Forum Discussion

pAuLiNa5600's avatar
3 years ago
Solved

Nie działająca biblioteka EA

Od wtorku mam problem z biblioteką ea. Nie mogę uruchomić ani zaktualizować żadnej gry. Przy każdej grze w prawym dolnym rogu jest szary kwadracik z zegarem. Po kliknięciu w którąkolwiek grę wyświetla się "404 - pojawił się błąd w matriksie". Próbowałam użyć opcji "odzyskiwanie aplikacji" lecz nie zadziałała.

• Wracam z updatem. Udało mi się to naprawić. Musiałam odinstalować aplikacje EA i zainstalować z powrotem. Mam nadzieję, że jeśli nadal masz ten problem to to zadziała.

5 Replies

• Podpinam się do problemu.

Podczas próby włączenia jakiejkolwiek gry z biblioteki wyskakuje błąd 404 i nie wyświetla mi nic więcej, resetowałem połączenie internetowe / korzystałem z zupełnie innego łącza niż to co zawsze i bez zmian. Czyściłem pamięć podręczną i uruchamiałem program jako administrator. Dzieje się to od wczoraj wieczór.

• Wracam z updatem. Udało mi się to naprawić. Musiałam odinstalować aplikacje EA i zainstalować z powrotem. Mam nadzieję, że jeśli nadal masz ten problem to to zadziała.

• i co teraz będziemy tak co chwila odinstalowywać ten śmieszny programik, żeby pograć w zaczitowanego battlefielda?

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,231 PostsLatest Activity: 7 minutes ago