OYUNUN DONMASI, HATA VERMESİ VE SAÇMA MAÇ EŞLEŞTİRMELERİ
Oyun başlangıçta çok güzeldi ancak artık gerçekten silmeyi düşünmeye başladım. Özellikle son zamanlarda adaletsiz şekilde güç dengesizliğiyle olan eşleştirmeler yapılması, oyun içerisindeki hatalar gerçekten çok can sıkıcı. Buzlu görevi yaparken 2 kere oyun donduğu için ve hata verdiği için görevi tamamlayamadım. Telefonum ve internetim gayet iyi. Bunun benimle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca 7500 cevher olan paketi açtığımda çok düşük seviyede oyuncu veriyor ve bu 2 kere başıma geldi. Şimdi de online teke tek karşılaşması yapacakken eşleşme sağlandı oyun başlayacaktı ancak oyun içi hata verdiği için oyun kapandı ve tekrar oyuna giremiyorum. Bu şekilde hatalar ve adaletsizlikler devam ederse muhtemelen oyunu sileceğim. Çok garip cidden bu şekilde bir oyun yapıyorsunuz ancak çok kötü şekilde yönetiyorsunuz. Ayrıca para ile paket açtığımda paketlerden sürekli aynı oyuncular çıkıyor. Sistem sizi gen yükseltmek için veya farklı oyuncular için para ile paket almaya yöneltiyor ancak sonrasında hep aynı oyuncular çıkartıyor. Oyun başlangıcında çok iyiydi ancak şimdi tamamen can sıkıcı. Görevlerden ve maçlardan kazanacağım ödülleri nasıl telafi edeceksiniz? Sürekli bir şeyler getirmektense biz oyunculara yapılan hataları düzeltip telafi etseniz daha oynanabilir bir oyun olur