Forum Discussion

ZenioV_'s avatar
ZenioV_
Rising Newcomer
2 days ago

Próba powiązania konta steam [ POMOCY ]

Hej wszystkim mam taki problem próbuje powiązać konto swoje steam z kontem EA APP. i wyskakuje mi taki błąd

Znaleziono powiązane konta

Twoich kont nie można powiązać, ponieważ twoje konto Steam o nazwie Bimber_ jest już powiązane z kontem EA o adresie rt*****@gmail.com. Konto EA można powiązać tylko z jednym kontem Steam na stałe.

Kontaktowałem się z supportem EA APP ale nie wiem co oni mają w głowie może wadliwy system podawałem im wszystko link do profilu , STEAM ID , wysyłałem wszystkie zrzuty ekranu ale oni nadal twierdzą , że nie ma żadnego powiązanego konta steam z ea app no na głowę można dostać. 

ja zapomniałem z jakim kontem ea app powiązałem swoje konto steam. Nie mogą mi pomóc jakieś rady bo już jestem bezśilny ;c 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 hours ago

Hej ZenioV_​ 

ZenioV_ wrote:

ja zapomniałem z jakim kontem ea app powiązałem swoje konto steam

Skoro Twoje konto Steam jest już powiązane z kontem EA nie będziesz mieć możliwości powiązania go z innym kontem EA, dopóki nie usuniesz tego powiązania.

Zaloguj się w EA app za pomocą danych swojego konta Steam.

Następnie przejdź do ikony swojego awatara w górnym prawym rogu i wybierz opcję Ustawienia> Moje konto> Zarządzaj. Aplikacja przekieruje Cię do strony ustawień Twojego konta EA. Przejdź w zakładkę Powiązane konta i zobacz czy możesz wybrać opcję Usuń powiązanie dla Steam.

• ZenioV_'s avatar
    ZenioV_
    Rising Newcomer
    9 hours ago

wyskakuje mi takie coś jak loguje się za pomocą steam.

Wystąpił błąd

Twoje dane logowania EA mogły utracić ważność. Spróbuj ponownie lub zresetuj hasło.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,250 PostsLatest Activity: 27 days ago