Forums
Recent Content
Recent Content
Nie można aktywować gry BF3 na tym komputerze...odszukaj klucz aktywacyjny...
Parę dni temu pobrałem nostalgicznie battlefielda 3, którą posiadałem na platformie origin i działało na niej wszystko świetnie. Niestety ale teraz gdy origin stał się platformą EA mam problem, aby w...Solved3.2KViews1like41CommentsBattlefield 1 nie da się wybrać klas specjalnych: czołg, samolot, kawaleria
Tak jak w opisie, ktoś jeszcze tego doświadczył? Z tego co widzę to wszyscy tak mają bo czołgi i samoloty są wciąż "dostępne" i w momencie w którym ktoś próbuje to wybrać to lobby zmniejsza się o jed...Solved141Views1like10CommentsBF3 - EA app - Nie można aktywować gry Battlefield 3 na tym komputerze za pomocą
Po zainstalowaniu aplikacji EA APP na komputer i odinstalowaniu origina podczas włączania Battlefielda 3, pokazuje mi że "Aktywacja niemożliwa" i niżej pisze "Nie można aktywować gry Battlefield 3 na...Solved5.8KViews0likes37CommentsBattlefield 2042 język polski
Cześć, jakiś czas temu kupiłem Battlefield 2042 i nie miałem możliwości zainstalowania w języku polskim. Po włączeniu gry też nie ma takiej możliwości. Pisałem na support, ale tam dostaje automatycz...SolveddiabelekElkPlace Battlefield 2042Battlefield 2042Rising Newcomer53Views0likes4Comments
About Battlefield
Sprawdź społeczność EA Forums dla serii Battlefield.