Forums
Recent Content
[PC] Chwilowe zacinanie się gry podczas meczu po aktualizacji
Witam pisze bo ciągle w grze mam lagi mimo ze robiłem wszystko wszystkie ustawienia zmieniałem robiłem chusteczka wie co to nic nie daje zmieniałem ustawienia jakieś tam nvidia najniższe w grze i myśle czy przypadkiem wszystkich zara na domślne nie jeb*e i zobacze czy będzie działać jestem tak zdenerwowany że zaraz tą grę stąd odholuje da rade mi ktoś pomóc z tym bo niby w innych grach lekkie problemy się zdażają ale nie wiem przez co to i czy coś mam upgradować bo komputer spełnia zalecane wymagania producenta i nie widze na pewno winy w internecie nawet nie ma szans to coś z grą lub kompem narazie ide chyba wszystkie ustawienia dać na domyślne tego wszystkiego zresetować kompa i zobacze wtedySolved5.8KViews3likes453CommentsEA App - PC - EA SPORTS FC™ 24 - Brak gry w bibliotece aplikacji EA
Kupilem fife fc 24 na g2a, po wpisaniu kodu moja gra zaczela sie pobierac jednak gdy anulowalem pobieranie, gra zniknela z biblioteki i nigdzie jej nie ma... CO SIE DZIEJE, support nie odpisuje, na infolinie nie mozna sie dodzwonic... P O R A Ż K ASolved3.1KViews6likes396Comments[ROZWIĄZANY] Nie można odebrać paczki
Mam problem ze sklepem Ultimate Team Mam do odbioru złotą paczkę, a za każdym razem gdy próbuje ją odebrać wyskakuje błąd serwerów, proszę spróbować ponownie Blad wyskakuje na konsoli i w aplikacji mobilnej W aplikacji FC25 błąd wygląda tak jak w załącznikurobak_widzewPlace FC 25 Zgłaszanie błędówFC 25 Zgłaszanie błędówSeasoned Newcomer2.6KViews77likes168Comments[EA app] EA FC 24 Ultimate - data wczesnego dostępu to 29.09, a nie 22.09
Kupiłem EA FC 24 w wersji ultimate żeby zagrać przed premierą ale po wstępnym pobraniu pokazuje mi, że data mojego wczsnego dostępu to 29.09.2023, a nie 22.09.2023 - a zależy mi na tym, dlatego przecież kupiłem edycję ultimate. Wiem, że innym wyświetla datę 22.09.2023. Czy jest to popularny problem?Solved4.6KViews4likes134CommentsEAS FC 24 - Steam - Brak PL komentatora
Kupiłem FC 24 na Steam wersja Ultimate, podczas gry nie słychać Polskiego (żadnego) komentatora w opcjach gry niby wybrany jest angielski ale flaga wyświetla się brazylijska ponadto wybór języka komentatora jest szary nieaktywny proszę o pomoc w załączeniu screenSolved2.3KViews0likes106CommentsBRAK EWOLUCJI ZIDANE
Produkt: EA SPORTS FC 25 Platforma:PC Podaj na jakiej platformie grasz? Steam - PC Model karty Nvidia lub AMD rtx 3050 Podaj ilość pamięci RAM w GB 16 W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™ W jakim trybie? Ewolucje Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 17.01.2025 O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 19:30 W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC) Jak często występuje ten problem? 100% W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? spojrzeć na konta graczy Co się dzieje? brak ewolucji zidane Co powinno się stać? gracze powinni dostać ewolucje zidane Nie dostałem ewolucji Zinedine Zidane, mimo grania w fc 25 od początku gry. Chce takie ewo wykonać jak wszyscy gracze, którzy się do niego klasyfikowali, tak jak ja. Prosze o rekompensate w postaci ewolucji. Mam nadzieję, że tak szybko dacie nam rekompensatę, jak to robicie z paczkami 🙂Solved5.3KViews10likes103Comments[PC] EA FC 25 Komunikat "Koniec okresu próbnego" po kupnie pełnej wersji gry
