Forum Discussion

rxhtm15a580g's avatar
rxhtm15a580g
Newcomer
19 hours ago

Oyunda sürekli internet bağlantısının kesilmesi

Bu oyuna yaklaşık 5-6 aydır hiç bir gün aksatmayarak her gün giriş yapıyorum ve üstelik takımım güçlü olsun ve daha çok zevk alayım diye bu oyuna para yatırıyorum. Ama malesef bu zamana kadar yatırdığım paraların karşılığını alamıyorum.Evimde 1000 mbps hızında fiber internet kullanıyorum fakat oynadığım 5 oyunun 4 tanesinde internet bağlantısı hatası verip duruyor sürekli ama sürekli.. Ben artık bu durumda çok sıkıldım ve bu gerçekten sinir bozucu bir durum, bu oyuna ben para yatırıyorsam sizlerde bu oyuna gireni çıkanı takip etmek zorundasınız alt yapınızı güçlendirip hile ve dolandırıcılık yapanları bu oyundan uzaklaştırmalısınız . Benim internetim %100 çekiyorken bana oyun içinde internet bağlantısı hatası gösterip pas gönderme ve şut çekme eylemimi gerçekleştirmiyor. Ben bu oyundan artık zevk alamıyorum bu oyun beni sinir krizine sokuyor. Bu oyuna para yatırıp sizlere para kazandırıyorsak işinizi düzgün yapın ve hilecileri artık bu oyundan uzaklaştırın yoksa bu gidişat çok fazla oyuncu kaybettirecek sizelere..

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion

Featured Places

Node avatar for FC Mobile Bug Reports

FC Mobile Bug Reports

Report bugs in EA SPORTS FC™ MOBILE and see what the community is saying on this forum.Latest Activity: 28 minutes ago
7,371 Posts