@filiperos1214
Tak jak wspomniałem wcześniej, problem jest aktualnie analizowany. W tym jednak konkretnym przypadku kiedy parametry komputera wypadają poniżej minimalnych wymagań, problem może mieć inne podłoże. Nie mam informacji odnośnie rozwiązania problemu na tę chwilę.
@mlodytomasz21 napisał/a:
Ja naprawdę wszystko rozumiem ale skoro gra wcześniej była w stanie działać normalnie to czemu nagle po waszej kolejnej aktualizacji się tak dzieje?
Jeśli chodzi o mój procesor to odrazu po uruchomieniu ma 1/0 % uźycia, więc wątpię zeby była to jego wina skoro tak jak napisałem wyżej wcześniej normalnie dawał radę
kolejna sprawa to zauważyłem wysokie zużycie pamięci przez fc 25
back roll sterownika? jakiego ?
@mlodytomasz21 moje niedopatrzenie - chodzi o sterownik karty graficznej. Edytowałem moją wcześniejszą odpowiedź.
Odnośnie działania gry - specyfikacja podana przy minimalnych wymaganiach zaplanowana jest na cały okres wypuszczania aktualizacji gry. Choć parametry Twojego procesora są niewiele niższe, może to rzutować na działaniu gry.
W swoim opisie sprzętu nie podałeś informacji na temat posiadanej karty graficznej. Prześlij nam proszę plik DxDiag, może tam znajdziemy dodatkowe wskazówki.
[Info] Jak wygenerować raport DxDiag