Forum Discussion

Hanys90's avatar
Hanys90
Seasoned Newcomer
1 month ago

HOTFIX NOWWWWWW!!!!

Piszę, aby zgłosić poważny problem z grą Battlefield. Zapłaciłem 100 USD za tę grę i w takiej cenie powinna być ona co najmniej grywalna. W tej chwili tak nie jest.
Od czasu ostatniej aktualizacji każda rozgrywka jest dotknięta poważnymi lagami i zacinaniem obrazu. Problemy te nie są spowodowane moim sprzętem — gra działała perfekcyjnie od premiery aż do momentu wydania tej aktualizacji. Wyraźnie wskazuje to na problem po Państwa stronie.
Powinni Państwo podjąć wszelkie niezbędne działania, aby natychmiast wyeliminować ten problem. Z tego, co wiem, wielu graczy doświadcza tych samych trudności, zarówno na kartach graficznych AMD, jak i NVIDIA, więc nie jest to odosobniony przypadek. Poprawka (hotfix) powinna zostać wydana jak najszybciej, a nie dopiero w kolejnej aktualizacji zaplanowanej za kilka miesięcy.
Mój system: Radeon RX 9070 XT, Ryzen 9800X3D, 32 GB RAM.

2 Replies

• walas85's avatar
    walas85
    Seasoned Hotshot
    29 days ago

Problemem są ich serwery, że tak laguje od początku tak było, rozgrywka PC szczególnie łączona z graczami z konsol doprowadza ich system do szaleństwa. Nawet na TOPowym sprzęcie z internetem światłowodowym 2Gb/s będziesz to miał, sprawdzałem.

Odpalenie w biosie profilu XMP powinno ciut pomóc, ale nie spodziewaj się cudów - to w końcu gra od EA.

Liczba błędów i niedoróbek Battlefield 6 jest porażająca - moim zdaniem to jeszcze wczesna wersja beta, nic więcej. Bo inaczej jak wyjaśnić że specjalnie "spreparowana" wersja BETY ukazanej publicznie działała lepiej niż to co mamy teraz?

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 2 days ago
199 Posts