Forum Discussion
10 Replies
- himmyakman4 days agoNewcomer
Exact same problem here but ps5
- BilgehanTilki4 days agoNew Novice
It's an annoying situation. Also, they say on their site that the servers are working fine.
- AvantiUltras134 days agoNew Novice
Superonlinemı kullanıyorsun?
Bende Antalyadayım aynı sorunu yaşıyorum saatlerdir. - BilgehanTilki4 days agoNew Novice
Evet, SüperOnline kullanıyorum.
1000 Mbps Fiber paket kullanıyorum.
Altyapıda sağlam, destekliyor.
SurYapı'da oturuyorum. - AvantiUltras134 days agoNew Novice
Dedemandayım bende aynı şekilde fiber 1000mbps. Muhtemelen Superonline ile alakalı bir sorun var Antalya özelinde fırtınadan kaynaklı olabilir.
- korkmazdogukan4 days agoSeasoned Newcomer
Bende de aynı problem var. Eskişehir'de yaşıyorum ve Superonline 1000 mbps kullanıyorum. Yaklaşık 3 saattir aynı sunucu hatasını alıyorum. Bir çözüm bulursanız paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Çözüme kavuşunca yada bir yolunu bulursam haber vereceğim.
Saat 00:30 itibariyle açıldı arkadaşlar.
İlk başlarda öyle olduğunu düşünüyordum ama farklı şehirlerde ki arkadaşlar/arkadaşlarım da aynı sorun olduğunu söyleyince Ea yetkililerine sevgilerimi iletmeye başladım. 😁
- AvantiUltras134 days agoNew Novice
Müşteri hizmetlerini aradım biraz durumdan bahsettim. Genel olarak herhangi bir durum olmadığnı söylediler fakat müşteri temsilcisi bir iyileştirme yaptığını söyledi şuan bağlanabiliyorum.
- EA_Pulsar2 days ago
Community Manager
Hey there.
At the moment the following languages are supported on the EA Forums
I'm locking this topic for now but please, feel free to repost it in any of the languages listed above in the appropriate forum.
You can also contact an EA Game advisor on the EA Help website. Detailed instructions can be found here: How to use EA Help
Thanks!
About FC 26 Technical Issues
Recent Discussions
- 42 minutes ago
UNABLE TO CONNECT
Solved2 hours ago- 2 hours ago