Forum Discussion

Martineziq's avatar
Martineziq
Seasoned Newcomer
26 days ago

Złe konto Ea App podłączone do Steam'a

Witam przed wczoraj kupiłem Star Wars Jedi Fallen Order oraz Survivor. Pobrałem i zainstalowałem grę lecz gdy kliknąłem graj EA wylogowała mnie z mojego konta w aplikacji EA app i połączyła się z innym które nie jest absolutnie moję łącząc z nim moje konto Steam. Chciałbym je rozłączyć i podłączyć do właściwego konta Ea. Zrobiłem ticket do supportu lecz totalnie mnie olewają i nic nie mogę zrobić. Mam dowód na zakup obu tych produktów co powinno mi umożliwić odłączenie konta EA z moim steam'em.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej Martineziq​ 

Jeśli Twoje konto Steam zostało połączone do czyjegoś konta EA, wówczas właściciel tego konta EA może odłączyć je z poziomu zarzadzania profilem. Następnie możesz połączyć konto platformy Steam z właściwym kontem EA.

Jak usunąć powiązanie kont

1. Przejdź do zakładki Połączenia w ustawieniach konta EA.
    2. Znajdź konto, którego powiązanie chcesz usunąć, i kliknij przycisk Usuń powiązanie.
    3. Przeczytaj zastrzeżenia prawne i upewnij się, że chcesz usunąć powiązanie z pełną świadomością ryzyka.
    4. Zaznacz okienko Rozumiem i chcę kontynuować.
    5. Kliknij Usuń powiązanie.

• Martineziq's avatar
    Martineziq
    Seasoned Newcomer
    25 days ago

Problem w tym że nie jestem posiadaczem tego konta EA przez co nie mogę odłączyć mojego Steam'a. Dlatego próbuję skontaktować się z supportem lecz ci nie odpowiadają na moje zgłoszenia. Choć myślę że nie powinien być to problem bo jestem posiadaczem owego konta Steam więc nikt obcy nie powinien mieć możliwości podłączenia się do niego od tak.

• IIIMARTiN3SIII's avatar
    IIIMARTiN3SIII
    Seasoned Newcomer
    25 days ago

A co w przypadku gdy do mojego konta EA został przypisany Steam nie mój, a brata i po odłączeniu tego nie właściwego Steama, nie moge połączyć go z moim kontem Steam? załączam wyświetlający sie błąd, sytuacja trwa od 2022 i nie mam pojęcia co z tym zrobić. 

• 98472589's avatar
    98472589
    Newcomer
    24 days ago

A co zrobic gdy jakis randomowy email ma moje konto steam podlaczone? CHodzi mi o to ze jak proboje podlaczyc konto steam to mi pisze ze ktos ma je juz podlaczone

• Martineziq's avatar
    Martineziq
    Seasoned Newcomer
    24 days ago

To samo jest i moim problemem. Nie jestem posiadaczem tego maila. Ani żaden z moich znajomych również.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,328 PostsLatest Activity: 2 days ago