Forum Discussion

5yknk3srcy15's avatar
5yknk3srcy15
Traveler
8 hours ago

I accidently hacked my account

Merhaba Ben türkçe kullanıyorum!(please translate turkish to english) Bir gün ben google da pvz 2 indir yazdım ve en son sürümü indirdim ama pvz 2 dosyasının adında "mod" yazıyormuş ama ben anlamadın ne olduğunu.Sonra yükledikden sonra 1 2 bölüm oynadım ve hesap anormal idi 16 milyon elmas 16 milyon altın ve fazla fazla arena şekerlemeleri vardı.Tabi ben nefsime hakim olamadım ve oynadım azıcık.1 gün sonra hesaba girdiğimde conflict filan yazıyodu ve bide gördümki benim pvz2 hesabımda sınırsız elmas ve altın vardı bende bu gerçek olamaz deyip baya bi pinata aldım daha sonra sınırsız altınla peashooter bonk choy gibi bir çok plantı 11 level gibi yükseğe çektim.Aynı zamanda neon mixtape tour bölümünü 3. Bölümden sonuna kadar oynadım 1 2 gün öyle takıldıkgan sonra oyun beni sıktı ve modlu apkyı sildim.Sonra googleda mod ne diye araştırdım ve hile olduğunu öyrendim bende pvz 2 asıl versiyonunu indirdim BİDE GÖRDÜMKİ HESAPTA TÜM LVL 11 PLANTLAR VE ALTINLAR DURUYORDU (sadece elmas yoktu) :(((( ben şimdi çok pişmanım böyle olucağını bilmiyordum 0 dab başlamak istedi. Ama ilerlemem ve eskiden 6 level olan hilesiz peashooterimi kaybetmük istemedim.Hatta çoği plantım 3 4 leveldi en azından ve benim oyunda amacım pokraya ulaşmak ama hileyle ulaşmak istemiyorum.Şimdi diyeceğim mümkünse hesabımı 4 5 gün önceye çeke bilir misiniz lütfenn Altınlarım 0 lansın (eskiden 70000 di 4 gün önce) elmaslarım zaten doğal oyun kendi silmiş 49 elmas natural.Plant levelleri düşsün ve neon mixtape tourda 3. Levele düşeyim yapa bilir misiniz lütfen 🙏🙏

Featured Places

Node avatar for Plants vs. Zombies™ 2

Plants vs. Zombies™ 2

Discuss your experience with Plants vs Zombies 2 on our community forum.Latest Activity: 1 day ago
7,231 Posts