Nie wiem jak inni mają, ale ja od Fify 22 mam tak, że dostaje losowo ścinki na minutę/dwie, gra dalej leci i przeciwnik mi strzela 4 bramy, bo nie mam jak zareagować, internet mam przeciętny i rzadko...
Ścinki jak i crashe też znajdują się w trybach offline również, nawet jak ustawię na średnie ustawienia, gdzie w nowe produkcje gram na bardzo wysokich, jak nawet wymagania są na wyższej półce od EAFC. Poniżej przesyłam DxDiaga i ocenę jakości połączenia, tylko niby te połączenie w niektórych meczach są na wysokim poziomie, a czasem mi wyskakuje 220 pingu lag na minutę mija chwila znowu działa rozgrywka, później znowu lag rozgrywka znowu działa i crash. Dodam jeszcze jeden błąd który zaczął się objawiać, czyli dźwięk. Nie pierwszy raz mam tak, że jak odpalam mecz to nagle moje słuchawki zaczynają trzeszczeć i to nie tak, że wadliwy sprzęt, bo dopiero jak zatrzymam mecz magicznie słuchawki działają i nie ma trzeszczenia, odpalam znowu i to samo.
4WBWMOJEJPACE Obecnie masz zainstalowaną najnowsza wersję sterownika GPU - czy możesz przetestować wcześniejsze wersje sterowników, które zgodnie z informacjami od naszych graczy znacznie wpływają na rozgrywkę w FC 26.
Zauważyłam także bardzo małą ilość wolnego miejsca na dysku C. Spróbuj zwiększyć ilość wolnej przestrzeni by stanowiła 15-20%.
To „trzaskanie” w słuchawkach przy starcie meczu wygląda na dwie rzeczy naraz: po pierwsze bardzo stary sterownik Realtek (2020) + ogólnie stary Windows 10 (22H2 na bazie 19041), po drugie kłótnie na USB — w logach masz błędy „LiveKernelEvent USBHUB3”, czyli port/sterownik USB potrafi przydusić dźwięk dokładnie wtedy, gdy gra mocno obciąża GPU/CPU.
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 50 minutes ago971 Posts