Forum Discussion

LqspA6mZYN1tmW91's avatar
2 hours ago

Ağ bağlantı sorunu

merhaba ea ailesi sizleri çok seviyorum ve fc mobile oyununu severek oynuyorum. ne yazıkki benim ciddi bir sorunum var Ben yeni telefon aldım. cihazım Samsung Galaxy a36 cihazımın internet hızı normal hızı çok güzel hiçbir sorun yok ama FC mobile oyununda teke tek karşı atak ve teknik direktör modunda oynayamıyorum çünkü internet bağlantısı zayıf hatası alıyorum sürekli. Samsung Müşteri hizmetlerini aradım Herhangi bir sorun bulunamadı dediler kendi operatör hattımın müşteri hizmetlerini aradım bütün Ağ ayarlarınız sorunsuz bir şekilde çalışıyor dediler. normal telefonda gezindiğimde Herhangi bir sorun yok sadece FC mobil oyununda Teke Tek karşı atak ve teknik direktör bölümünde ağ bağlantısı zayıf hatası alıyorum sürekli ve oyunu oynayamıyorum ağ hatası sorunundan dolayı. gerçekten oyununuzu çok seviyorum ve severek oynuyorum büyük bir zevkle oynuyorum bu konuda bana Yardımcı olmanızı talep ve rica ediyorum lütfen Bu benim için büyük bir sorun

No RepliesBe the first to reply

About FC Mobile Technical Issues

Trouble with EA SPORTS FC™ MOBILE? Issue with a crash, or error? Join this community to discuss troubleshooting.3,111 PostsLatest Activity: 3 minutes ago