Forums
Featured Places
[PC] Chwilowe zacinanie się gry podczas meczu po aktualizacji
Witam pisze bo ciągle w grze mam lagi mimo ze robiłem wszystko wszystkie ustawienia zmieniałem robiłem chusteczka wie co to nic nie daje zmieniałem ustawienia jakieś tam nvidia najniższe w grze i myśle czy przypadkiem wszystkich zara na domślne nie jeb*e i zobacze czy będzie działać jestem tak zdenerwowany że zaraz tą grę stąd odholuje da rade mi ktoś pomóc z tym bo niby w innych grach lekkie problemy się zdażają ale nie wiem przez co to i czy coś mam upgradować bo komputer spełnia zalecane wymagania producenta i nie widze na pewno winy w internecie nawet nie ma szans to coś z grą lub kompem narazie ide chyba wszystkie ustawienia dać na domyślne tego wszystkiego zresetować kompa i zobacze wtedySolved6.5KViews3likes453CommentsEA App - PC - EA SPORTS FC™ 24 - Brak gry w bibliotece aplikacji EA
Kupilem fife fc 24 na g2a, po wpisaniu kodu moja gra zaczela sie pobierac jednak gdy anulowalem pobieranie, gra zniknela z biblioteki i nigdzie jej nie ma... CO SIE DZIEJE, support nie odpisuje, na infolinie nie mozna sie dodzwonic... P O R A Ż K ASolved3.3KViews6likes396CommentsNie zalicza wyzwania "Wejdź do akcji"
Wykonałem wszystkie zadania, aby odebrać 1 z 3 kart team of the week w zadaniach "Droga do zawodowstwa", ale nie chce mi zaliczyć wyzwania "wejdź do akcji" mimo że jak widać na screenach wykonałem wszystkie zadania. Za chwilę nowa drużyna tygodnia, a ja chcę spróbować szczęścia z trafieniem Marcosa Liorente...Solved6.7KViews62likes194Comments[ROZWIĄZANY] Nie można odebrać paczki
Mam problem ze sklepem Ultimate Team Mam do odbioru złotą paczkę, a za każdym razem gdy próbuje ją odebrać wyskakuje błąd serwerów, proszę spróbować ponownie Blad wyskakuje na konsoli i w aplikacji mobilnej W aplikacji FC25 błąd wygląda tak jak w załączniku2.6KViews77likes168CommentsFC26 - crashuje na PC
Jak w tytule gra crashuje bez informacji na temat błędu jak przy ALT + F4. Reinstall EAapp, Reinstall Gry, Naprawa javelin, reinstall javelin, uruchom jako administrator, izolacja rdzenia, wlaczania wylaczania vsync, zmiana ustawien graficznych. Nic z tego nie pomoglo.Solved5.6KViews8likes157CommentsProblemy z pingiem EAFC25
Witam, od około miesiąca czasu mam problem z pingiem w grze, wcześniej wynosił on ok. 16ms, a obecnie około 40-50ms. Próbowałem chyba wszystkiego, re-install gry, format komputera, zmiana dns, reset routera, kupno nowego kabla eth i wiele wiele innych, lecz bez efektów. Połączenie mam po eth, na speed testach wszystko w porządku, w innych grach nie odczuwam problemów.3.9KViews7likes157Comments[EA app] EA FC 24 Ultimate - data wczesnego dostępu to 29.09, a nie 22.09
Kupiłem EA FC 24 w wersji ultimate żeby zagrać przed premierą ale po wstępnym pobraniu pokazuje mi, że data mojego wczsnego dostępu to 29.09.2023, a nie 22.09.2023 - a zależy mi na tym, dlatego przecież kupiłem edycję ultimate. Wiem, że innym wyświetla datę 22.09.2023. Czy jest to popularny problem?Solved4.7KViews4likes134CommentsEAS FC 24 - Steam - Brak PL komentatora
Kupiłem FC 24 na Steam wersja Ultimate, podczas gry nie słychać Polskiego (żadnego) komentatora w opcjach gry niby wybrany jest angielski ale flaga wyświetla się brazylijska ponadto wybór języka komentatora jest szary nieaktywny proszę o pomoc w załączeniu screenSolved2.3KViews0likes106CommentsGra się nie uruchamia. Bląd aktywacji
Gra na PC się nie uruchamia. Jest pradawny błąd logowania do Origin i nic.Solved2.6KViews27likes92Comments[PC] EA FC 25 Komunikat "Koniec okresu próbnego" po kupnie pełnej wersji gry
Witam, 20.09.2024 zakupiłem abonament EA Play by wykorzystać 10h gry przed premierą EA FC 25. 23.09.2024 zakupiłem grę EA FC 25 w wersji standard. Wszystko było dobrze do dzisiaj. Gra widnieje w bibliotece z dopiskiem "koniec okresu próbnego." i nie jestem jej w stanie uruchomić. Myślałem, że po ponownym zainstalowaniu problem ustanie, lecz teraz nawet nie mogę jej pobrać. Proszę o szybką pomoc. Wcześniej gra działała bez zarzutów po zakupie. Zależy mi na czasie, gdyż muszę dokończyć FUT Champions. Z góry dziękuję za pomoc. Kontaktowałem się z konsultantem na chacie, wziął dane i kazał czekać, a widziałem na forum, że innym ten sam problem rozwiązywali od ręki. Poniżej dołączam screeny. [edytowane przez EA_Kuba] - Tak to wygląda w bibliotece. Dodam, że gra została zakupiona normalnie w aplikacji EA. Próbowałem już WSZYSTKIEGO, od 3h szukam rozwiązania. W piątek jak uruchomiłem gre skrótem z pulpitu jeszcze dało się grać mimo komunikatu o końcu wersji próbnej, który się pojawił. Dziś nie mogę jej nawet pobrać. Proszę o błyskawiczną pomoc, bo gra tania nie jest a nawet nie mogę dokończyć mistrzostw FUT.Solved1KViews0likes81Comments
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.