Forum Discussion

Recreativo92's avatar
Recreativo92
Seasoned Novice
8 days ago

Problem z grywalnością EA FC 26 na PC

Witam serdecznie,

Zakupiłem u Państwa grę EA FC 26 na PC. Miałem możliwość zagrać przez 2 dni w różnych trybach bez najmniejszego problemu, czy to Squad Battles, Rivals, mecze online sezonowe itd. Od momentu wypuszczenia aktualizacji 03.10.2025 gra jest nie grywalna w różnych aspektach. Mecze Rivals nie mogą być rozgrywane poprzez spore opóźnienia między pad a PC (pad od Xboxa podłączony przez kabel). Mniej więcej 5-10 sekund opóźnienia. Dodatkowo Squad Battles jest kolejny problem, gdyż po rozpoczęciu II połowy meczu, jest bardzo duży spadek FPS gdzie mówiąc prosto, mecz jest nie grywalny. 

Chciałbym się zapytać kiedy będzie update/patch naprawiający te błędy ? Nie ukrywam, że jestem lekko zirytowany płacąc 299.90 PLN za grę którą maksymalnie korzystałem przez 2 dni, a raczej cel tego zakupu był inny. 

Bardzo proszę o odpowiedź w tej sprawie.

Pozdrawiam. 

24 Replies

• Apsik2115's avatar
    Apsik2115
    Rising Newcomer
    7 days ago

naprawili blad z padem gdzie biega sama postac a teraz jest drugi

• SIDAR94's avatar
    SIDAR94
    Seasoned Newcomer
    7 days ago

Podbijam, identyczna sytuacja i irytacja... Gdzie faktycznie ta aktualizacja zrobiła grę nie grywalną. Mam nadzieję ze zresetuja te wszystkie mecze z których poprostu musiałem wyjść a żeby moje oczy nie musiały dłużej krwawić widząc te utopione 299.. I znów dałem sie nabrać