Forum Discussion

Oddballll's avatar
4 years ago

Rozgrywka w grze multiplayer

Witam. Jeśli chodzi o mechanikę gry, czyli strzelanie i poruszanie się postaci jest rewelacyjne. Ludzie którzy piszą że jest za długie TTK nie potrafią strzelać czy kontrolować odrzutu broni. Mnie się strzela przyjemnie wystarczy w opcjach dostosować sobie field of view oraz czułość strzelania aby można kontrolować recoil i możesz się strzelać z snajperami na średnim dystansie. Nie zapomnijmy o tak ważnym aspekcie jak pancerze. Mając żołnierza który jest wyposażony w dodatkowy pancerz będziemy musieli troszkę więcej w niego wpakować kul to normalne. Dłuże TTK pozwala Ci na określenie czy dana osoba gra na cheatach czy nie. Dlatego prośbę mam do EA i DICE nie zmieniajcie tego TTK!!! Niech ludzie nauczą się kontrolować odrzut broni,a nie pisać farmazony i uciekać do programów hakerskich bo sobie rady we grze nie dają. Wszyscy odnoszą się do nowych wersji Battlefield. Natomiast muszę zauważyć że może graficznie i revolution jest z tych młodszych wersji, ale jeśli chodzi o strzelanie i poruszanie się postaci przypomina mi to Batlefield 3 na sterydach. Piękna robota DICE mam nadzieję że finalnie gra będzie w większości naprawiona. Jeśli chodzi o mapę i jej wielkoś w stosunku do graczy może jest i duża i powinna liczyć 200 osób, a może i nawet 220 co do takiego rozmiaru bo 128 graczy to dla niej za mało. Można zwiększyć ilość graczy na serwerach albo poprostu pomniejszyć mapę. Każda mapa powinna być tak zaprojektowana aby odpowiadała ilościom graczy na serwerze. Myślę że DICE mogło by coś takiego wprowadzić że na 5 mapach ilość graczy jest adekwatna do jej wielkości. Ludzie którzy grali w BF3 i pamiętają jak świetnie się bawili podczas grania czy na turniejach ESL powinni być zadowoleni. Ponieważ czasy turniejów znów mogą powrócić. Na koniec dodam że mam nadzieję iż mapy będą zróżnicowane, a dodatki dostarczą nam nowych map gdzie będzie podział na wojnę totalną i walkę w zwarciu by również rozgrywki toczyły się w przestrzeniach zamkniętych. Pozdrawiam studio i czekamy do 19 Listopada na premierę.

14 Replies

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.630 PostsLatest Activity: 17 hours ago