Forum Discussion

1cegil's avatar
1cegil
Rising Novice
7 days ago
Solved

Sumbit Appeal For Falde Ban

Bu sevgili EA çalışanları arkadaşımın hesabını hile kullanmadığı halde banlamışlar hemde oyunda bile değildik , itiraz ettik kapattılar dosyasını ve bende çözüm bulamadım ve buraya yazmaya karar verdim. Öncelikle ifade ve düşünce özgürlüğümden yola çıkarak soru sormak istiyorum  Özgürce soru soruyorum kızılacak bir durum yok. BOT ile değil İNSAN gibi inceleyin bize salak saçma bot cevaplar vermeyin bu ciddi bir durum oyunda bile değildik , oyuna ben başlattım zaten arkadaşımı ve berbat oynuyor nasıl hileden ban yiyebilir hesabı?  Kız arkadaşım olur kendisi ve o kadar uzak ki böyle konulara , onun adına ben yazıyorum çünkü o nasıl yazılır hak nasıl aranır bilmiyor bile. Lütfen yardımcı olun ve elinizle gözünüzle inceleyin ve Kaldırın şu hesabın banını  “LuneK_iin” veya bize yanıt verin. Ha unutmadan , eğer benim bu hesabımı sırf sesimi duyurmak için ve hakkımızı aradığımız için banlayacaksanız banlayın ben kız arkadaşımın hakkını aramak için burdayım. Eğer suçlu olsaydı 29’undan beri uğraşmazdım “evet hile kullandım hak ettin” der susardım ama hayır ortada büyük bir ihmalkarlık ve haksızlık ve kötü bir yönetim var . Lütfen ama lütfen bir şeyler yapın. SimGuruArvin​Vaangan​brandedrespawn​MaxisJoe​Js_z_Jessie​EA_Guile​ 

EA_Aljo​EA_David​EA_David​EA_Barry​EA_Illium​ 

1 Reply

Replies have been turned off for this discussion