Forum Discussion

me4usa's avatar
4 years ago

I want my badges! dont scam me game! Jesus!

Γειά σου! Είμαι Me4usa (όνομα παιχνιδιού) κάνω μετά από πολύ καιρό 2,5k με bangalore και με pathifinder (και κατάλαβα να πάρω οποιο&dΓειά σου! Είμαι Me4usa (όνομα παιχνιδιού) κάνω μετά από πολύ καιρό 2,5k με bangalore και με pathifinder (και κατάλαβα να πάρω οποιοδήποτε σήμα) θέλω τα σήματά μου! δουλεύω γι 'αυτό αφιερώνω χρόνο για αυτά τα 2 εμβλήματα και δεν γνωρίζω τίποτα από αυτά τα 2; πηγαίνετε να το ελέγξετε και διορθώστε το pls! θέλω τα σήματα μου! Και είμαι 300lvl έχω αγοράσει 4 πάσο και έχω δώσει περισσότερα 20 δολάρια για κορυφαίες συσκευές και δεν έπαιρνα ερλούμο! και άλλοι παίκτες 100lvl έχουν herloom! θα διορθώσετε το παιχνίδι για caome back παλιούς και νέους παίκτες ή θα το αφήσετε έτσι; προσπαθώ για dmg και δεν μου δίνεις το σήμα μου! αξιολύπητοelta;ήποτε σήμα) θέλω τα σήματά μου! δουλεύω γι 'αυτό αφιερώνω χρόνο για αυτά τα 2 εμβλήματα και δεν γνωρίζω τίποτα από αυτά τα 2; πηγαίνετε να το ελέγξετε και διορθώστε το pls! θέλω τα σήματα μου! Και είμαι 300lvl έχω αγοράσει 4 πάσο και έχω δώσει περισσότερα 20 δολάρια για κορυφαίες συσκευές και δεν έπαιρνα ερλούμο! και άλλοι παίκτες 100lvl έχουν herloom! θα διορθώσετε το παιχνίδι για caome back παλιούς και νέους παίκτες ή θα το αφήσετε έτσι; προσπαθώ για dmg και δεν μου δίνεις το σήμα μου! αξιολύπητο

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Technical Issues

Apex Legends Technical Issues

Having issues with Apex Legends? Join here to find help with connectivity, performance issues, crashes and more.Latest Activity: 47 minutes ago
40,727 Posts