Forums
Komunikat „Zakup nieudany” z kodem 20005
Cześć, Mam problem z zakupami w EA SPORTS FC Mobile na Androidzie i zastanawiam się, czy ktoś miał podobną sytuację. Telefon: Samsung Galaxy A36 (SM-A366B/DS) Od momentu założenia konta nigdy nie udało mi się zrobić zakupu bezpośrednio w grze. Po kliknięciu przycisku „Kup” od razu pojawia się komunikat „Zakup nieudany” z kodem 20005. Okno płatności Google Play w ogóle się nie otwiera. Co już sprawdziłem: zakupy przez EA Webstore działają bez problemu, konto Google Play jest ustawione na Polskę (PLN), mam dodane metody płatności (saldo Google Play i PayPal), urządzenie ma certyfikat Play Protect, wyczyściłem pamięć podręczną FC Mobile, Sklepu Play i Usług Google Play, ponownie zainstalowałem grę, restartowałem telefon, zmieniałem język telefonu na angielski. Niestety nic nie pomogło. Dodatkowo po wejściu w zakładkę „Obsługa klienta” w grze ekran zawiesza się na kilka sekund, po czym FC Mobile samo się zamyka. Kontaktowałem się z pomocą EA. Odesłali mnie do zgłoszenia problemu z poziomu gry, ale nie mogę tego zrobić, ponieważ zakładka „Obsługa klienta” powoduje awarię gry. Czy ktoś spotkał się z błędem 20005 lub z zawieszaniem gry po wejściu w „Obsługę klienta”? Jeśli tak, jak udało się rozwiązać ten problem?Solved61Views1like3CommentsProblem z ultimate team
Witam mam problem z fc26 na PS4 mianowicie przy grze w ultimate team znajduje mi przeciwnika wybieram strój wszystko elegancko ładnie i podczas pokazywania składu przeciwnika wyskakuje komunikat że utracono połączenie z przeciwnikiem wynik wyłonimy na podstawie raportu meczowego. I tak w za każdym razemSolved44Views0likes4CommentsFC 26 Kluby
Witam. Czy ktoś ma pojęcie co dzieję się w Klubach Online ? Zmienia co wyjście zalecany region ze Wschodu na Zachód i podczas szukania meczu wyszukuje ale nie znajduje rywala i nie da się zagrać meczu. Czy to problem z serwerami czy coś może w ustawieniach. Proszę o pomocSolved49Views0likes2CommentsMecz niezaliczony po utracie połączenia z usługami EA
Przed chwilą przy hrze toru przeszkód wywaliło mnie z meczu po 90min przy prowadzeniu 7:2 , nie było w tym winy z mojej strony bo po wywaleniu do głównego menu i próbie zalogowania wyskakiwał komunikat że setwery sa niedostępne ale po zalogowaniu po jakimś czasie wyskoczył komunikat i ostrzeżenie żebym suw nie rozłączał. No przecież to jest jakaś kpina, człowiek gra i się stara zrobic idealną rundę, to miała być już druga wygrana a zostałem jej pozbawiony bo serwery padły ale to moja wina i Wy nacie to gdzieś, aż się grac odechciewa bo nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz czuhevsie oszukany. Mecz powinien być zaliczony jako zwycięski albo w najgorszym razie nie odbyły i powtórzony tym składem z szansa na zrobienia zadania czy to idealnej rundy czy choc trzech wygranych ale nie to moja wina że Wasze serwery to totalna porażka i brak jakiej kolejek stabilnościSolved32Views0likes2CommentsBrak możliwości połączenia konta
Dzień dobry, Gram w EA SPORTS FC Mobile na urządzeniu z Androidem. Podczas pierwszego uruchomienia gry prawdopodobnie podałem zbyt niski wiek, przez co gra utworzyła konto z ograniczeniami. Obecnie mam 15 lat i chciałbym połączyć swoje konto z kontem EA lub Google, jednak w ustawieniach nie mam nawet zakładki „Konto” ani opcji „Połącz konto”. Czy mogą Państwo sprawdzić moje konto i poinformować, czy istnieje możliwość odblokowania tej funkcji bez utraty postępów? Dziękuję za pomoc.Solved22Views0likes2CommentsPad ps4 nie jest wykrywany prze grę po ostatniej aktualizacji
Po ostatniej aktualizacji EA SPORTS FC 26 mój kontroler DualShock 4 przestał działać w grze. Steam poprawnie wykrywa pada, a w ustawieniach kontrolera wszystkie przyciski działają. Problem występuje tylko w FC 26 — gra nie reaguje na żadne przyciski ani ruchy kontrolera. Przed aktualizacją wszystko działało poprawnie. Platforma: PC (Steam) System: Windows 11 Kontroler: DualShock 4 przez Bluetooth przez kabel też nie działa Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.Solved45Views0likes5CommentsProblem z nagłym wyłączaniem się gry
Witam, Zgłaszam uciążliwy problem z grą EA Sports FC, który występuje u mnie od miesięcy. Gra notorycznie wyłącza się do pulpitu (crashuje) zarówno przy próbie łączenia z trybami online, jak i w trakcie rozgrywki. Chciałabym zaznaczyć, że nie jest to jednostkowy przypadek. Z obserwacji wielu forów technicznych i grup społecznościowych wynika jasno, że problem ten dotyczy ogromnej rzeszy graczy. Mimo upływu kilku miesięcy, ten błąd wciąż nie został wyeliminowany, a gracze nie otrzymali żadnego oficjalnego komunikatu ani działającej łatki (fixa), która by to naprawiła. Przesyłam również plik z dxdiagu. Pozdrawiam, WiktoriaSolved75Views0likes4CommentsBłąd ładowania sesji gry
Od kilku dni nie mogę zagrać żadnego meczu. Ekran ładowania gry w ogóle nie działa i wyskakuje komunikat: Podczas tworzenia sesji gry wystąpił błąd. Spróbuj ponownie. Problem występuje w każdym trybie ultimate team. Konto nie jest zablokowane. Odinstalowanie i zainstalowanie nie działa, zmiana internetu również.Solved80Views0likes7CommentsArsenał-Arsenal
Witam, od około 5 dni mam problem z FC 26 na PS5. Nie mogę rozpocząć żadnego meczu online. Problem występuje w: Ultimate Team Rivals, Draft Online, E-sezonach Online. Gra znajduje przeciwnika, pokazuje ekran przed meczem, często pojawiają się dwa takie same herby (np. Arsenal–Arsenal), a po chwili wyrzuca mnie z komunikatem: „Utracono połączenie z przeciwnikiem. Zwycięzca zostanie wyłoniony na podstawie raportu meczowego”. Tryby offline działają normalnie (np. Squad Battles). Mogę normalnie wejść do Ultimate Team, otwierać paczki i korzystać z menu. Próbowałem już: restartu PS5 i routera, innego internetu (hotspot z telefonu), ponownej instalacji gry, czyszczenia pamięci podręcznej PS5, przywrócenia licencji, sprawdzenia konta EA i połączenia z PlayStation Network, testu na innym koncie PSN. Problem nadal występuje. Co mogę zrobić?. PozdrawiamSolved34Views0likes2CommentsPuknty
W Fc Mobile nie nalicza mi punktów za aktywność w lidze?Co robicie? Problem sie powtarza od 2 dniSolved18Views0likes2Comments
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.