Recent Content
- 22Views0likes1Comment
- 43Views0likes2Comments
Granie w FUT niemożliwe przez błędu
Witam, Nie mogę grać w gry FUT. Dostaję komunikat ze zdjęcia: "Rozgrywanie meczów jest chwilowo niemożliwe. Przepraszamy za niedogodności. Wkrótce przywrócimy normalne funkcjonowanie trybu. Spróbuj ponownie później.". Próbowałem już funkcji naprawy plików, albo zmianę sterowania jako pliki tymczasowe, te rozwiązania wiele razy mi naprawiały problem, ale tym razem dalej problem występuje. Bardzo proszę o pilną pomoc!Solved116Views1like6Comments- 45Views0likes4Comments
Komu te kity?
Normalne, że są lepsi i gorsi. Ale różnice mają być widoczne w sposobie rozegrania, sztuczkom technicznym pozwalającym zdobyć teren i wyjście na lepszą pozycję. Ale tak jest w zaledwie kilku procentach. W większości ten niby lepszy jest lepszy, ponieważ obrońcy startują pół sekundy po nim,bo gwiazdom z kosmicznymi statystykami piłki odskakują na 2 metry albo wbijają się prosto w obrońcę choć drążek jest wychylony w inną stronę,bo jak już przyjmę piłkę,to nie mogę biec jak chcę,tylko pewnie "przypadkowo" wbiegam w linię biegu przeciwnika. No i nawet na początku meczu jestem tak zajechany,a może mi się nie chce biec szybciej i biegnę tak,by zostać dogoniony. Szału można dostać kiedy różne cwaniaczki cię poniżają w meczu nie dlatego, że są tacy wybitni,a dlatego, że EA nie daje równych szans. Tak naprawdę ta firma chyba celowo antagonizuje graczy zamiast tworzyć zdrową społecznośćSolved48Views1like6CommentsBrak tekstur migający ekran i brak napisów
Gdy odpalam grę EA FC 25 to normalnie wszystko działa dopóki się nie wyświetli napis do tego potwierdzenia gdzie trzeba nacisnąć enter lub "a" na (padzie od Xboxa) potem jak wyskakuje animacja EA SPORTS to zaczyna migać ekran i nie przestaje migać i nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc 😔SolvedmejtszauPlace FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer64Views0likes3CommentsEa web app
Witam nie mogę zdobyć dostępu do market w aplikacji fc 25 companion zrobiłem 10 wymaganych zadań ultimate team foundations mam odblokowany rynek na moim pc ale w aplikacji dalej zablokowany chociaż tak jak napisałem powyżej wykonałem wszystkie zadania i gram od ponad 2 tygodniSolved31Views0likes1CommentBrak możliwości połączenia konta PlayStation z EA
Cześć, nie mogę połączyć aplikacji ea ze swoim kontem PlayStation. Z 5 lat temu miałem konto na PlayStation na innego maila, do którego już nie mam dostępu. Zaktualizowałem maila na koncie PlayStation dawno temu i mam normalnie na aktualnym. Niestety jak chcę połączyć swoje konto PlayStation z kontem ea to wysyła mi kod na starego maila z PlayStation. Nie wiem jak on to zczytuje. Ma ktoś jakiś pomysł jak to ogarnąć ?Solved28Views0likes2CommentsPotrzas tworzenia sesji gry wystąpił błąd jak rozwiązać?
Potrzas tworzenia sesji wystąpił błąd jak rozwiązać?Solvedstaw56Place FC 25 Problemy techniczneFC 25 Problemy techniczneSeasoned Newcomer69Views0likes5CommentsProblem z Fc25
Cześć, taki problem mam, po odpaleniu fc25 na ps4 i wejście w tryb kariera managera wyskakuje mi błąd CE-34878-0. Sugerowane działania to aktualizacja gry albo konsoli. Problem w tym że wszystko mam zaktualizowane na bieżąco, a problem cały czas się pokazuje.Solved48Views0likes2Comments- wzmozonykuglarzPlace FC 25 Dyskusja ogólnaFC 25 Dyskusja ogólnaSeasoned Newcomer15Views0likes1Comment
Po włączeniu gry ustawienia osobiste znikneły
Ostatnio grałem kilka godzin nową kariere zapisałem normalnie, wyszedłem z gry i było wszystko okej. Na następny raz wchodzę do gry i muszę od nowa zrobić ustawienia osobiste co oznacza, że straciłem swój postęp w trybach kariery, ustawienia się zrestartowały i nie wiem co z tym zrobić czy da się to jakoś odzyskać przez chmurę czy coś.Solved59Views1like2CommentsProblem z uruchomieniem FC 25
Witam, problem polega na tym, iż była dzisiaj aktualizacja, która normalnie sie pobrala, nastepnie probuje odpalić gre przez steam, i wyskakuje ładowanie pt "walidowanie" po załadowaniu tego dalej nic sie nie dzieje, probujac odpalic kolejny raz jest dalej to samoSolved73Views0likes2Comments
About FC 25
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 25.Latest Activity: 8 hours ago