Forum Discussion

Kamellort's avatar
2 years ago
Solved

Star Wars Battlefront 2 won't open, help!!!! I've been trying for 3 days

Ürün: EA uygulaması
Platform:PC
Hata Raporu Kimliği (yapışkan gönderide Hata Raporu Kimliğinin nasıl oluşturulacağını öğrenin)
Bu hatayı hangi istemci işlevselliğiyle yaşıyorsunuz? Oyunu
Başlat Bu ne zaman oldu? (gg.aa.yy ss:dd) 07.11.2023
Hatanızı özetleyin ea app oyunumu başlat'a tıklıyorum, epic games açılıyor ve başlat'a tıkladığımda beni tekrar ea uygulamasına yönlendiriyor. Oyunu başlatıyor diyor, ardından ea uygulaması kapanıyor ve 2 saniye sonra tekrar açılıyor, her şeyi denedim, oyunu sildim ve geri yükledim, ea uygulamasını sildim ve geri yükledim, epik oyunu sildim ve geri yükledim, dosya doğrulaması yaptım, oyun hiçbir şekilde açılmıyor, Forstfix'i bile denedim, Ama işe yaramıyor, oyun açılmıyor.
Hata ne sıklıkla ortaya çıkıyor? Her seferinde (%100)
Adımlar: Hatayı kendimiz nasıl bulabiliriz? Bilmiyorum
Hata oluştuğunda ne olur? Ea app oyunumu başlat'a tıklıyorum, epic games açılıyor ve başlat'a tıkladığımda beni tekrar ea uygulamasına yönlendiriyor. Oyunu başlatıyor diyor, ardından ea uygulaması kapanıyor ve 2 saniye sonra tekrar açılıyor, her şeyi denedim, oyunu sildim ve geri yükledim, ea uygulamasını sildim ve geri yükledim, epik oyunu sildim ve geri yükledim, dosya doğrulaması yaptım, oyun hiçbir şekilde açılmıyor, Forstfix'i bile denedim, Ama işe yaramıyor, oyun açılmıyor.
Ne görmeyi bekliyorsunuz? Oyunun Açılması

Ea app oyunumu başlat'a tıklıyorum, epic games açılıyor ve başlat'a tıkladığımda beni tekrar ea uygulamasına yönlendiriyor.
Oyunu başlatıyor diyor, ardından ea uygulaması kapanıyor ve 2 saniye sonra tekrar açılıyor, her şeyi denedim, oyunu sildim ve geri yükledim, ea uygulamasını sildim ve geri yükledim, epik oyunu sildim ve geri yükledim, dosya doğrulaması yaptım, oyun hiçbir şekilde açılmıyor, Forstfix'i bile denedim, Ama işe yaramıyor, oyun açılmıyor.

1 Reply

About EA app Technical Issues & Bugs

Having issues with the EA app? Join us to report bugs, and find help with downloads, DLCs, purchases, and login errors.7,826 PostsLatest Activity: 21 minutes ago