Problém se zvláštním bugem
Zdravím, už od minulé FC 25 se mi děje ne v každém utkání ale děje se to často no teď už k věci, děje se mi neustále v kariéře trenéra ale i obyčejném výkopu a dalších módech že se hra chová divně pomalé přihrávky, pomalý běh hráčů, nepřesné střely i přihrávky, je to spíš takové zpomalování a fakt už mě to nebaví, ani nevím jak to popsat, chtělo by to spíše abych to mohl natočit ale fakt mě to už štve a potřebuju to řešit možná je to PS4KOU ale možná také ne, dal jsem za to 2,5 tisíce a hra je stále zabugovaná to je fakt otrava, chtěl bych aby se to nějak vyřešilo ale možná to bude tím že hraju na PS4 a konzole už je na to stará ale tak bych chtěl alespoň vrátit hru a získat zpět peníze (kupoval jsem přes PS Store), a také mám neustále problém s obranou ať už udělám cokoliv, ať už je zatáhnu více dozadu tak se prostě nevrací a nehlídají si své hráče, (podotýkám že to určitě není mnou, to s obranou možná ale ten bug který už mě pronásleduje minimálně rok určitě mnou není)
Hey macuris_21
At the moment the following languages are supported on the EA Forums
I'm locking this topic for now but please, feel free to repost it in any of the languages listed above in the appropriate forum.
You can also contact an EA Game advisor on the EA Help website. Detailed instructions can be found here: How to use EA Help
Thanks!