Forum Discussion
33 Replies
Witam mam ten sam problem pomocy
Cześć mam to samo czy może nam ktoś pomóc ? Bo zapłaciliśmy grube siano za grę, którą nie działa a ea help nie istnieje ?
Mam to samo co ty
- EA_Kalina5 months agoCommunity Manager
@ Dzięki za wszystkie wpisy.
W przypadku problemów technicznych, proszę Was o dodanie aktualnego raportu DxDiag oraz podesłanie listy kroków, które odhaczyliście/ wykonaliście na naszej liście.
Wykonałem naprawę gry kilkukrotnie nie pomogło, trzykrotny reinstall gry również, sterowniki karty graficznej są aktualne,system operacyjny też, usuniecie ustawień w grze nic nie dało, zamknięcie programów w tle nic nie dało. Problem jest tylko z graniem online. Jakość połączenia jest dobra, a zmiana wifi nie pomogła.Dzisiaj rano mogłem grać przez dwie godziny wyłączyłem grę chciałem zagrać teraz problem wraca. Proszę o szybką pomoc i rozwiązanie problemu bo płacimy grube siano za grę a co roku jest to samo.
Problem pojawia się u mnie w momencie jak jestem online. Jak nie ma połączenia z serwerami EA, to gra normalnie działa i się nie zamyka.
Mam tak samo, offline dziala normalnie, podłącze się do serwerów EA i po półtorej minuty wyrzuca do pulpitu bez żadnego komunikatu
Czy komuś udało się to ogarnąć ? Bo jak widać EA wzięło od nas po 400 zł i nie ważne jest to że nie możemy grać w ich produkt a kasy nie dostaniemy z powrotem
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 9 hours ago
- 2 days ago
- 7 days ago