livethemiracle
5 months agoRising Newcomer
Bağlantı
Ea sunucularına şuan bağlanılamıyor.lütfen sonra deneyiniz ? herkes böylemi ? yardımcı olabilir misiniz ??
Ea sunucularına şuan bağlanılamıyor.lütfen sonra deneyiniz ? herkes böylemi ? yardımcı olabilir misiniz ??
bende de aynı sorun var 2 gündür. Dün gece geldi birkaç saat ama şu an aynı sorun devam ediyor. İnternetteki tüm çözümleri denedim asla değişmiyor
Herkesde aynıysa Genel bir problemdir ama bi bilgi verilse keşke ?
Ben de de 2 gündür aynı problem var ama arkadaşlarım oyuna girebiliyor. Ne yapmak lazım bilen var mı? Her şeyi denedim ama bir türlü EA sunucularına bağlanmıyor. Bir yardımcı olursa çok sevinirim.
daha öncesinde de olduğu üzere sanırım herkesin ortak noktası Superonline internet, diğer kullanıcılar girebiliyor çünkü, şu anki durumu bilmiyorum ama ben de superonline kullanıcısı olarak bağlanamıyorum.
Hey there,
At the moment the following languages are supported on the EA Forums
I'm locking this topic for now but please, feel free to repost it in any of the languages listed above in the appropriate forum.
You can also contact an EA Game advisor on the EA Help website. Detailed instructions can be found here: How to use EA Help
Thanks!