Forum Discussion

ZenioV_'s avatar
ZenioV_
Seasoned Newcomer
4 months ago

Próba powiązania konta steam [ POMOCY ]

Hej wszystkim mam taki problem próbuje powiązać konto swoje steam z kontem EA APP. i wyskakuje mi taki błąd

Znaleziono powiązane konta

Twoich kont nie można powiązać, ponieważ twoje konto Steam o nazwie Bimber_ jest już powiązane z kontem EA o adresie rt*****@gmail.com. Konto EA można powiązać tylko z jednym kontem Steam na stałe.

Kontaktowałem się z supportem EA APP ale nie wiem co oni mają w głowie może wadliwy system podawałem im wszystko link do profilu , STEAM ID , wysyłałem wszystkie zrzuty ekranu ale oni nadal twierdzą , że nie ma żadnego powiązanego konta steam z ea app no na głowę można dostać. 

ja zapomniałem z jakim kontem ea app powiązałem swoje konto steam. Nie mogą mi pomóc jakieś rady bo już jestem bezśilny ;c 

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej ZenioV_​ 

ZenioV_ wrote:

ja zapomniałem z jakim kontem ea app powiązałem swoje konto steam

Skoro Twoje konto Steam jest już powiązane z kontem EA nie będziesz mieć możliwości powiązania go z innym kontem EA, dopóki nie usuniesz tego powiązania.

Zaloguj się w EA app za pomocą danych swojego konta Steam.

Następnie przejdź do ikony swojego awatara w górnym prawym rogu i wybierz opcję Ustawienia> Moje konto> Zarządzaj. Aplikacja przekieruje Cię do strony ustawień Twojego konta EA. Przejdź w zakładkę Powiązane konta i zobacz czy możesz wybrać opcję Usuń powiązanie dla Steam.

• ZenioV_'s avatar
    ZenioV_
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

wyskakuje mi takie coś jak loguje się za pomocą steam.

Wystąpił błąd

Twoje dane logowania EA mogły utracić ważność. Spróbuj ponownie lub zresetuj hasło.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    4 months ago

Spróbuj wobec tego zresetować hasło za pomocą każdego konta @gmail, do którego wciąż masz dostęp.

• ZenioV_'s avatar
    ZenioV_
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

więc tak wiem na jakim mailu jest powiązane konto ale nie pamiętam do niego hasła i do poczty tak samo ;/ logowanie z każdego konta nic nie pomoże?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    4 months ago

Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta e-mail skontaktuj się z dostawcom usługi i sprawdź, czy możesz je odzyskać. Większość dostawców umożliwia odzyskanie konta poprzez:

• zresetowanie hasła
    • odpowiedź na pytanie awaryjne
    • weryfikację tożsamości lub alternatywnego adresu e-mail powiązanego z tym kontem.

Te opcje znajdziesz na stronie logowania się w witrynie dostawcy usługi e-mail lub odwiedzając jego stronę pomocy.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,317 PostsLatest Activity: 7 days ago