Forum Discussion
33 Replies
- EA_Kalina5 months agoCommunity Manager
hej @zmatix2010
Zweryfikuj pliki i uruchom gre z poziomu zupełnie nowego konta administratora.
Upewnij się także, że zostały zainstalowane wszytkie aktualizacje podane na stronie producenta Twojego komputera.
- @EA_Kalina Zrobilem to, odpalila sie raz a potem juz ciagle bylo to samo, nie dziala.
- @zmatix2010 tak jak bylo gra zatrzymuje sie na malym okienku ea fc 25 i sie zamyka po paru sekundach i wraca do ea app
Witam, nie odpala się ea fc 25. Gdy wlaczam gre odpala sie krotki ekran ladowania ea anticheat po czym wyrzuca do ea APP, probowalem reinstallu, sprawdzeniu spojnosci plikow (za kazdym razem wykrywa 3 zle pliki). Prosze o pomoc, gra jest odpalana ze steam. Tworzylem juz temat ale admin napisal zebym sprawdzil czy mam wszystkie aktualizacje z strony producenta, i przeinstalowal antycheat. Nic nie pomoglo, a admin nie odpisuje od dni. Wsm gra mi sie odpalila z 3 razy po wielu wielu probach (z 50prob) ale nie wiem z czego to wynika. pomozcie bo chce zagrac wydalem na to 300zl
Mam ten sam problem, z wyjątkiem że gram na konsoli. Za pierwszym razem po pobraniu odrazu się odpaliła wszystko było okej, później każda próba włączenia gry to wyświetlenie ekranu głównego ładowanie się znaczka fc i na tym koniec. Odinstalowałem kilka razy i za każdym razem włącza się normalnie ale tylko pierwszy raz. W tym roku ta gra to naprawdę totalna porażka ostatni raz dałem się nabrać na to * *
- EA_Kuba4 months agoCommunity Manager
Hej @zmatix2010
Przeniosłem utworzoną przez Ciebie dyskusję do tego wątku. Nie twórz proszę nowych dyskusji powiązanych z tym samym problemem.
Chciałbym również zwrócić Twoją uwagę na fakt, że forum AHQ to przede wszystkim forum społeczności skupionej wokoło gier EA.
W pliku DxDiag znalazłem kilka wskazówek, które mogą pomóc w rozwiązaniu tego problemu.
- Zaktualizuj sterowniki zintegrowanej karty graficznej za pomocą Intel® Driver & Support Assistant
- Zakładam, że na Twoim komputerze zainstalowany jest program anti-cheat Vanguard, dla testu sprawdź czy problem będzie pojawiał się po jego odinstalowaniu.
- W pliku DxDiag nadal pojawiają się błędy związane z oprogramowaniem ASUS. Jeśli wszystkie komponenty zostały zaktualizowane sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się jeśli tę aplikację wyłączysz.
- Możesz również sprawdzić czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu. Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?
@Kapixx7 Zauważyłem, że w wątku który był powiązany z konsolą Xbox, ale z innym problemem odpowiedziałeś, że kroki nie działają. Jeśli możesz to załóż proszę nowy wątek na forum, gdzie dokładnie opiszesz co się dzieje i jakie kroki zostały przez Ciebie wykonane.
Microsoft Visual C++ sprobuj zainstalowac ten program , najlepiej najnowsza wersje sam mialem ten problem i jako tako mi pomoglo
co ma miec anti cheat Vanguard od Valoranta do fify???
- EA_Kalina4 months agoCommunity Manager
@Kapixx7 @zmatix2010 spróbujcie utworzyć zupełnie nowy skład z poziomu Web App lub Companion. Po ustawieniu nowego aktywnego składu spróbujcie uruchomić grę i rozegrać spotkanie.
Witam, również mam podobny problem. Gdy włączam grę i dochodzę do momentu wczytania zapisu gry, po potwierdzeniu ekran nagle miga i po chwili widzę tylko szary ekran i ikonę myszki na środku. Gdy klikam różne przyciski na kontrolerze ekran znowu miga. Sprawdzałem spójność plików i cały czas mi pokazuje nie udaną weryfikacje 3 plików, po czym jak je zainstaluje i uruchomię ponownie komputer i grę dalej jest to samo. Próbowałem również uruchomić grę z nowego konta administratora, lec zgra nawet się nie uruchamia. Proszę o pomoc, gre odpalam przez steam.
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 18 hours ago
- 18 hours ago
- 19 hours ago
- 6 days ago