Unable to purchase books and attend one-time skill classes (Steam, no mods)
Ahoj všichni,
Doufám, že se někdo setkal se stejným problémem, nebo ví, co by ho mohlo způsobovat.
Hraji The Sims 4 na Steamu (Windows PC) a narazil jsem na dva problémy, které zřejmě souvisejí s dovednostmi.
Problém 1: Nákup knih
Když zvolím možnost Zakoupit knihy z knihovny nebo počítače, otevře se nabídka knih, ale téměř všechny knihy chybí.
Zobrazuje se jen několik kategorií (Zobrazit vše, Dovednosti, Domácí úkoly) a v části Knihy dovedností mám pouze Handiness Vol. 1. Všechny ostatní knihy dovedností chybí.
Problém 2: Jednorázové kurzy dovedností
Když použiji telefon a zvolím Obchod → Účastnit se jednorázového kurzu dovedností (250 simoleonů), můj Simík vytáhne telefon, na vteřinu se na něj podívá a pak se interakce zruší. Nic se neděje. Žádná cesta, žádné oznámení, žádné peníze se neúčtují a kurz nikdy nezačne.
Co jsem už vyzkoušel/a:
Hra zakoupená přes Steam.
Žádné mody ani vlastní obsah.
Ve službě Steam Verify Integrity of Game Files se hlásí, že je vše v pořádku.
Smazán soubor localthumbcache.package.
Přejmenována složka Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 4, takže hra vytvořila úplně novou.
Vyzkoušeno v úplně novém uloženém režimu.
Vytvořil jsem úplně nového Sima.
Vyzkoušeno v jiném domě a světě.
Problémy se stále vyskytují i v novém uložení.
Normální získávání dovedností funguje správně (malování, vaření atd.).
Ostatní telefonní služby (opravy, úklid atd.) fungují normálně.
Protože se problémy vyskytují i v úplně nové uživatelské složce a novém uložení, nemyslím si, že je můj uložený soubor poškozený.
Nejsem počítačový expert, takže se raději vyhýbám náhodným úpravám herních souborů, pokud někdo neví, že je to správné řešení.
Setkal se někdo s těmito dvěma problémy současně, nebo našel řešení?
Díky předem!