Star Wars Battlefront 2 won't open, help!!!! I've been trying for 3 days
Ürün: EA uygulaması
Platform:PC
Hata Raporu Kimliği (yapışkan gönderide Hata Raporu Kimliğinin nasıl oluşturulacağını öğrenin)
Bu hatayı hangi istemci işlevselliğiyle yaşıyorsunuz? Oyunu
Başlat Bu ne zaman oldu? (gg.aa.yy ss:dd) 07.11.2023
Hatanızı özetleyin ea app oyunumu başlat'a tıklıyorum, epic games açılıyor ve başlat'a tıkladığımda beni tekrar ea uygulamasına yönlendiriyor. Oyunu başlatıyor diyor, ardından ea uygulaması kapanıyor ve 2 saniye sonra tekrar açılıyor, her şeyi denedim, oyunu sildim ve geri yükledim, ea uygulamasını sildim ve geri yükledim, epik oyunu sildim ve geri yükledim, dosya doğrulaması yaptım, oyun hiçbir şekilde açılmıyor, Forstfix'i bile denedim, Ama işe yaramıyor, oyun açılmıyor.
Hata ne sıklıkla ortaya çıkıyor? Her seferinde (%100)
Adımlar: Hatayı kendimiz nasıl bulabiliriz? Bilmiyorum
Hata oluştuğunda ne olur? Ea app oyunumu başlat'a tıklıyorum, epic games açılıyor ve başlat'a tıkladığımda beni tekrar ea uygulamasına yönlendiriyor. Oyunu başlatıyor diyor, ardından ea uygulaması kapanıyor ve 2 saniye sonra tekrar açılıyor, her şeyi denedim, oyunu sildim ve geri yükledim, ea uygulamasını sildim ve geri yükledim, epik oyunu sildim ve geri yükledim, dosya doğrulaması yaptım, oyun hiçbir şekilde açılmıyor, Forstfix'i bile denedim, Ama işe yaramıyor, oyun açılmıyor.
Ne görmeyi bekliyorsunuz? Oyunun Açılması
Ea app oyunumu başlat'a tıklıyorum, epic games açılıyor ve başlat'a tıkladığımda beni tekrar ea uygulamasına yönlendiriyor.
Oyunu başlatıyor diyor, ardından ea uygulaması kapanıyor ve 2 saniye sonra tekrar açılıyor, her şeyi denedim, oyunu sildim ve geri yükledim, ea uygulamasını sildim ve geri yükledim, epik oyunu sildim ve geri yükledim, dosya doğrulaması yaptım, oyun hiçbir şekilde açılmıyor, Forstfix'i bile denedim, Ama işe yaramıyor, oyun açılmıyor.
Hi @Kamellort,
At the moment the following languages are supported on Answers HQ:
I'm locking this topic for now but please, feel free to repost it in any of the languages listed above in the appropriate forum.
You can also contact an EA Game advisor on the EA Help website. Detailed instructions can be found here: go.ea.com/HowToEAHelpIn case of a banned account, please reach out directly to our Terms of Service team.
Thanks!