Forum Discussion

Czajkenn's avatar
Czajkenn
Rising Novice
23 days ago
Solved

Zwiadowca Specjalista 2

Siema, czy udało się komuś oznaczyć laserowo cele, które otrzymają obrażenia? Udało mi się zrobić wszystkie specjalizacje do pozostałych klas jednak z tym mam problem, myślałem, że zaznaczanie lornetką wystarczy jednak po wbiciu 223/2000 więcej punktów nie wpada. Czy ktoś z was kto już skończył to zadanie miał podobny problem lub właśnie przez tego "buga" nie możecie skończyć tego questa? Widziałem ludzi w pomarańczowych skinach zwiadowcy więc komuś się udało, ale patrząc po komentarzach w sieci to zadanie jest problemem dla dużej ilości graczy. Any help?

4 Replies

• OFFik's avatar
    OFFik
    Rising Vanguard
    22 days ago

Spróbuj pooznaczać jako gunner w IFV (też ma taką opcję jak się zmieni "broń"). Może się odblokuje to zadanie, na którejś z rund.

Część zadań dalej jest zbugowana niestety i nie zalicza progresu. Zdarza się, że na 2-3 mapach nic nie zalicza, a później na kolejnej już tak. Także trzeba próbować albo czekać na patcha

• Czajkenn's avatar
    Czajkenn
    Rising Novice
    22 days ago

Niestety to też u mnie nie działa, czyli czekanie na patcha :(

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 11 hours ago
171 Posts