Forum Discussion

8jr143br8ruf's avatar
8jr143br8ruf
Newcomer
3 days ago

FC 26 Online Maçlarda Yaşanan Ping ve Gecikme Sorunu

Merhaba,

FC 26 oyununu satın aldığım günden beri online maçlarda ciddi ping ve gecikme sorunları yaşıyorum. Bilgisayarımın donanımı oyunu rahatlıkla çalıştırabilecek seviyede ve internet bağlantım da stabil ve yüksek hızda olmasına rağmen, oyun içinde özellikle pas atma ve şut gibi komutlarda 2–3 saniyeye varan gecikmeler oluşmaktadır.

Bu gecikme sorunu nedeniyle maçları sağlıklı bir şekilde oynayamıyorum ve oyun deneyimim ciddi şekilde olumsuz etkileniyor. Sorunun kaynağını netleştirmek amacıyla, aynı internet bağlantısı ve aynı sistemle benzer online özelliklere sahip diğer oyunları da test ettim. Bu oyunlarda herhangi bir ping, gecikme veya bağlantı problemi yaşamadım. Bu durum, sorunun donanımım ya da internet bağlantımdan değil; FC 26 oyununun sunucu, eşleştirme veya bağlantı altyapısıyla ilgili olabileceğini düşündürüyor.

Yaşadığım bu sorunun incelenmesini ve tarafıma çözüm önerileri sunulmasını rica ediyorum. 

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,
Bayram Emsalsiz

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Technical Issues

FC 26 Technical Issues

Having issues with FC 26? Join here to find help with connectivity, performance issues, crashes and more.Latest Activity: 3 hours ago
10,194 Posts