Forum Discussion
68 Replies
- AlexiaBejbiczek3 years agoNew Novice
Grę kupiłam, zainstalowałam i brak dodatkowej zawartości ☹️ Czy to można gdzieś zgłosić?
- @danuta720 Rozumiem cię ale ten dopisek czerwony EA mnie zmylił że jesteś kimś z wewnątrz EA. Mi się rozchodzi o to by EA się określiło czy da każdemu ten gratis tak jak obiecywało że według głównego warunku że wystarczy kupić dodatek przed 8 września czy nie....Bo wydaje mi się że nie dostaniemy tego gratisu mimo obietnic. Nigdzie nie pisało że trzeba go kupić cyfrowo i że nie chonoeują tych i tych sklepów. Na dodatek aktualizacja ktòra miała naprawić czasy simowe ich nie naprawiła. Pamiętam że to samo działo mi się z wiejska sielanką a ustąpiło dopiero gdy jakiś pracownik EA usunął sklonowany dodatek na koncie origin. Ten dodatek licealne lata nadal widnieje na koncie podwójnie i tak mi się wydaje dopuki nie usuną graczą sklonowanych dodatków na koncie wyświetlających się podwójnie ten problem nadal będzie występował zarówno z gratisem jak o z rozgrywką. Raz się simowie starzeją a raz rozgrywka cofa się w czasie....a raz mam rozmyty ekran po wczytaniu gry. Wystarczy usunąć podwujne wyświetlanie się dodatku na originie a może wszystko wròci z rozgrywka do normy.
Ja tak samo nie mam dodatkowej zawartości.. Zakupiłam w media expert dodatek.
Aktualizacja: Po mailowym kontakcie z empikiem w moim przypadku, jednak otrzymałem kod do dodatkowej zawartości i wszystko działa , przedmioty są dostępne w grze,. Jedynie nadal utrzymujący się problem to zduplikowany dodatek w menu głównym . W każdym razie jest możliwość otrzymania kodu do "odjechany sprzęt streamera ". Zalecam skontaktowanie się ze sprzedawcą i złożenia reklamacji.
@Saira21 @emiliaa2002 @megi82 Ja też kupiłam dodatek w Media Expert przez stronę internetową, odebrałam go 1 sierpnia, a 2 sierpnia otrzymałam meila z kodem do zawartości dodatkowej. Meil był w zakładce 'oferty' na gmail, temat meila: "Kod aktywujący pakiet DLC do gry The Sims 4 Licealne Lata! Wykorzystaj go >>".
- @Doris457 U mnie nie ma takiej ani wiadomości ani akcji z media expert milczą na ten temat. Nie nie wyślą kodu mimo kontaktu z nimi. A EA to wiadomo. Jòż sądzę że tego nie dostanę. Wysłałam do media expert nawet zdjęcie paragonu to nie nie dało. Najpierw kontaktowałam się z media expert potem z EA to nic nie dało i z bulem muszę się pogodzić z losem że tego nie dostaniemy.
- @megi82 Mam to samo pisze na czacie ea już z 10 raz i ciągle piszą to samo że oni nie mogą pomóc bo gra nie została kupiona przez Origin i że mam iść do sprzedawcy po kod i tłumacze im że rok temu było to samo i pisałam i ktoś bez problemu naprawił mi ten błąd ale oni i tak swoje i tak w kółko
- Narayen3 years agoLegend
Trzeba skontaktować się ze sklepem detalicznym, w którym się kupiło ten dodatek nie z producentem - Takie sklepy detaliczne jak Empik czy Mediaexpert do każdego egzemplarza gry, zapewne otrzymują dodatkowe klucze do zawartości dodatkowej i producent gry za to nie odpowiada co się dzieje z tymi kluczami, za towar oraz jego zawartość czy jest kompletny (jak zapewnia producent) odpowiada sam właśnie sklep, tak samo jak kupisz jakąś grę płytową w sklepie i okaże się że płyta jest uszkodzona np. przy transporcie z hurtowni, wyładunku do tego sklepu lub coś innego, nagle pękła lub się porysowała, to nie dzwonisz do producenta o jej wymianę, tylko ten sklep musi się zobowiązać do jej wymiany, a nie producent.
Podobnie może się zdarzyć, jak kupisz np. buty znanej renomowanej marki, a w domu po otwarciu pudełka zauważasz że brakuje sznurowadeł, to po te sznurowadła nie dzwonię do producenta tych butów, tylko idę do sklepu gdzie je kupiłem, żeby te sznurowadła mi dodał.
- @Narayen Ale była jakaś informacje że są kody dodatkowe u sprzedawcy?? Jak tak to proszę o link bo ja nie widziałam więc raczej nie ma takich kodów
- Narayen3 years agoLegend
W tym samym temacie jest, przewiń troszkę do góry, po kontakcie ze sklepami, otrzymali swoje kody do tej zawartości:
@kolega24 - https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/INFO-Brak-dodatkowej-zawartosci-za-pre-order-The-Sims-4-Licealne/m-p/11693844#M16389
@Doris457 - https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/INFO-Brak-dodatkowej-zawartosci-za-pre-order-The-Sims-4-Licealne/m-p/11694072#M16393
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 9 hours ago
- 10 hours ago
- 10 hours ago
- 10 hours ago