Kraftovv
2 months agoSeasoned Newcomer
Companion 26
Witam, nie moge zalogowac sie do companion 26. Serwery kont niedostepne. Tak od 3 dni. Odinstalowanie i zainstalowanie aplikacji nic nie daje.
Witam, nie moge zalogowac sie do companion 26. Serwery kont niedostepne. Tak od 3 dni. Odinstalowanie i zainstalowanie aplikacji nic nie daje.
Jakakolwiek szansa że coś się uda zrobić z tym ?
Nie ma takiej możliwości... Ważne mecze przepadły... Ulepszen dalej nie da się dokonczyc
arolisek czy udało Ci się zalogować do Companion i dokonczyć SBC? W telefonie zmień internet na dane komórkowe i daj znać czy następuje zmiana.
Poproszę Cię także o zdjęcie z widocznym dokładnie komunikatem błędu.
Niestety nic nie pomaga... Cały czas mam błąd. Serwery są obecnie obciążone. Spróbuj ponownie później.
arolisek wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min. W przypadku dalszych problemów prześlij nam zdjęcie komunikatu błędu oraz daj znać na jakiej konsoli grasz.
W międzyczasie spróbuj dokończyć SBC z poziomu Companion oraz wykorzystując alternatywne połączenie internetowe.
Logując się do gry na konsoli mam błąd że serwery są obciążone. Spróbuj ponownie później...
I tak od 2 tygodni
Do Webapp mogę się zalogować ale przy niektórych SBC jak Ważne mecze czy Ulepszenie różnych lig premium nie da się kliknąć przycisku "Wyślij"
Prześlijcie nam proszę zrzut ekranu pojawiającego się komunikatu.
Czy macie również problem z zalogowaniem się do Webapp?
Mam to samo... Nie da się zalogować do UT. Jakas kpina