Perm ban?!
Dostałem według mnie niesłusznego permbana, 3 tygodnie temu miała miejsce sytuacja, dodał mnie na ea appie gracz, z którym grałem mecz w eafc26 i skończyło się na kilku wyzwiskach. Dostałem za tę sytuację bana na 7 dni i tę karę odbyłem, skończyła się około półtora tygodnia temu. Grałem przez ten czas w ea, ani razu nie złamałem regulaminu i dziś przyszła mailem informacja iż jestem permamentnie zbanowany w ea appie. Jest tam mowa, że to jest spowodowane wielokrotnym naruszeniem regulaminu, co jest nieprawdą, ponieważ jedyne naruszenie jakiego się dopuściłem, to to, które się skończyło zawieszeniem na 7 dni. Już abstrahując od moim zdaniem zerowego sensu banowania czy to na 7d czy to permamentnie za wyzwiska na prywatnym chacie, bo kara jest moim zdaniem wielce nie adekwatna do czynu. Problem z tym perm banem jest o tyle uciążliwy, że pomimo wysłania odwołania nie dostałem żadnej odpowiedzi, dodatkowo kontakt z supportem z mojego konta z banem jest zablokowany tak samo jak chat z konsultantem, nawet to forum jest wyłączone z użytku dla zbanowanego konta. Co mogę w takiej sytuacji zrobić? Pierwszą karę odbyłem w całości a po niej ani razu nie dopuściłem się złamania regulaminu. Jak mogę się ubiegać o jakieś rozpatrzenie czy też o to żeby ktoś sprawdził czy ten perm to nie błąd systemu itp. Ubiegam pytania/odpowiedzi: w obu informacjach o banach tj. 7d i perm, powód to jest JEDNA I TA SAMA WIADOMOŚĆ. Z taką różnicą, że dzisiejszy komunikat zawiera słowo "multiple" w kwestii łamania zasad. Co jak już mówiłem jest kompletną bzdurą.