Forum Discussion

KubaHa01's avatar
KubaHa01
New Novice
4 months ago
Solved

Brak dodatku w luncherze

Hej, mam problem z dodatkiem Kariera. od jakiegoś czasu nie widnieje w luncherze, mimo ze mam go zakupionego. Czy ktoś wie co w takiej sytuacji zrobić? Próbowałem już odinstalować i naprawić całą grę, jednak nie pomaga.

• Niestety przez forum nie mamy możliwości bezpośrednio pomóc w sprawach związanych z kontem EA, ale dorzucam kilka wskazówek, które mogą przydać się każdemu, kto trafi na ten wątek.

• Upewnijcie się, że dodatki zostały kupione na właściwym koncie EA – wiele osób ma kilka kont, zwłaszcza odkąd The Sims 4 jest darmowe. Wszystkie zakupy dokonane przez EA app / Origin powinny być widoczne w historii transakcji na tym konkretnym koncie.
    • Polecam sprawdzić nasz poradnik: Jeśli nie widzisz gry na swoim koncie, a zakup jest w historii zamówień.
    • A jeśli w EA app pojawia się komunikat „Gra została usunięta z Twojej biblioteki”, tutaj znajdziecie dodatkowe wyjaśnienia.

Dodam też, informację

Gdzie bezpiecznie kupować rozszerzenia, pakiety do gry, zestawy i nie tylko?

7 Replies

• Cześć
    mam problem z dodatkiem do The Sims 3 Roaring Heights

Zakupiłam dodatek widnieje jako zakupiony na moim koncie EA, jednak:

dodatek nie pojawia się w grze, nie jest widoczny jako aktywny podczas uruchamiania gry, mimo że konto EA pokazuje, że posiadam ten dodatek.

Gra jest uruchamiana na tym samym koncie EA, na którym dokonano zakupu.

Sprawdzałam już

bibliotekę gier i dodatków na koncie EA, ponowne uruchomienie aplikacji i gry, czy gra loguje się na właściwe konto EA.

Niestety problem nadal występuje.

Proszę o pomoc lub wskazówki

• Nekus2000's avatar
    Nekus2000
    Seasoned Novice
    25 days ago

Złodzieje. EA osiągnęło już samo dno. Ja odkupiłam te akcesoria co mi usunęli i działają, dlatego zastanawiam się czy nie napisać do nich by mi usunęli tą karierę i po prostu kupić od nowa, i do tego wersję 64-bitową… Jestem już po drugim formacie i nadal nie mogę grać w The Sims 3…

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Niestety przez forum nie mamy możliwości bezpośrednio pomóc w sprawach związanych z kontem EA, ale dorzucam kilka wskazówek, które mogą przydać się każdemu, kto trafi na ten wątek.

• Upewnijcie się, że dodatki zostały kupione na właściwym koncie EA – wiele osób ma kilka kont, zwłaszcza odkąd The Sims 4 jest darmowe. Wszystkie zakupy dokonane przez EA app / Origin powinny być widoczne w historii transakcji na tym konkretnym koncie.
    • Polecam sprawdzić nasz poradnik: Jeśli nie widzisz gry na swoim koncie, a zakup jest w historii zamówień.
    • A jeśli w EA app pojawia się komunikat „Gra została usunięta z Twojej biblioteki”, tutaj znajdziecie dodatkowe wyjaśnienia.

Dodam też, informację

Gdzie bezpiecznie kupować rozszerzenia, pakiety do gry, zestawy i nie tylko?

• KubaHa01's avatar
    KubaHa01
    New Novice
    2 months ago

A co do usuwania dodatków przez EA to też mi jedno usunęli, mimo ze kupiłem je jeszcze przez Origin. Wysyłanie dowodów zakupu nic nie dało. Według nich jest był to zakup wbrew ich regulaminowi. Co jest też moim zdaniem zwykłym oszustwem. w twoim przypadku również, bo zapłaciłeś za nie, a nie zpireciłeś/aś czy coś. 

• EA odpisało że to wina mojego antywirusa, i nie mogą pomóc. Niestety po zmianie i po restarcie pamięci kompa dalej jest bez zmian. Tak właśnie traktują nas korporacje, które ściągają z nas wielką kasę.

• Nekus2000's avatar
    Nekus2000
    Seasoned Novice
    4 months ago

Dołączam się, bo mam ten sam problem i to trwa od lutego. 4 razy kontaktowałam się w tej sprawie z EA i nic to nie dało. Dodam też, że wypróbowałam wszystkie sposoby jakie udało mi się znaleźć w internecie. Już nie wiem co robić… Przez to nie mam dwóch rozszerzeń, bo jedno mi usunęli, gdy się dowiedzieli, że jest z G2A (nowoczesny apartament też mi nie działał). No i jeszcze jak instaluje z płyty to folder gry tego nie widzi i launcher pokazuje błąd.

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,435 Posts