Forum Discussion
147 Replies
Załączam jeszcze plik ze screenem
- EA_Kuba5 months ago
Community Manager
Hej @kadzio22
Dzięki za Twoje zgłoszenie i przesłany zrzut ekranu.
Czy wcześniej korzystałeś z 10cio godzinnej wersji testowej w ramach EA Play?
Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się po usunięciu gry z konsoli i pobraniu jej ponownie/ponownym zainstalowaniu z płyty.
- b95c9060283264065 months agoSeasoned Novice
Po załadowaniu gry, gdy chcę wejść w pełną wersję to pojawia się informacja "sklep jest aktualnie niedostępny. spróbuj ponownie później FC 25".
Czy mogę odinstalować grę i zainstalować na nowo, jeżeli nie mam płyty tylko kod? - b95c9060283264065 months agoSeasoned Novice
Witam, mam problem z EA FC25. Odpalam gierkę i w menu klikam na przejdź na pełną wersję, następnie wyskakuje pobieranie informacji ze sklepu proszę czekać i nagle wyskakuje komunikat: Sklep jest aktualnie niedostępny. Spróbuj ponownie później i tak od 2 dni.
Instalowałem grę za pomocą 12cyfrowego kodu.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
- b95c9060283264065 months agoSeasoned Novice
Witam mam ten sam problem. Co robić ?
Tak, korzystałem z możliwości gry 10H przedpremierowo. Reinstall nic nie pomógł.
Tak, korzystałem z możliwości gry 10H przedpremierowo. Reinstall nic nie pomógł.
Również mam ten sam problem...
- EA_Kuba5 months ago
Community Manager
Grę będziesz mógł ponownie pobrać z poziomu biblioteki platformy na której grasz.
Daj nam znać czy problem minął po reinstalacji.
- EA_Kuba5 months ago
Community Manager
Dzięki za sprawdzenie tych kroków
@kadzio22 @patrykmilan @b95c906028326406
Czy Wasze konto jest jedynym kontem na Waszej konsoli?
Jeśli nie - czy jest to konto na którym została zakupiona gra?
Czy gra została kupiona poza PlayStation Store?
Dla testu sprawdźcie również proszę czy taki sam problem będzie pojawiał się na nowo utworzonym koncie na konsoli.
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 10 hours ago