Forum Discussion

61v15v8zju4p's avatar
61v15v8zju4p
New Novice
2 days ago

THE SIMS 4 brak dodatków

Posiadam THE SIMS 4 edycja kolekcjonerska +dodatek Witaj w Pracy +pakiet rozgrywki +pakiet 2 akcesoriów. Po zainstalowaniu EA moje dodatki i pakiety nie są widoczne w bibliotece i nie działają w grze, gdy wprowadzam kod aby dodać mój zakupiony dodatek wyskakuje informacja „kod już wykorzystany”.  Próbowałam już naprawić grę, jest jeszcze szansa na odzyskanie kolekcji?

9 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej 61v15v8zju4p​ 

Dzięki za Twój post. Na start sprawdź czy dodatki  aktywne w launcherze: 

• Uruchom grę > Przejdź do Rynek > Mój zbiór > Wybór pakietów i zaznacz zawartośćktóra ma być aktywna w grze a następnie zatwierdź zmiany 
    • Dorzucę tu także link do graficznej instrukcji przygotowanej przez danuta720. 

Dodatkowo: 

Daj znać, jak Ci poszło. 

• 61v15v8zju4p's avatar
    61v15v8zju4p
    New Novice
    1 day ago

Hej, moje dodatki nie wyświetlają się w rynku i moim zbiorze 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 day ago

Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej EA app, wyloguj się a nastęnie zaloguj w aplikacji, ale tym razem za pomocą EA ID, czyli Twojego pseudonimu. 

• 61v15v8zju4p's avatar
    61v15v8zju4p
    New Novice
    1 day ago

Gra była instalowana na Origin pod innym e-mail, do którego nie mam dostępu, został skasowany. Udało się wgrać The SIMS 4 na EA, ale bez żadnych dodatków 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 day ago

Dzięki za wyjaśnienie sytuacji 61v15v8zju4p​ 

Warto wiedzieć, że The Sims 4 można teraz dodać do konta za darmo, dlatego sama podstawowa gra mogła się pojawić na nowym koncie. Niestety dodatki są przypisane do konkretnego konta EA i nie przenoszą się między kontami.

Jeśli nie masz dostępu do starego maila, w pierwszej kolejności spróbuj odzyskać do niego dostęp – to najważniejszy krok, żeby odzyskać całe konto z dodatkami.

Jeśli to się nie uda, najlepiej skontaktować się bezpośrednio z EA Help – doradcy mogą sprawdzić konto i pomóc w odzyskaniu dostępu.

Daj znać, czy udało się odzyskać dostęp do maila

• 61v15v8zju4p's avatar
    61v15v8zju4p
    New Novice
    1 day ago

Próbowałam uzyskać dostęp do e-mail, dostałam wiadomość od EA help że mój e-mail został usunięty 🥺

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    23 hours ago

Spróbuj ustalić z doradcą EA, czy isnieją dalsze opcje odzyskania dostępu do konta EA, po utracie dostępu do poczty email (email został usunięty). 

• 61v15v8zju4p's avatar
    61v15v8zju4p
    New Novice
    21 hours ago

Dowiedziałam się, że moje konto EA app zostało uśpione z powodu braku aktywności. Aktywować resetując hasło, lecz nie mogę ponieważ mój e-mail został usunięty. To bardzo złe ustawienia, gdy gracz ma zakupioną grę, posiadam płytki i kod produktu, a platforma usypia moje konto. Z podprzednimi edycjami The SIMS nie było problemu, dodatki mam do dziś i każdy z nich działa 

liczę jeszcze że uda się odblokować moje konto i odzyskać moje zakupione gry 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    4 hours ago

Przykro mi, że znalazłaś się w takiej sytuacji, zwłaszcza że z kontem są powiązane zakupione gry i dodatki.

Jeśli konto EA zostało dezaktywowane z powodu dłuższej nieaktywności, jedyną metodą jego ponownej aktywacji. jest reset hasła. Wiadomość z linkiem do resetu jest wysyłana na adres e-mail powiązany z tym kontem.

Jeśli nie masz już dostępu do tej skrzynki, ponieważ została usunięta, warto spróbować skontaktować się również z operatorem poczty i sprawdzić, czy istnieje możliwość odzyskania lub przywrócenia adresu e-mail.

Mam nadzieję, że uda Ci się odzyskać dostęp do skrzynki i tym samym do konta EA.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago
1,793 Posts