Forum Discussion
5 Replies
- ziapka2120 days agoNew Scout
co jest grane 2 piłkarzy już mi odchodzi
- ziapka2119 days agoNew Scout
Sorry ale to już jest bezczelne bo piszę problem że piłkarz mi odchodzi mówi mi że nie gra a ma 35 spotkań dajcie mi jakąś wiadomość bo nic 13 osób to widziało i zignorowało czy wy myślicie że w taki sposób ktoś będzie grać ja przez to przestałem w karierę grać nawet jak mnie korci to jak pomyślę że w tej grze 35 spotkań to znaczy że piłkarz mało gra gdzie to jest dużo bo piłkarz gra od deski do deski a mówi mi że nie gra i jeżeli nikt nie odpowie to znak że nie warto szukać [CM edit] pomocy bo jedyne co dostajesz to ignorancja i też jedno gra mocno mi zwolniła jak coś zmieniam to dalej jest wolno czy zrobicie coś z tymi rzeczami czy mam se darować granie w tą głupią grę jeżeli nic się nie zmieni
CM edit - edytowałam Twoją wypowiedź uwzględniając zasady EA Forums. Osobiste komentarze/obelgi: Każdy zasługuje na szacunek, zarówno osoby publiczne, pracownicy EA, jak i inni użytkownicy forum. To nie jest miejsce na osobiste ataki lub zniewagi. Daruj sobie nieuprzejmości.
- EA_Kalina18 days ago
Community Manager
Hej ziapka21
W trybie Kariery system nie patrzy tylko na liczbę rozegranych meczów, ale też na:
- rolę w kontrakcie (Kluczowy / Ważny / Rotacja),
- mecze ligowe vs puchary,
- momenty, w których był pomijany przy ważnych spotkaniach,
- morale i oczekiwania przed sezonem.
Jeśli zawodnik ma rolę „Kluczowy”, a przez kilka tygodni kalendarzowych nie grał w meczach ligowych, gra może uznać, że jego rola nie jest spełniana - nawet jeśli łącznie ma 35 występów.
- Co możesz zrobić:
spróbuj zmienić jego rolę przy przedłużaniu kontraktu na „Ważny pierwszy skład” zamiast „Kluczowy”,
rozmawiaj z zawodnikiem w zakładce Drużyna > Rozmowy,
pilnuj, by grał regularnie w lidze, nie tylko w pucharach.
Jeśli chodzi o spowolnienie gry przy zmianach w menu - stwórz osobny wątek na forum, podeślij swoją ocenę połączenia i DxDiag, bo to osobny temat i spróbujemy to zawęzić.
Co do języka - proszę, trzymajmy rozmowę w spokojnym tonie. Używanie obraźliwych określeń wobec innych osób nie pomaga w rozwiązaniu problemu i może utrudniać dalszą dyskusję. Zachęcamy do opisywania sytuacji w spokojny i rzeczowy sposób - wtedy łatwiej jest uzyskać realną pomoc.
- ziapka2118 days agoNew Scout
ale wysłałem zdjęcia i tam widać ile piłkarz grał a mam na tej karierze marzec ale ty źle mi napisałeś nawet bo widać że piłkarz gra głównie w lidze i w pucharch ale tu mogę się zgodzić z tym kluczowym chociaż nie wiem jak Kluczowy to znaczy że piłkarz musi grać cały czas i nie może być zmieniany to po co to ja lubię rotować składem a kluczowy może to zepsuć ale piłkarz mi nie narzekał na brak spotkań tylko że nie gra to mnie w tej karierze denerwuje że w randomowych momentach piłkarz mi chce odejść nawet jak gra cały sezon
- ziapka2118 days agoNew Scout
co do języka powiadasz dobra napiszę to tak jeżeli będziecie ignorować bo mogłem tą odpowiedź dostać te kilka dni temu a nie teraz i był taki kwas a wy co macie odpowiadać na każde pytanie każde zarzalenie wytłumaczyć chciałem tylko odpowiedzi czy to problem czy coś a wy co zostawiacie bez odpowiedzi ja uwarzałem to za problem techniczny że system nawala i w pewnym momencie daje głupie odpowiedzi u kluczowych piłkarzach przez co odchodzą bez żadnego powodu dodajcie może jakąś inną odpowiedź bo ta odpowidź że nie gra przy tym że ma dużo spotkań rozegranych to bezsens jakby była inna odpowiedż taka jak "trenerze wiem że gram dużo spotkań i jestem kluczowym piłkarzem ale nie podoba mi się tu i chcę odjeść bo chcę zagrać w innym otoczeniu" po takiej wiadomości bym zrozumiał że piłkarz nie czuje się w moim klubie dobrze albo że mu się znudziło tu granie dlatego odchodzi ale żeby to nie było za częste tylko żadkie lub takie żeby nie pojawiało się po 2-3 sezonach tylko po 5, 7, 8 sezonach ale muszę powiedzieć że z tym kluczowym to dzięki będę mniej używał tej obcji a jak nie będzie innej że piłkarz nie będzie chciał ważnego to będzie częściej grać lub poprostu będę zmieniał i uwarzał żeby nie odszedł a o tych problemach to podam
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 9 minutes agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager