Forum Discussion

HaZeyCMD's avatar
2 years ago
Solved

Odłączenie powiązanego konta PSN

Witam, mój problem polega na tym, iż odłączyłem pomyślnie  dawne konto PSN (Qbacmd) z mojego konta i kiedy klikam przycisk "połącz", aby połączyć nowe konto PSN przekierowuje mnie do komunikatu z informacją o tym że moje konto EA jest już połączone z innym kontem PSN. Czyli w zasadzie tak jakbym się nie wylogował ze starego konta (Qbacmd). Proszę o zweryfikowanie tego błędu ponieważ nie mogę połączyć nowego konta pomimo że odłączyłem stare konto.

CM- temat edytowany w celu poprawy widoczności na forum 

• Cześć @HaZeyCMD 

Jeśli z Twoim kontem EA powiązane było wcześniej konto tej samej platformy nie będzie możliwe powiązanie nowego profilu. 

Zgodnie z informacją na naszej stronie: 

Możesz usunąć powiązanie konta platformy ze swoim kontem EA, jeśli chcesz powiązać je z innym kontem EA, zakładając, że to nowe konto EA nigdy wcześniej nie było powiązane z żadnym kontem gry tego samego rodzaju.

Oznacza to, że jeśli usuniesz powiązanie między tagiem gracza Xbox a kontem EA, w przyszłości nie będzie można powiązać z tym kontem żadnego innego tagu gracza Xbox.

Więcej na ten temat możesz przeczytać w tym artykule.

EA_Pulsar

2 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Cześć @HaZeyCMD 

Jeśli z Twoim kontem EA powiązane było wcześniej konto tej samej platformy nie będzie możliwe powiązanie nowego profilu. 

Zgodnie z informacją na naszej stronie: 

Możesz usunąć powiązanie konta platformy ze swoim kontem EA, jeśli chcesz powiązać je z innym kontem EA, zakładając, że to nowe konto EA nigdy wcześniej nie było powiązane z żadnym kontem gry tego samego rodzaju.

Oznacza to, że jeśli usuniesz powiązanie między tagiem gracza Xbox a kontem EA, w przyszłości nie będzie można powiązać z tym kontem żadnego innego tagu gracza Xbox.

Więcej na ten temat możesz przeczytać w tym artykule.

EA_Pulsar

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,298 PostsLatest Activity: 8 hours ago