Forum Discussion

Mateo3791's avatar
Mateo3791
Seasoned Newcomer
19 hours ago

Wreckfest - Problem z samochodami z DLC

Zwracam się z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu desynchronizacji uprawnień dotyczącego moich dodatków DLC do gry Wreckfest. Dodatki te zakupiłem kilka lat temu na platformie Origin. Po przymusowej migracji na EA App straciłem do nich dostęp wewnątrz gry.
Aplikacja wyświetla dodatki w sekcji „Zarządzaj dodatkami” jako zainstalowane („Zawartość w grze”).
Wewnątrz Wreckfest samochody z dodatków nie są widoczne w garażu.  Kliknięcie w DLC  przenosi mnie do sklepu EA App, aby kupić je ponownie.
Standardowe wsparcie na czacie nie było w stanie pomóc, wielokrotnie zbywając tekstem "przekażemy sprawę do odpowiedniego działu".

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 hours ago

Hej Mateo3791​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Szukając rozwiązania tego problemu, natknąłem się na rozwiązanie polegające na ponownej instalacji i naprawieniu gry. Czy masz te kroki za sobą? 

Wreckfest nie jest grą EA, zatem pomoc z tym tytułem może być ograniczona. Z tego co widzę to problem z brakującymi samochodami pojawiał się również na innych platformach. 

Jeśli naprawa gry nie rozwiąże problemu sprawdź może wskazówki od społeczności gry na Discordzie Wreckfest - link

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 6 hours ago
1,742 Posts