Forum Discussion

Greg2327's avatar
4 months ago

Delay

Witam, czas reakcji pada na xbox series s jest strasznie opóźniony. Mam włączoną podwójną nakładkę pada i tam wszystko  jest idealnie zgrane. Inaczej już zachowują się sami zawodnicy, większość zwodów, odbiorów po prostu nie wykonują. Ba nawet jak strzelam karnego, ustawie że chce kopnąć w prawy róg to piłka leci w środek. W druga stronę mojego Haalanda  przewracają jakby nic nie ważył, jak z kolei w obronie nie jestem w stanie zbliżyć się do napastnika na metr (jakaś tarcza czy coś i biegam jak głupi a on sobie chodzi i strzela gola. 

40 Replies

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    3 months ago

Ta gra to żart z graczy. Jak można taki produkt  sprzedawać jako gotowy, to nawet nie jest beta. takich sytuacji jest multum. 

wylewy

• Łączę się z wami w bólu.Od wtorku po aktualizacji mam to samo.Opóźnienia takie że grać się nie da,zawodnicy biegają jak muły ,odbiór przeciecie piłki nie istnieja .Wcześniej wszytsko chodziło w miare płynnie.Ogólnie jedna wielka masakra.Najlepsze jest to że nawet żadny admin nie odpisuje i nic ze strony ea kiedy to naprawią.Ta gra to jest po prostu jakiś zart

• niestety miales racje... znowu mam to samo... i za cholery tego nie rozumiem.. raz mecz chodzi plynnie a pozniej 20 meczy mam opoznienia... wszystko juz chyba sprawdzalem i to w ustawieniach gry, nvidii, systemu... i NIC... kminie jeszcze aby cos z netem zrobić, ping mam 17/20 ale mimo wszystko moze to kwestia internetu ze jest taki delay.. jak na razie jestem po 4 poradnikach na youtube apropo DNS itp i nic nie pomogło......

strasznie jest to irytujacee, 0 przyjemnosci z gry.. czeka sie na te lige weekendowa i ttylko sie wkurzasz bo wiekszosc meczy przegrywasz nie dlatego, ze jestes gorszy a dlatego ze masz delay i kazdy twoj zawodnik to słoń ...

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    3 months ago

@UNLUCKYo0oW tym miesiącu zmieniałem operatora. Internet światłowód 600Mb/s Wcześniej miałem w UPC, teraz w Plus ( infrastruktura Netii) Nic się nie zmieniło, dalej mam opóźnienia tylko w grze ea fc Nie miałem żadnych problemów z internetem prędkości max jak w umowie.. Opóźnienia nie są spowodowane internetem.

• no to ja juz kompletnie tego nie rozumiem... skoro nie internet, nie sprzet to EA? tylko jak to jest ze akurat ja tak mam, ktos inny a zas inni maja ok... tym bardziej ze raz na jakis czas mam suepr gameplay, ale niestety jest to rzadko..

delay mialem straszny, ale wedlug EA bylo WSPANIALE ...

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    3 months ago

Ta gra jest śmieszna, przeciwnik przestał grać, a ja i tak nie mogę podać celnie do swojego zawodnika. Wszystko samo automatycznie  Ai przechwytuję, ba nawet blokuję strzały. U mnie piłka obrońcy przeleci między nogami, żadnych automatycznych przechwytów choć piłka by się turlała obok. Zawsze za późno, podania słabe tak samo strzały

https://www.youtube.com/watch?v=AO3XiverrNk&feature=youtu.be

• @Greg2327 Tak zazwyczaj jest jak gościu jedzie na 95 głębokości czyli full press. A zawsze tak jest że komentarz tak opóźniony jest co do akcji??? Ja nigdy na komentarz nie grałem.
  • Dobra Panowie, posiedziałem wczoraj na rededicie i znalazłem dzieki pomocy jednego ziomka rozwiązanie ! :D
    Co jest pewne to to, że FC25 nie lubi się z monitorami z G-synciem.. i jak w moim przypadku i innych 144Hz nie bardzo współgrają z fifką..

O to co zrobiłem, wyłaczyłem w monitorze g-synca oraz w grze jak i w Nvidii. W grze wylaczylem synchronizacje pionową a w nvidii ustawiłem na włączoną. Rozdziałka i 144hz zostawiłeem jak były. Gra zaczeła lepiej chodzić, ale wciąz to nie było to co powinno być i teraz uwaga creme de la creme. Zmieńcie kamere w grze na Telewizyjną 3 bądź Telewizyjną. Tak, kamera robi to opóźnienie XD z tego co ludzie pisali to możliwe, że jak mamy normalną kamere to mamy całe boisko plus trubuny przez co kompputer musi wiecej renderowac obrazu. Na tej telewizyjnej niestety jest blisko dość mocno przez co ciezej troszke sie gra bo nie widać tak duzo jak przy innych kamerach, ale przynajmniej gra w końcu chodzi płynnie :D jeszcze musze posprawdzać ustawienia z innymi kamerami.

Tak więc telewizyjna 3 badz zwykla telewizyjna 

• Wysokość: 20
    • Powiększenie: 0 badz 5 
    • reszta standardowo .

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,128 PostsLatest Activity: 3 hours ago