Forum Discussion

61v15v8zju4p's avatar
61v15v8zju4p
Seasoned Newcomer
1 day ago

THE SIMS 4 brak dodatków

Posiadam THE SIMS 4 edycja kolekcjonerska +dodatek Witaj w Pracy +pakiet rozgrywki +pakiet 2 akcesoriów. Po zainstalowaniu EA moje dodatki i pakiety nie są widoczne w bibliotece i nie działają w grze, gdy wprowadzam kod aby dodać mój zakupiony dodatek wyskakuje informacja „kod już wykorzystany”.  Próbowałam już naprawić grę, jest jeszcze szansa na odzyskanie kolekcji?

4 Replies

• 61v15v8zju4p's avatar
    61v15v8zju4p
    Seasoned Newcomer
    9 hours ago

Gra była instalowana na Origin pod innym e-mail, do którego nie mam dostępu, został skasowany. Udało się wgrać The SIMS 4 na EA, ale bez żadnych dodatków 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    14 hours ago

Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej EA app, wyloguj się a nastęnie zaloguj w aplikacji, ale tym razem za pomocą EA ID, czyli Twojego pseudonimu. 

• 61v15v8zju4p's avatar
    61v15v8zju4p
    Seasoned Newcomer
    14 hours ago

Hej, moje dodatki nie wyświetlają się w rynku i moim zbiorze 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 hours ago

Hej 61v15v8zju4p​ 

Dzięki za Twój post. Na start sprawdź czy dodatki  aktywne w launcherze: 

• Uruchom grę > Przejdź do Rynek > Mój zbiór > Wybór pakietów i zaznacz zawartośćktóra ma być aktywna w grze a następnie zatwierdź zmiany 
    • Dorzucę tu także link do graficznej instrukcji przygotowanej przez danuta720. 

Dodatkowo: 

Daj znać, jak Ci poszło. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 9 hours ago
1,792 Posts