzenie) Bo wydaje mi się że potrzeba cudu żeby to wszystko naprawić i pograć jak za dawnych czasów.30Views0likes0CommentsZbędna dyskusja
W tej firmie nie ma zamiaru ewentualnego. Od początku do końca w każdym produkcie wszystko jest zamierzone. Później dla zamydlenia oczu wypuszczają jakieś quasi aktualizacje, które dziwnym trafem nigdy niczego nie naprawiają, ewentualnie jest większy zamęt. Naprawdę nikt tego rynku nie kontroluje? Żeby rok po roku z gębą pełną frazesów emitować wadliwy produkt i pluć całemu światu chamsko w twarz? Żeby było śmieszniej, to są w stanie wmówić, że tak naprawdę połowa graczy robi błędy,bo przy tak skomplikowanym urządzeniu jakim jest pad nie są w stanie wyrazić przez niego swoich zamiarów. Z tego rodzi się absurd w postaci np biegu wprost choć zamiar był w lewo. Liczę na dożycie czasów,gdy zostanie z was jedynie mem, choć w zasadzie już nim jesteście9Views1like0CommentsEA FC 26 Kluby - losowe lagi przez cały mecz
EA_Kalina Chciałbym się zapytać czym jest spowodowane notoroyczne lagowanie mojej rozgrywki w co 2 meczu. Gdyby to był problem wyłącznie mojego łącza to okej, ale gram z 5 znajomymi i oni też mają ten sam problem. Mamy różnych dostawcow internetu i w żaden sposób nie jesteśmy ze sobą połączeni siecią, a jednak co mecz, któryś z nas ma w okolicach 260 pinga. Jak oczywiście wszyscy zdają sobie sprawę - nie da się tak grać. Co śmieszne, ta sytuacja występuje od ponad miesiąca i nikt nie pokusił się o naprawę tego. Mimo wielu postów jedyne rozwiązanie jakie znalazłem to zresetuj router - naprawdę? Czy naprawdę myślicie, ze to sprzęt graczy jest problemem, a nie wasze wewnętrzne serwery? Byłbym mega wdzięczny, żeby ktoś się tym zajął, bo chcecie przyciągać nowych graczy poprzez takie eventy jak showcase, a potem odstawia się takie coś, że nie da się po prostu grać. Dodaję również screeny jak to wygląda w grze.24Views0likes0CommentsPrzerwa techniczna - Prace zakończone
W dniu dzisiejszym (8 kwietnia w godzinach 06:00–10:00 UTC) mamy zaplanowaną przerwę techniczną. W tym czasie możesz zostać rozłączony(-a) lub nie mieć dostępu do usług online. Tworzenie meczów zostanie wyłączone 30 minut przed rozpoczęciem przerwy technicznej. Tytuły objęte przerwą: EA SPORTS FC 26, EA SPORTS FC 25 oraz EA SPORTS FC 24 na wszystkich platformach. Prace związane z przerwą techniczną zostały już zakończone.48Views1like0CommentsTOTS w FC 26 – znamy daty premier wszystkich lig
Hej, na stronie TOTS jest już dostępny pełny harmonogram premier wszystkich lig w EA SPORTS FC 26. Nowe Drużyny Sezonu będą pojawiać się co tydzień, więc warto zaglądać na stronę regularnie. Na ten moment wygląda to tak: Serie A — 17–24 kwietnia Premier League + BWSL — 24 kwietnia – 1 maja Bundesliga + Frauen Bundesliga — 1–8 maja Ligue 1 + Arkema Premier League — 8–15 maja LaLiga + Liga F — 15–22 maja Ultimate TOTS — 22–29 maja Głosowanie na Premier League już wystartowało, więc możecie też oddać swoje głosy. Dajcie znać w komentarzach, na którą ligę czekacie najbardziej!545Views1like0Commentslosowość zawartości paczek
To raczej jest błąd. skoro non stop leci praktycznie to samo. otwieranie paczek tytani trofeów to jakaś komedia. na tyle możliwości co jest , żeby uzbierać tyle duplikatów to wręcz chore. Nesta 88 , Puyol 88, praktycznie non stop mi leci. mam chyba po 6 duplikatów!!! moje pytanie jest takie, dlaczego nie lecą inne karty ???????? zawsze podejrzewałem że jest segregacja na lepszych i gorszych, skoro czasami zapytam gracza , ile musiał polować na daną kartę , często odpowiedź jest taka że kilka dni od wypuszczenia trafił z kilku przypadkowych paczek 3 top karty najlepsze jakie dodało EA , to dla czego jeden ma takiego farta ,a ktoś inny trafia same karty że tak powiem bezwartościowe??? przecież to jest ustawione a nie tak jak podają , losowość , i jeszcze podpierają się % że niby jest uczciwie . to wygląda w EA jak wyboru na Białorusi !!!! każdy może wygrać , ale zawsze to Łukaszenka kończy na pierwszym miejscu!!!! brawo EA za uczciwość !!!! podejrzewam że praktyki to mieliście na Białorusi!!! pozdrawiam dalszy temat , w rush dalej lagi , ping 262!!! przy światłowodzie i konsoli podłączonej na kablu do routera !!! resety nic nie dały. aż tak ciężko naprawić to ? wina na pewno nie leży po stronie mojego dostawcy. gdyż podług niego EA jest malutka!!! i tylko w fut26 jest ten problem!14Views0likes0CommentsKluby, bonus 20k PD.
