Maç Kazanırken Oyundan Atıyor
Özellikle fut champions oynarken maçı kaybedeyim diye maç sonu yaklaşırken skor olarak önde olmama rağmen oyundan atıyor. İnternet üzerinden çalıştığım için fiber ve 5g üst düzey internet bağlantısı kullanıyorum. Kısacası internet bağlantı sorunum yok. Burada bana mantıklı bir cevap gelmeyeceğini bildiğim halde yazmak istedim. Bu oyunu çıktığı anda yüksek fiyattan satın aldım, fut23 ve öncesinde bu kadar oyundan kasıtlı olarak atma sorunu olmuyordu ama fc24 de bu olayı oldukça abartmışsınız. Dakika 20. ve oyuncularım koşmamak için direniyor. Momentum sorunu yüzünden oyunu iki cihazımdan da silmeyi düşünüyorum. Üst düzey kadrom ile 10-0 yenilgi alıyorum berbat bir oyuncudan momentum yüzünden. Kazanacağım maçta da bilerek oyundan atıyorsunuz. Yetkiniz var, hesabıma bakabilirsiniz. 5 maçın 2 sinde kazanırken oyundan kesinlikle atıyor. Yenilgi zamanında atmıyor nedense 🙂 klasik fc24 diyip geçmekten usandım artık ve adaletli bir oyun istiyoruz. Oyuncu kaybetmekten başka birşey elde edemezsiniz. Severek oynamak istiyorum fakat sizin bu kasıtlı oyundan atmanız yüzünden maç yaparken zevk almak yerine sinir krizi geçirmekten usandım. Sizden beni tatmin edecek, sorunuma yardımcı olacak bir cevap alamayacağımı biliyorum. Sevgiler. Bol oyundan atmalar diliyorum. Adaletsiz oyun.
- Hey there,The language this message was posted in is currently not supported on Answers HQ. At the moment you can get help here in the following languages:I'm locking this topic for now, but please feel free to repost it in one of the above languages in the appropriate forum. Thanks!