Forum Discussion

MichaLiverpool1's avatar
11 hours ago

Nie da się grać przez opóźnienie

Zrobicie coś w końcu z tym problemem? Po paczu absolutnie nie da się grać w te gre, input delay grając na padzie (PC) jest przeogromny (miałem go nawet w squad battles). Piłkarze reagują z 10 sekundowym opóźnieniem w grze a w dodatku lagi są straszne, nie da się grać. Przed paczem było średnio, ale przynajmniej dało się grać bo lagi były mniejsze (przynajmniej w Ultimate Team, w Klubach często nie miałem w ogóle kontroli nad piłkarzem - jakby pad się zawieszał). Nadmienie, że gram na kablu i nie mam problemu z połączeniem internetowym, a w Fc 25 gra działała mi bardzo płynnie. Zróbcie coś z tym bo od kiedy mam gre jest ona niegrywalna. Próbowałem wszystkich trikow z synchronizacja pionowa, grafika na minimum itp. ale to absolutnie nie pomaga.

1 Reply

• Ten sam problem u mnie. Reinstall, zmiana ustawień grafiki - nic nie pomaga. Podsumowując - od premiery we wczesnym dostępie gra jest niegrywalna w trybach online na PC. Proszę o zwrot środków.

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.475 PostsLatest Activity: 5 hours ago