Witam, 20.09.2024 zakupiłem abonament EA Play by wykorzystać 10h gry przed premierą EA FC 25. 23.09.2024 zakupiłem grę EA FC 25 w wersji standard. Wszystko było dobrze do dzisiaj. Gra widnieje w bibliotece z dopiskiem "koniec okresu próbnego." i nie jestem jej w stanie uruchomić. Myślałem, że po ponownym zainstalowaniu problem ustanie, lecz teraz nawet nie mogę jej pobrać. Proszę o szybką pomoc. Wcześniej gra działała bez zarzutów po zakupie. Zależy mi na czasie, gdyż muszę dokończyć FUT Champions. Z góry dziękuję za pomoc. Kontaktowałem się z konsultantem na chacie, wziął dane i kazał czekać, a widziałem na forum, że innym ten sam problem rozwiązywali od ręki. Poniżej dołączam screeny. [edytowane przez EA_Kuba] - Tak to wygląda w bibliotece. Dodam, że gra została zakupiona normalnie w aplikacji EA. Próbowałem już WSZYSTKIEGO, od 3h szukam rozwiązania. W piątek jak uruchomiłem gre skrótem z pulpitu jeszcze dało się grać mimo komunikatu o końcu wersji próbnej, który się pojawił. Dziś nie mogę jej nawet pobrać. Proszę o błyskawiczną pomoc, bo gra tania nie jest a nawet nie mogę dokończyć mistrzostw FUT.Solved898Views0likes81CommentsProblemy z pingiem EAFC25
Witam, od około miesiąca czasu mam problem z pingiem w grze, wcześniej wynosił on ok. 16ms, a obecnie około 40-50ms. Próbowałem chyba wszystkiego, re-install gry, format komputera, zmiana dns, reset routera, kupno nowego kabla eth i wiele wiele innych, lecz bez efektów. Połączenie mam po eth, na speed testach wszystko w porządku, w innych grach nie odczuwam problemów.Skopii03Place FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer1.4KViews6likes77CommentsPad w division rivals EA FC 24
Witam, mam problem taki że mam podłączonego pada od Xboxa na adapterze do komputera. We wszystkich trybach działa wszystko dobrze, lecz w division rivals nie mogę sterować zawodnikami. Mogę wziąć przerwę i ruszać w tym menu by np. wyjść z meczu. Ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać?Solved5.1KViews2likes72CommentsEA FC24 UTKNĄŁ NA EKRANIE ŁADOWANIA - KARTA GRAFICZNA RX7600
Witam, kupiłem ea play pro i pobrałem EA FC24, po uruchomieniu gry pojawia mi się ekran EA FC 24 i nic dalej się nie dzieje. Usuwałem pamięć podręczna EA app, przeinstalowywałem grę trzykrotnie na różne dyski, aktualizowałem sterowniki karty graficznej, uruchamiałem grę jako administrator. Spełniam wszystkie wymogi gry, posiadam AMD 5 5600 i RX 7600.2.3KViews2likes70CommentsNie można uzyskać dostępu do Ultimate Team w FC™ 24
Czesc, od godziny nie moge wejsc do trybu ultimate team, po wielu restartach konsoli i probach nic sie nie zmienia i wyskakuje komunikat, że nie mozna uzyskac dostepu do tego trybu razem z kodem qr, ktory po zeskanowaniu odsyla do sprawdzenia jakosci swojego polaczenia, ktore jest dobre i aktualnie dziala na kazdym powiazanym urządzeniu, czy ktos wie jak sie z tym rozprawic i co nalezy zrobić w takiej sytuacji? W zalaczniku przesylam zdjęcie opisywanego komunikatuSolved2.2KViews6likes67Comments
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.Latest Activity: 7 minutes ago