Forums
Blokada rynku transferowego
Ostatnio chcialem zlozyc odwolanie do decyzji o nalozenie blokady rynku transferowego na moje konto, do ktorego nadal nie mam dostepu lecz wchodzac w historie kar ea nie mam takiej opcji poniewaz nie mam nic w histori kar, czy ktos wie czy kara z konta znika po jakims czasie z strony internetowej (byla to moja pierwsza kara ogolnie) i czy moge jeszcze jakos zlozyc odwolanie? Dziekuje za poswiecenie czasu na przeczytanie moich wypocin Pozdrawiam.Solved60Views0likes4Commentsoszustów znowu widać
już drugi raz gość rozłącza przegrywany mecz i gra nie zalicza punktów co za d..aSolved66Views1like2Commentsbłąd w karierze
mam błąd bo włączyłem mecz taktyczny czy jak to się nazywa to gdzie boty grają mniejsza i doszło do drugiej połowy i ja tak patrze na skład i się zastanawiam czy coś zmienić i nic nie zmieniałem żadnego piłkarza ale po włączeniu drugiej połowy zobaczyłem że gra zmieniła mi piłkarza samaSolved50Views0likes3CommentsFC26 rozgrywanie meczów jest chwilowo niemożliwe...itd.
Witam, mam problem od ponad 1h zagrać na ultimatum team w FC26, wyświetla komunikat "rozgrywanie meczów jest chwilowo niemiżliwe ... itd" jakieś problemy z serwerami, techniczne, co się dzieje, kiedy będzie dostępność gry???Solved81Views0likes2Commentswczytywanie nie powiodło się
wy jesteście tacy nieudolni że to szok. kupiłem grę za 400 zł wygląda i zawiera to samo co poprzednia wersja ale różnica polega na tym że w poprzednią wersje mogę grać. Wchodzę do fify i nie mogę wczytać ustawień czyli nie mogę grać. Gra za 400 zł. to jest jakiś żart czy serio macie tak wywalone w konsumentów.Solved58Views1like2CommentsProszę o drugą szansę
Moje konto (EA ID: fanalskyy ) otrzymało niedawno ograniczenie dostępu do rynku transferowego w FC 26 z powodu dystrybucji monet. Wiem, że jest to niezgodne z zasadami EA i w pełni biorę odpowiedzialność za to, co się stało. To był ogromny błąd, szczerze tego żałuję i wyciągnąłem z tego wnioski. Jestem lojalnym graczem od dawna i wydałem dużo pieniedzy na FC Points w FC 25 i FC 26. Poza tym incydentem zawsze grałem uczciwie i nigdy nie używałem cheatów, hacków ani exploitów. To naprawdę frustrujące otrzymać permanentnego bana na rynek transferowy, zwłaszcza gdy widzę, że inni gracze na PC jawnie hakują, nie ponosząc takich samych konsekwencji. Nie próbuję podważać zasad ani prosić o specjalne traktowanie. Proszę po prostu o wybaczenie i drugą szansę, ponieważ ten błąd nie odzwierciedla mojego normalnego stylu gry. Jeśli ktokolwiek z zespołu EA lub community manager mógłby przyjrzeć się mojej sprawie lub przekazać ją do jednorazowej weryfikacji, byłbym niezwykle wdzięczny. Dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie tego. -fanalskyySolved95Views0likes3CommentsProblem z połączeniem się z serwerem ultimate team
Cześć od czwartku do dziś nie mogę zagrać w żaden tryb ultimate team oprócz Rush gdy wchodzę w dany tryb i wybieram swój skład jakim chcę grać i klikam dalej żeby mi wyszukało rywala odrazu wyskakuje mi komunikat: w tej chwili połączenie z trybem ultimate team jest niemożliwe. Wrócisz teraz do głównego menu a z internetem mam wszystko w porządku a inni jakoś nie mają tego problemu więc to nie winna serwerówSolved82Views0likes2CommentsProblem z połączeniem
Przy próbie wejścia do trybu ultimate team wyskakuje cały czas "w tej chwili połączenie z trybem ultimate team jest niemożliwe wrócisz teraz do głównego menu" i próbowałem wszystkiego co pisaliście na temat tego problemu i dalej nic nie pomogło proszę o szybką odpowiedź bo muszę Fut champions grać.Solved44Views0likes1CommentBrak polskiego komentarza FC 26 na PS5
Dzień dobry, Po ostatniej aktualizacji zniknął polski komentarz. W ustawieniach dźwięku jest, głośność też ok natomiast przy wybranym polskim komentarzu w trakcie meczu jest zupełna cisza. Innego języki działają. Uprzejmie proszę o pomocSolved61Views0likes2Comments
About EA SPORTS FC™
Kochasz piłkę nożną? Dołącz do społeczności i porozmawiaj o swojej pasji do serii EA SPORTS FC™, Ultimate Team™ i nie tylko.