Important LinksKreatywna Przestrzeń The Sims |Spis treści 💚🖌️🏘️The Sims kończy 25 lat! Świętujemy przeszłość, teraźniejszość i przyszłość!
Most RecentNewest TopicsMost ViewedMost RepliesMost LikesNo Replies YetNo Solutions YetSolutionsTagged:Tag[POMOC] Brak gry w bibliotece / Wykorzystany klucz produktu Skoro to czytasz, to jesteś tu nie bez przyczyny, przejdę zatem od razu do rzeczy, nie ma czasu do stracenia. Musimy uratować Twoje ... Jest kilka scenariuszy, które mogły spowodować Twój...Poradnik : Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami. Zdarza się, że w najmniej oczekiwanym momencie, gra nagle zaczyna się psuć. Szukamy wtedy przyczyny i nie możemy jej znaleźć. Oto parę rad, dzięki którym zapobiegniesz błędom w grze. 1. Nawet, gd...GeminiGirl i... połechtane ego niedoszłej pisarki Ekhem, ekhem...! Dzień dobry, wszystkim! :D Zacznę od tego, że mimo, że wielokrotnie wchodzę na EA Answers HQ, nigdy nie przyszło mi do głowy, że istnieje tutaj kreatywny kącik. Serio. Może to pr...24 lata z The Sims Nie wiem czy moje rozważania jubileuszowe umieściłem we właściwym miejscu tego forum, ale myślę, że w razie czego @EA_Kalina przeniesie je tam gdzie trzeba. Otóż jestem chyba na tym forum najstarszym...Jak prowadzić biznes w czwórce. Nie lubicie chodzić do zwykłej pracy? Czy chcielibyście pobawić się w grze we właściciela sklepu? Ten poradnik pomoże wam w tym, a także pomoże zarobić na utrzymanie domu i podniesie status społeczny...[Info] Sims 4 - problem z włączeniem lub działaniem gry? Zajrzyj! Witajcie! ⭐ Stworzyliśmy ten artykuł aby pomóc Wam drodzy Simsomaniacy 😉 wrócić do Waszej ukochanej gry w razie problemów z jej uruchomieniem bądź działaniem! 🖥️ Diagnozę zaczniemy od ...Kod został już wykorzystany... Co zrobić? Wszystko było ok dopóki mój komputer musiał być sformatowany, a origin wraz z grą the sims 4 odinstalowany. Kiedy próbuję ponownie wejść do mojej gry to proszą mnie, abym wpisała kod. Wpisuję, lecz w...SolvedZdjęcia budowli / ID gracza Patryk131094 Witam, będę tu wstawiał zdjęcia ciekawych budowli oraz zdjęcia z rozgrywki 🙂 Na początek - nowe centrum handlowe. Wewnątrz do kupienia mnóstwo przedmiotów niedostępnych w trybie budowania (zdobytyc...SolvedSims 1 nie działa Zainstalowałam Sims 1 z aplikacji i wszystko było ok, aż do momentu próby załadowania. Gdy klikam w ikonkę, odpala się tylko aplikacja ea i na tym koniec. Próbowałam wszystkiego, od zainstalowania od...Nie mogę uruchomić The Sims 4 Ostatnio próbowałam uruchomić The Sims 4 przyciskiem "Graj" na platformie Origin. Gra w ogóle nie reagowała, natomiast przekierowało mnie na Pulpit. Próbowałam uruchomić grę z pulpitu, przeinstalował...Solved[info] Problem z dodatkami do The Sims 3 Witajcie Simomaniacy! Zauważyłam, że ostatnio na naszym forum pojawia się coraz więcej zgłoszeń dotyczących problemów z dodatkami do gry The Sims 3 🤭 A to znikają z konta Origin... A to nie pojaw...Nie mogę przejść do trybu online w origin aby go zaktualizować Próbuję zainstalować the sims 4 już chyba od 3 godzin... Po włożeniu płyty nakazuje mi pobranie Origin, gdy to robię trzeba to zaktualizować i tu się pojawia problem... Ciągle mi wyskakuje okienko, ż...ZACZNIJ tutaj - to Twój PRZEWODNIK po forum The Sims 4 Witam wszystkich! Jeśli tak jak my uwielbiacie Simsy i chcecie dzielić się swoją wiedzą, zadać pytania lub podzielić się swoimi poradami i opiniami, ta tablica jest dla Was! Tu możemy p...LISTA PROBLEMÓW – 13 KWIETNIA 2021 R. Cześć, Simomaniacy! Oto lista problemów, w której podzielimy się z Wami najważniejszymi, zgłoszonymi przez społeczność sprawami, które badamy i mamy nadzieję naprawić w nadchodzącej aktuali...Rozwiązane problemy z grą - temat zbiorczy Brak gry w Bibliotece? Odszukiwanie brakujących gier w bibliotece Origin [POMOC] Brak gry w bibliotece / Wykorzystany klucz produktu Utracone zapisy gry Sims 4? Problemy techniczne (z u...Pomysł na umilenie rozgrywki. Co gdyby... Co gdyby wykorzystać sztuczną inteligencje do zmieniania tła (tego czego nie da się modyfikować) tak żeby dopasowywała się do stylu posiadłości, którą się wybuduje. Przykład: Z...Selfies - Simowe zdjęcia z ręki Moje pierwsze selfie...ale cos czuję, że nie ostatnie 😉 W ogrodzie i do tego zachód słońca...idealnie 😎 #MySunnySimsGarden Czy idealne selfie istnieje, jak je zrobić - sprawdźcie moje...JAK STWORZYĆ SWÓJ KĄCIK w KREATYWNEJ PRZESTRZENI. Skoro wiecie już co nieco o tym jak robić wspaniałe zdjęcia z gry, czas na wasze wielkie wejście - pochwalcie się swoją twórczością w swoim własnym kąciku! Jeśli jeszcze nie posiadacie swojego kąc...Informacje dla grających w The Sims 3 na komputerach Mac Drodzy Simomaniacy! Jeśli aktualnie gracie w The Sims™ 3 na komputerze Mac, przeczytajcie uważnie to ogłoszenie! Apple ogłosiło w tym roku plany zakończenia wsparcia dla 32-bitowych aplikacji ...GRAJ W THE SIMS 4 ZA DARMO Czołem, Simomaniacy! Graj w The Sims 4 za darmo od 18 października 🙌 Powitaliśmy już miliony graczy w The Sims™. Z zachwytem podziwialiśmy, jak uwalniali swoją wyobraźnię, realizowali rozmait...
About The SimsZasimspiruj się naszą społecznością Sims; dziel się twórczością, omawiaj historie, uzyskaj wsparcie i bądź na bieżąco ze wszystkimi tytułami Sims.