Siema. Pytanko mam, dwa dni temu były rozdawane bonusy punktów doświadczenia w trybie „Kluby”, pytanko mam czy dla nowych użytkowników (sam zrobiłem postać wczoraj), ten bonus też jest przewidziany czy trzeba było to zrobić przed 6.04 ? Chyba że są jakieś wytyczne aby go dostać. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam41Views0likes0Commentsinputlag
gra powinna zostac naprawiona od 4 dni mam jakos gre kupioną pierwsze dwa dni przed najnowszą aktualizacją grało sie elegancko bez problemu, po aktualizacji dwa kolejne dni z rzędu kazdy mecz to opoznione reakcje zawodnikow raz spowalnia gre po chwili przyspiesza dwukrotnie, ping 10 przez cały mecz a opoznienia i tak są.27Views2likes0CommentsTo już było !
To już było , ale znowu wróciło . Chodzi o łapanie na spalone , każdy ruch pod bramką i od razu spalony. Ciężko się gra w tej sytuacji . Właściwie ta GRA to jeden wielki BŁĄD . Moim skromnym zdaniem ta gra powinna już dawno wylądować w koszu . Mam jeszcze cichą nadzieję że przed premierą nowej gry znajdzie się ktoś kto naprawi to wszystko , ale jak mówią " nadzieja jest matką głupich i naiwnych " . Weźcie się wreszcie do prawdziwej roboty , a nie udawajcie że coś robicie . Ktoś powinien rozgonić to towarzystwo wzajemnej adoracji .12Views0likes0CommentsFC 26 Aktualizacja 1.5.3
Wkrótce dostępna będzie wersja 1.5.3 EA SPORTS FC 26 zawierająca poniższe zmiany. Rozgrywka Rozwiązaliśmy następujące problemy: - Bramkarze i bramkarki wykopują teraz piłkę poza boisko, jeśli gracz za bardzo marnuje czas, podając do nich raz za razem. - Zmiana ta ma rozwiązać rzadkie scenariusze, które są nieautentyczne w futbolu. Nie wpływa na typowe podania do bramkarza. Ultimate Team Rozwiązaliśmy następujące problemy: - Niektóre herby i stroje nie wyszukiwały się na rynku transferowym. - Niektóre podglądy animacji cieszynek nie wyświetlały się po wybraniu. Tryb kariery Wprowadziliśmy następujące zmiany: - Dodaliśmy brakujący separator w tabeli rozgrywek europejskich, dzięki któremu lepiej widać teraz, które drużyny awansują do baraży. - W trybie kariery podczas aplikowania o posadę drużyna zostaje automatycznie dodana do twojej listy obserwowanych. - Dodaliśmy etykiety przy herbach drużyn w opisach wyzwań, aby jasno oddzielić drużyny męskie i kobiecie. - Dodaliśmy jaśniejszy opis do interfejsu zaliczenia wyzwania, aby wyjaśnić, jak zapisy i postępy w karierze działają po jego zaliczeniu. - Menedżerowie o niskim bezpieczeństwie posady na koniec sezonu awansują teraz do „W miarę”. Rozwiązaliśmy następujące problemy: - Czasami menedżerowie byli niepoprawnie przypisywani do błędnego zespołu po wyborze Ikon i kart bohaterskich w tworzeniu kariery. - W karierze menedżerskiej IKONY mogły żądać niskich zarobków podczas negocjacji kontraktowych. - W niektórych przypadkach klub, który wygrał ligę, trafiał do niewłaściwej ligi europejskiej. - Rozwiązaliśmy problemy z niewłaściwymi lub nachodzącymi na siebie tekstami. Ogólne, dźwięk i grafika Wprowadziliśmy następujące zmiany: - Zaktualizowaliśmy niektóre nazwiska, nakładki, stroje, sponsorów, herby, transparenty, szaliki, flagi, logotypy, fryzury, buty, głowy i tablice reklamowe. Rozwiązaliśmy następujące problemy: - Naprawiliśmy różne problemy ze stabilnością, które mogły występować. Chcesz bezpośrednio przesłać nam swoją opinię o EA SPORTS FC 26? Odwiedź https://go.ea.com/fc26pfp i daj nam znać, co myślisz o grze. To zajmie tylko kilka minut. Dziękujemy wszystkim wysyłającym nam swoje uwagi. Przez cały sezon EA SPORTS FC 26 będziemy przekazywać wam więcej informacji i aktualizacji, jeśli i kiedy będą dostępne. Jeśli chcecie być na bieżąco z najnowszymi wieściami i aktualizacjami, obserwujcie konto @EASFCDIRECT na X i WhatsApp oraz sprawdzajcie EA SPORTS FC Tracker. - Zespół EA SPORTS FC"114Views1like0Comments
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.