Featured PlacesEA SPORTS FC™ 26 Centrum informacji o grze Znajdź wszystkie potrzebne informacje o EA SPORTS FC™ 26 tutaj!111 PostsFC 25 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.1,013 PostsFC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,704 PostsFC 25 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.278 Posts
EA SPORTS FC™ 26 Centrum informacji o grze Znajdź wszystkie potrzebne informacje o EA SPORTS FC™ 26 tutaj!111 Posts
FC 25 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.1,013 Posts
FC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,704 Posts
FC 25 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.278 Posts
Important LinksSzczegółowe omówienie opinii o FCJak znaleźć brakujące karty i paczki w EA SPORTS FC™?Jak bezpiecznie korzystać z monet Ultimate Team™ i EA SPORTS FC™ Points
Most RecentNewest TopicsMost ViewedMost RepliesMost LikesNo Replies YetNo Solutions YetSolutionsTagged:Tag[Kluby] Punkty z zasobów klubowych a punkty w atrybutach postaci Cześć, chciałem wyjaśnić kwestię punktów z zasobów klubowych, konkretnie - w jaki sposób wliczają się one do punktów umiejętności stworzonej postaci? Obrazując na przykładzie: Mając wykupiony jeden...SolvedEA FC 25 nie uruchamia się Witam Gra się nie chce uruchomić na PC. Przy próbie uruchomienia gry wyskakuje okno Uruchamianie EA Javelin Anticheat po czym okno znika. Po chwili otwiera się czarne okno i znika. W menedżerze zad...SolvedFc25 nie włącza się, Witam, mam problem z włączeniem gry. Wyświetla się komunikat o DRUŻYNIE ROKU EDYCJA TOTY i nie mogę nic dalej zrobić. Korzystam z PC. SolvedPRE SALE REWARDS Jak odebrac przedsprzedazowa zawartosc w ea sports fc 25 poniewaz zrealizowalem kod i nie otrzymałem zawartosci w ultimate o co chodzi SolvedBrak nowych WBS i zadań sezonu Cześć, chciałbym zapytać bardziej doświadczonych graczy, dlaczego nie widzę żadnych nowych WBS w FC25 w trybie ultimate team. Od jakiegoś czasu nie mam zadnych nowych wyzwań na karty futties. Tylko...Solveddostęp do gry wyłączony lub usunięty FC 26 Cześć mam problem z FC 26 mam grę na dysku ale nie mam jej w EA bibliotece przy próbie włączenia gry przez folder na dysku wyskakuje komunikat "dostęp do gry wyłączony lub usunięty" grę kupiłem n...SolvedNie dostaję kodu weryfikacyjnego logowania w grze Witam, mam taki problem ze posiadam dostęp do maila jak również konta ea ale na maila nie dostaję kodu weryfikacyjnego już w samej grze aby dalej połączyć sie z serwerami. Co mógłbym zrobić? Zmieniał...SolvedFc25 błąd CE-108255-1 Witam szukam pomocy zmieniłem drużynę w fc25 ultimate team i wywala mi błąd nie da rady zagrać ktoś coś wie o co chodzi? Pomocy Solvednie dostałem tego co zakupiłem zakupiłem fc points i ich nie dostałem SolvedBłąd wczytywania Od dwóch edycji pojawia mi się taki błąd SolvedGranie w FUT niemożliwe przez błędu Witam, Nie mogę grać w gry FUT. Dostaję komunikat ze zdjęcia: "Rozgrywanie meczów jest chwilowo niemożliwe. Przepraszamy za niedogodności. Wkrótce przywrócimy normalne funkcjonowanie trybu. Spróbu...SolvedFc 25 serwer niedostępny Rozgrywanie meczów jest niemożliwe . SolvedKomu te kity? Normalne, że są lepsi i gorsi. Ale różnice mają być widoczne w sposobie rozegrania, sztuczkom technicznym pozwalającym zdobyć teren i wyjście na lepszą pozycję. Ale tak jest w zaledwie kilku procenta...SolvedBrak tekstur migający ekran i brak napisów Gdy odpalam grę EA FC 25 to normalnie wszystko działa dopóki się nie wyświetli napis do tego potwierdzenia gdzie trzeba nacisnąć enter lub "a" na (padzie od Xboxa) potem jak wyskakuje animacja EA SPO...SolvedProblem z odpaleniem gry Gdy odpalam grę wszystko działa dopóki nie wyświetla sie reklama ea26 wtedy nie moge nic zrobić mam czarny ekran i nie da sie go wyłaczyć SolvedBłąd w czasie wejscia do gry Kiedy wchodze do gry pokazuje mi sie komunikat zwiazany z gra ea fc 26 i nie da sie go zamknac Solvedodpalam fife i nie działa jak odpalam fife wyświetla mi się komunikat coś tam o fifie 26 ale nie mam opcji zamknięcia tego błędu resetowałem fife naprawiałem gre ale nic nei dizała SolvedEa web app Witam nie mogę zdobyć dostępu do market w aplikacji fc 25 companion zrobiłem 10 wymaganych zadań ultimate team foundations mam odblokowany rynek na moim pc ale w aplikacji dalej zablokowany chociaż t...Solved2 błędy na koniec pobierania FC 25 Witam, Na koniec pobierania FC 25 pojawiają się 2 błędy, których zdjęcia zamieściłem w załącznikach. Próbowałem otworzyć EA APP jako administrator i nie pomogło. Czy ktoś miał taki problem i może mi...SolvedBrak możliwości połączenia konta PlayStation z EA Cześć, nie mogę połączyć aplikacji ea ze swoim kontem PlayStation. Z 5 lat temu miałem konto na PlayStation na innego maila, do którego już nie mam dostępu. Zaktualizowałem maila na koncie PlayStatio...Solved
About FC 25Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 25.