Hileli oyunlardan bıktık
Defalarca şikayet ettim, hile rapor ettim ama hiçbir çözüm üretilmedi. Piyasa hile Apk'ları ile dolu ama siz hiçbir şey yapmıyorsunuz. Buradan hile APK'sını da göndereceğim. 115 gen takımım var, ama nedense 103 gen takımları yenemiyoruz, sebebini ben biliyorum ve sizde biliyorsunuz. Ben 45 yaşındayım, ben bir maçta mbappe'yi geçebilirsem 103 gen oyuncuda benim 116 gen oyuncumu geçer. Rakiplerimin herbiri usain bold gibi koşuyor bu nasıl mümkün olabilir? Var mı bir fikriniz. Eminim vardır. Karşı atakta kalecilerimizi donduruyorlar yüzlerce kez şikayet ettim bir sonuç yok. EA hesapları kapatılmalı oyun sadece Facebook ve Google play hesabı ile oynanmalı. Çünkü bu hile ve APK 'lar Facebook ve Google play bağlantılı hesaplarda çalışmıyor, sadece EA bağlantılı hesaplarda çalışıyor. Buraya boşuna yazdığımı biliyorum bir şey yapmayacaksınız, çünkü bu APK ve hilelerde nedir bilmiyorum ama muhakkak bir çıkarınız var. Olmasa bu Apk'ları çoktan piyasadan silerdiniz. Ben geçmişte çok paket aldım çok para ödedim ama bundan sonra benden tek kuruş kazanamayacaksınız. Çok ağır sözler söylerdim ama neyse, sadece yazıklar olsun diyorum.
Hey there,
The language this message was posted in is currently not supported on EA Forums. At the moment you can get help here in the following languages:
I'm locking this topic for now, but please feel free to repost it in one of the above languages in the appropriate forum. Thanks!