Forum Discussion

Paulagg16's avatar
2 years ago

Przepisanie gry na inne konto lub klucz gry

Cześć, 

Czy jest możliwość przepisania gry z konta EA na drugie konto EA? Niestety nie mam możliwości pobrania dodatków do The Sims 4 przez błąd jaki występuje mi na koncie, a chciałabym przenieść jakoś te dodatki na drugie nowe konto. Czy jest taka możliwość, ewentualnie pozostania klucza do gry?

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Paulagg16 

Jeśli Twoje dodatki rozsiane są po Twoich kilku kontach EA, można połączyć je w jedno konto. W przeciwnym wypadku nie ma możliwości przeniesienia dodatków, lub ich rozdzielenia pomiędzy inne konta. 

• Z moim głównym kontem jest problem i nie mogę ich pobrać, tylko przekierowuje mnie na stemma, dlatego założyłam nowe konto i chciałabym te dodatki przepisać na to nowe konto

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Paulagg16 

Jeśli przy pobieraniu dodatków jesteś przekierowana na Steam znaczy to że część Twojej zawartości jest przypisana do konta Steam. 

W tym przypadku przeniesienie dodatków będzie niemożliwe. 

Powiedz nam proszę dokładnie co się dzieje, możliwe że problem uda nam się rozwiązać wraz ze społecznością tutaj przez forum. 

• Jak chce pobrać przez Origin to mam przekierowanie na steam, mimo, że grę zakupiłam przez Origin. na steam nie ma simsów na Mac, tylko na windows. Mam połączone konta, a chciałabym odłączyć, ale nie mam takiej możliwości. Nie wiem jak mogę zmienić, aby pobrać simsy przez Origin.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,254 PostsLatest Activity: 6 days ago