Skradzione konto Origin/EA
Jakieś 13lat temu zakładałam konto na origin. Kupowałam tam wiele dodatków do gier The Sims 4 i co jakiś czas wchodziłam i grałam. Po wielu latach nieobecności chciałam wejść i zobaczyć co tam mam lecz email na który zakładałam konto jeszcze wtedy origin w systemie ea nie widnieje.. zgłaszałam się kilkukrotnie na chat i próbowałam odzyskać konto bo zostało skradzione się okazuje lecz więcej danych jak na jaki adres email było zakładane i datę urodzenia to nie pamiętam.. a podczas weryfikacji zgodności danych ciągle nie mogę przejść weryfikacji bo podaje nieprawidłowe dane. Oczywiście nie mogą mi podpowiedzieć jakie dane są nieprawidłowe. 13 lat temu zakładałam konto wiec wszystkie dane mogły ulec zmianie oprócz oczywiście daty urodzenia. Pomocy co mogę jeszcze zrobić żeby odzyskać konto. Na nim miałam gier za ponad 3tysiace zł
Dzięki za odpowiedź kaskapelaskaa66
Rozumiem i przykro mi z powodu frustracji. Niestety jedyną możliwością w tym przypadku jest alternatywna weryfikacja konta podczas rozmowy poprzez czat. Poprzez forum nie mamy możliwości rozwiązywania tego typu spraw.